Gels lactacid z drozd: diagram léčby

Žádný z žen si myslí, že příčinou urogenitálních těles může být nesprávné nebo neúspěšné osobní hygienické výrobky, v důsledku čehož se drozd rozvíjí do vagíny nebo na sexu rtů. Katedlo, kosmetická produkce nabízejí bohatou volbu prostředků pro intimní hygienu. Jedním z populárních fondů je produkty řady Lactacid, která je zaměřena na obnovení přírodní flóry genitálních orgánů ženy a eliminuje příznaky drozd.

Představujeme malý přehled finančních prostředků, které pomohou procházet volbou jednotlivých prostředků ochrany.

Hlavním účelem léku Lactacid

Prostředky jsou navrženy s přihlédnutím k základním požadavkům pro nejcitlivější část těla ženského organismu. Lactacid se vztahuje na parafarmaceutické výrobky, které jsou určeny pro prevenci, usnadňující stav osoby a jsou používány v komplexu s drogami od drozd.

Změnit mikroflóra vaginal

Laktacid se používá jako prostředek intimní hygieny a pro prevenci drozd v případech:

  1. po aktivním výkonu sportu nebo fyzické práce;
  2. Po návštěvě veřejných míst (bazén nebo sauny);
  3. Při přijímání antibiotik, v nežádoucích účincích, z nichž byla změna v vaginální mikroflóře zaznamenána při použití tohoto léčiva;
  4. jako komplexní terapie při léčbě gynekologických onemocnění;
  5. Po provádění terapeutických nebo preventivních gynekologických postupů;
  6. od prvního dne výskytu menstruace a 3-4 dnů po nich;
  7. bezprostředně po intimní blízkosti;
  8. při příjmu hormonálních antikoncepčních prostředků;
  9. s suchost vagíny;
  10. během těhotenství;
  11. při kojení;
  12. Při identifikaci prvních známek nástupu vyvrcholení.

Typy linie lactacid

Kyselina mléčná

Prostředky série Lactacid se liší od jiných prostředků intimní hygieny s jejich jedinečnými vlastnostmi:

  • Vyvážené pH každého prostředku je upřednostňován eliminací svědění a spalování, v důsledku neutrálního média nezpůsobuje pocit sucha, který je charakteristický při použití běžného mýdla.
  • Kyselina mléka, která je součástí každé kompozice, udržuje přirozené médium procesy v pochvě, výztužnou ochranu proti nechtěné mikroflóry.
  • Všechny prostředky laktacid hypoalergenní, nezpůsobují alergie a závislost.
  • Čistící produktová řada se snadno promyje teplou vodou.

Lactacid pro dívky

Gel Laktacyd dívka je navržena speciálně pro dívky starší 12 let a dívky, které ještě nebyly zadány dospělé sexuální vztahy. Složení s mléčným sérem a kyselinou mléčnou podporou přírodní mikroflóry. Měkký gelová textura s jemným aroma dává po celý den pocit čerstvosti.

Mousse lactacid

Tento nástroj je ideální pro dívky, které dávají přednost nejživější a jemné péči o intimní zónu. Snadné použití pěny ve formě lahvičky s dávkovačem poskytuje konzistenci vzduchu pěny. Při použití není třeba vzít láhev.

Gely pro dívky a ženy

Gely laktacidní série jsou navrženy tak, aby udržovaly přirozenou mikroflóru intimního zóny žen a eliminují nepříjemné pachy a pocity nepohodlí po opotřebení syntetického prádla. Liší se ve složení extraktů přírodního produktu.

