Otok genitálních rtů: důvody, proč jsou malé pohlavní rty nemocné a zapálené

Šedé rty bolí, svědění a spalování v bikini zóně způsobují nepohodlí u žen. Budu analyzovat z jakých důvodů, proč se takové příznaky mohou objevit.

Bartolinitis

Pokud máte oteklé pohlavní rty, pak by měl být především zhřešen na tak nepříjemné onemocnění jako bartolinite. V první fázi onemocnění se objeví nepříjemná svědění a zarudnutí zárodečného rtu. Pokud se okamžitě nestanete k lékaři, stav bude i nadále zhoršovat. Bude existovat nepříjemný zápach a absces (nafouknutý milující), stejně jako rty mohou být oteklé.

V této fázi je Bartholynite považován za již zahájen a bez pomoci lékaře z nemoci se nezbaví. Pokud tyto příznaky ignorujete, poté po sexuálním styku nebo dokonce během pravidelné kampaně na záchodu se bude objevovat silná bolest v důsledku podráždění poškozených a zapálených tkání.

Co může způsobit Bartolinite?

Nejprve ignoruje osobní hygienu. Bakterie a viry se vyvíjejí na špinavém prádle. Poté infekce spadne do bartolské žlázy a provokuje hnisavé a bolestivé reakce. Také otok a svědění zárodečných rtů s bartolinem mohou způsobit špinavé ruce při kontaktu s sexuálními orgány během onanismu nebo obyčejné kampaně na záchod.

Ale to není všechno. Existuje mnoho prostředků pro osobní hygienu pro intimní zóny: nekvalitní a levné produkty nejčastěji vyvolávají bartholinit s chemickým složením.

Vulvovaginit

Na druhém místě onemocněním, které mohou způsobit zánětlivý proces na venkovní pohlavních orgánech, stojí za to Vulvovaginit. V první fázi se toto onemocnění projevuje ve formě malého podráždění při kontaktu se sexuálními rty.

Otok genitálních rtů: důvody, proč jsou malé pohlavní rty nemocné a zapálené V procesu vývoje onemocnění se objeví otok malých a velkých sexních rtů, který je doprovázen svědění a vzhled nepříjemného zápachu. Ve srovnání s bartolynitidou to není taková vážná nemoc, ale stále nepohodlí s vulvochivaginátem je velmi hmatatelný. Je třeba poznamenat vznik patologických výběrů z genitálního traktu.

Důvody, pro které se vulvovaginite vyvíjí

  1. Nejprve je to špinavé spodní prádlo, které není překvapující. Infekce, které se násobí a rozvíjí, stávají se startem onemocnění.
  2. Tkanina, ze kterého je spodní prádlo. Často se hrubá vlákna nebo krajka a copace stávají příčinou vulvovaginitidy, dráždí jemnou pokožku vnějších pohlavních orgánů.
  3. Složení chemické látky, která se používá při mytí prádla. Obsah těchto léků je často velmi "agresivní" a způsobuje bolest a táborník.
  4. Sexuálně přenosné infekce.
  5. Aktivace vlastní mikroflóry s redukcí imunity.

Candidiasis nebo drozd

Velmi nepříjemné onemocnění, které ženy čelí jakémukoli věku. Jeho příznaky a cesta infekce téměř neliší od vulvovaginitu, ale stále jejich rysy drozd má. Když jsou kandidiózy, otoky a závažné bolesti doprovázeny také uvolňováním bavlněných hmot z pochvy, které jsou doprovázeny velmi nepříjemným kyselým kyselým.

V tomto případě je nutné konzultovat lékaře. Drush není nebezpečný onemocnění, která může poškodit ženského organismu, ale onemocnění přinese spoustu problémů.

Vulvit

Vulvit Další nepříjemné onemocnění, které činí sexuální rty zmizí, což způsobuje těžkou bolest při močení nebo po sexu je vulvit. Stejně jako ve většině onemocnění ženské intimní zóny může být vulvit vyprovokován, že nebude udržovat osobní hygienu na příslušné úrovni.

Tato onemocnění je i když není tak běžná jako výše, ale stále považován za nejnebezpečnější a nepříjemný mezi nimi.

Kromě těžké bolesti a svědění, které je zvýšeno v procesu vývoje vulvitu, uvolnění žlutozelené barvy se objeví, které jsou doprovázeny nepříjemným zápachem a sexuálními rty. Pokud jsou tyto příznaky nalezeny, musíte okamžitě konzultovat lékaře o pomoc.

Gardnerlenez

Gardnerlenez Samozřejmě, pokud hledáte sami, pravidelně měnit spodní prádlo, hrát sport, máte čerpací lis a používáte pouze přirozené prostředky pro odchod intimní zóny, pravděpodobnost toho, že se dostat mnohem nižší. Stále se však může objevit bolest ve vnějších pohlavních orgánech, a jeho důvod nebude ve všech hygienu. Mluvíme o Gardnerellóze.

Důvodem tohoto onemocnění je Gardnerell Vaginelis bakterie. Začíná vyrábět nepříjemný zápach, který se podobá vůni shnilých ryb. Existují vypouštění z pochvy, což způsobuje podráždění, svědění a bolest na vnějším pohlavním rtech.

Ani se nepokoušejte léčit nemoc sami, musíte požádat o pomoc zkušeného gynekologa.

Memo mamam

Po porodu Otok sexuálních rtů po porodu je normální. To není obzvláště znepokojeno. Sex rtu po dobu 12-18 dní se vrátí do normálního stavu, otok bude projít a bolest a svědění vás přestane propustit. Malé sexuální rty jsou mnohem rychlejší než velké.

Ale navzdory tomu je zaručeno, že po 3 týdnech zapomenete na tento problém. Mnoho pohybuje hodně, jíst zdravé jídlo a pravidelně chodí na čerstvém vzduchu a vaše tělo se okamžitě vrátí do své dřívější podmínky. Není třeba pumpovat anestetiku a jiné léky. To vše je přirozené a normální.

Teď víš trochu více o tom, proč sex rty nabobtrat a co s tímto problémem. Ženský organismus je mnohem komplikovanější muž, takže vyžaduje větší pozornost a péči.