Existuje nějaký rozdíl mezi různými antikoncepčními prášky?

Moderní svět představuje obrovskou škálu antikoncepčních pilulek, ale jejich dopad není totožný a nejsou vhodné pro každou ženu. Před volbou příslušné volby musíte konzultovat se svým lékařem.

Všechny hormonální fondy jsou rozděleny do kombinovaných perorálních antikoncepčních a mini-viděl. A COC je také rozdělen do několika podskupin.

Existují následující odrůdy antikoncepčních pilulek:

Mikrodosed Přípravky obsahují malé dávky hormonů. Liší se nízkou pravděpodobností vedlejších účinků. Někdy přispívají k eliminaci akné a menstruačních problémů. Vhodné pro otravné dívky, které nedosáhli věku 25 let. Takové pilulky zahrnují Yarinu, Mersilon a tři milosrdenství.

Nízká hlasitost Léky mají ethinyl estradiol a další hormonální látky. Například ložní prádlo nebo DienOgest. Často jsou jmenováni mladí a už porodili ženy. Jsou také charakterizovány účinností v boji se silným růstem vlasů na obličeji nebo proti akné. Boční reakce by měly být přičítány změny nálady nebo slabosti. Slavné drogy jsou považovány za Zhanin, Regulon a Marvelon.

Solidní průměr Tablety obsahují ethinyl estradiol, stejně jako hormonální levonorgestrel. Tyto léky doporučují lékaře pro ženy po 30 letech. Jsou účinné pro ženy, které po porodu neobnovily hormonální pozadí. Tyto léky zahrnují Chlohy, Diana 35 nebo tři regrol.

Levonorgestrel a ethinyl estradiol jsou obsaženy ve velkých dávkách Hostovaný antikoncepční pilulky. Takové léky se používají při léčbě hormonálních onemocnění. Doporučeno porodit a ženy po 35 letech, zejména pokud jiné léky neměly ovlivnit ovulaci.

Gestagon patří Mini-pila. Mohou předepsat lékaře, protože mají jemný účinek. Lze doporučit ženám při kojení. Výhodou tablet je, že nemají vliv na kvalitu mateřského mléka. Je nesmírně důležité vzít podobné přípravky za hodinu, bez přeskakování. Populární tablety patří Escoloton a Charozette.

Při výběru nějakého léku, to stojí za to přečíst instrukce a určitě se poradit s lékařem.