  1. Citlivý laktacidní gel obsahuje bavlněný extrakt, který zvyšuje ochranné funkce kůže, regeneruje buňky, zvyšuje pružnost a pružnost.
  2. Čerstvý laktacidní gel obsahuje deodorizační aktivní komplex a mentol. Tyto komponenty se již dlouho stanoví s jejich osvěžujícím účinkem. Gel je oblíbený zejména v letních měsících, kdy je během měsíčního pocitu čerstvosti prostě nutné.
  3. Pharma Lactacid obsahuje speciální antibakteriální složky s tymiánem extraktem, který poskytuje antiseptický účinek, zabraňuje bakteriálním infekcím. Přírodní kyselina mléčná a prostředky pH 3,5 zabraňují šíření patogenní mikroflóry a snižuje riziko vývoje drozd. Nástroj se doporučuje pro časté recidivy kandidální infekce a po průběhu antibakteriální terapie.
  4. Uklidňující laktacid s arnikem a rýžovými proteinovými extrakty přispívá k eliminaci zánětu a podráždění kůže. Arrica snižuje ozvěnu v místě podráždění a protein rýže aktivuje proces regenerace kožních buněk. Skutečný během léčby infekcí urogenitálního systému (jako pomocný).
  5. Pharma uklidňující laktacid gel obsahuje modrý daisy a bisabolol extrakt, který pomáhá zbavit se takových příznaků bakteriálního vaginitu jako zarudnutí, svědění a spalování. Jemně uklidňují podrážděnou pokožku a přispívají k regeneraci. Tento nástroj může být použit v komplexu při léčbě vaginálních infekcí.
  6. Jeden ze složek gelu laktacidu hydratační - lotosový květinový extrakt, který se používá po dlouhou dobu v důsledku hydratačního a změkčovacího účinku na kůži. Lotosový extrakt obsahuje vitamín C a minerální sloučeniny, které obnovují kožní buňky a zvyšují jeho pružnost. Optimální volba pro ženy reprodukční věk.
  7. Pharma lactacid lék s antifungálními složkami vyvinuté jako další produkt pro léčbu drozd. Kompozice zahrnuje extrakty kalendónu a bisabololu. V rozvinutém prostředí pH 8,0 nejsou tyto komponenty oprávněny šířit houbu Candida, která způsobuje drozd. Gel schválený ruským společnostem-gynekologists pro použití během těhotenství.

Ubrousky lactacid

V sérii prostředků pro intimní hygienu zahrnuje mokré ubrousky Lactacid. Jedná se o nepostradatelné asistenty na vzdálené silnici a během dne, kdy neexistuje možnost jít nahoru během menstruace. Jsou vyrobeny z přírodních rostlinných vláken impregnovaných stejnými kompozicemi, které se používají při výrobě gelů. Produkují ubrousky pomocí obalů pro 10 a 15 kusů, každý ubrousek je v jednotlivých obalech, což je činí velmi výhodným použitím. Použitý ubrousek je možné skrýt do stejného balení, zejména pokud není nádrž pro likvidaci.

Jak používat Lactacid Tools

Všechny gely mají koncentrovanou tlustou konzistenci ve formě emulze, takže před použitím je nutné intenzivně třepat láhev s obsahem několikrát. Pak je malé množství gelu s jedním dotykem na dávkovači extrudováno v dlani a smícháno s vodou. To se děje tak, aby byla emulze rovnoměrně aplikována na ošetřenou plochu. Gel je dobře distribuován ve vodě a neztrácí jeho účinnost. Výrobce doporučuje chovatelské gely s vodou: jedna část gelu do dvou částí vody. To využívá speciální lahvičky pro chovné fondy.

Vzhledem k tomu, že tyto všechny prostředky pro venkovní použití není nutné zatlačit do pochvy tlačit s prsty do vaginy. Alergická reakce při použití laktacidu je zcela vyloučeno.

Existují nějaká omezení při použití laktacidových fondů?

Negativní důsledky po použití laktacidových fondů v tuto chvíli nebyl identifikován. Pouze individuální nesnášenlivost k hlavním složkám složek, z nichž je vyrobena základna pod gely a emulzí. Při svědění a spalování by mělo být použito použití prostředků zastavit.

Nekontrolovaná interakce s využitím s jinými prostředky intimní hygieny a léčby s některými léky.

Neexistují data při interakci s produkty, které obsahují ethylalkohol.

Každá žena to ví

Pravidla rukou

Je důležité si uvědomit, že prostředky laktacidní série nejsou určeny k léčbě gynekologických onemocnění. Pokud v případě prvních symptomů drozd nebo jiných bakteriálních infekcí neplatí vhodné léky, ale používat pouze prostředky nástroje, i když je antibakteriální, nebude žádný účinek.

Shoda s jednoduchými pravidly zbraní, používání individuálního příslušenství pro intimní hygienu a volba dokonalých prostředků - to je to, co bude poskytovat pohodlí a svěžest v intimní zóně.