Ústní kondomy

Ústní kondomyPro ty, kteří nemají stálý partner pro pohlaví, je obzvláště důležitá otázka ochrany proti pohlavně přenosným infekcím. Je třeba si pamatovat všechny možné způsoby infekce, dokonce o ústní.

Nežádoucí těhotenství s orálním sexem, samozřejmě neohrožuje, ale bolavé jámy snadno. Tímto způsobem jsou přenášeny téměř všechny nemoci, a to i AIDS. A přinejmenším případy infekce v důsledku orálního sexu zaznamenaly trochu, je lepší být omezen.

Mimochodem, ve vztahu k HIV, fellation ve srovnání s lízáním je nebezpečnější. Ne jeden případ infekce AIDS nebyl zaznamenán, kdo udělal kouření, ale ten, kdo dělá kouření infikovaného partnera infikovaným. Všechny ostatní nemoci (herpes, syfilis, kapavka a další) jsou přenášeny stejně pro každého partnera pro orální sex. V každém případě byste neměli riziko zdraví, musíte být chráněni.

Jak chránit s orálním sexem?

Pro ochranu proti infekcím existují Ústní kondomy. Co to je? Jak vypadají? Přesná odpověď na tyto otázky jsou obtížné, protože pod slovo "Ústní kondomy»Význam několika různých zařízení.

Beletace využívá konvenční kondomy obsahující aromatické a chuťové přísady. Liší se barvou: chuť mincovny - zelená, s chutí jahod - červená a tak dále. Tyto kondomy jsou zřídka vyrobeny z latexu, protože má velmi nepříjemnou chuť a vůni. Jsou označeny jako "orální kondomy".

Pro lízání je mnoho různých zařízení. Jeden z nich je speciální "kryty". Jsou to oblékání na obličej s malým prohloubením v poli úst, ale bohužel v konvenční lékárně nejsou v prodeji. Existují také speciální latexové ubrousky, i když poptávka po nich je velmi malá. Jsou to prostě drahé a nejsou vhodné použít.

Mimochodem, velmi stávkující fantazie lidí! Lidé zkrouceni, jak mohou! Některé místo latexových ubrousků používají řezané latexové rukavice a kondomy. Jiní vidí něco erotického ... obyčejný potravinářský film. Ale nejpůsobivější spodní prádlo, určené speciálně pro orální sex. Má speciální latexové vložky v oblasti genitálu a anusu.

Bohužel mnozí z nás stále nemyslí vůbec o ochraně během orálního pohlaví. A marně, protože to může být velmi plakat na konec.