Čínské fytamphóny pro ženy, pokyny

Skutečně nedávno se na trhu objevily čínské tampony, které podle názorů a slov výrobců může vyléčit řadu společných ženských onemocnění. Jedná se o bylinné tampony ve formě kuliček zabalených v gázu a asociovaný výfukový závit, aby se usnadnilo jeho tahání po použití. Vyrábí se dva druhy - klínový bod (čistý bod) a butžalský život (krásný život), i když v nich nejsou žádné zásadní rozdíly.

Seznam onemocnění, které jsou schopny vyléčit čínské tampony, jsou zahrnuty jak obvyklé záněty a za studené infekce, a složitější onemocnění způsobené hormonálními selhání.

Nemoci, které jsou léčeny čínskými fytamfones

Podle výrobce při použití těchto fytatamphónů se zlepší celkový stav těla zlepšuje, je omlazen a boj s těmito onemocněními se provádí:

  • Bakteriální infekce a zánět;
  • ovariální cysta;
  • kandidóza;
  • Hroty v vejistých trubkách;
  • cervikální erozi;
  • endometrióza;
  • Endometriální polypy a cervikální kanál;
  • vaginitis;
  • nepravidelný menstruační cyklus;
  • cystitida;
  • Ostatní onemocnění ženského sexuálního systému.

Čínské léčivé tampony obsahují jako součást rostliny: Dyagil, Dražena, Saflor, Ginseng, Mirra, záhlaví, rockurgy japonec, tubilu Acacia a další, což jim umožňuje připisovat je do kategorie fytopreparací. Zároveň by neměl zapomenout, že nikdo nezrušil alergie určitým typům rostlin. A protože životně důležitá činnost moderního člověka je daleko od přírody (zejména v metropoli), pak žena nemusí vědět o stávajících alergiích. Takže toto nuance musí být zohledněno, rozhodování o používání podobných fytamfonů.

Terapeutické působení čínských tamponů

čistící prostředek
Výrobní společnost prohlašuje, že čínské tampony krásný život působí jako čistící činidlo ženských reprodukčních orgánů, od vaginálních infekcí a končící složitějšími chorobami ve formě polypů, cyst, momomů a dalších formací. Mnoho recenzí říkají, že tyto ženské léčení tam tavony mají dobrý vliv na stav těla, což způsobuje pozitivní trend při léčbě makeed infekcí a vředů.

Současně neexistují žádné méně připomínky na straně pacientů az lékařů gynekologů, že použití takových neprozkoumaných prostředků může být nebezpečné nejen pro zdraví, ale i pro život. Proto před rozhodnutím o jejich použití je nutné pečlivě zvážit všechny výhody, minusy a odhadnout možné důsledky. Konzultace kvalifikovaného gynekologa specializujícího se na homeopatickou léčbu je jednoduše povinná.

Čínské čisté bodové tampony jsou vyráběny na moderním vybavení pod přísnou kontrolou kvality v absolutně čistých místnostech, což zajišťuje sterilitu a bezpečnost samotných výrobků. Čínská medicína od starověku je známá svou účinností, takže při výrobě tamponů se používá jeho tajemství a tradice.
Pokyny pro použití čistých bodových tamponů jsou připojeny k každému balení, snadno použitelné, existují pouze některé nuance, které jsou důležité pro seznámení před prvním příjmem.

Zjistit náklady
Čínské fyto-tampony zde >

Rysy léčby čínských tamponů

  • Neměli byste užívat tampon v ústech - výroba a balení tohoto produktu probíhá ve sterilních podmínkách a při styku s slinami, může být kontaminována nežádoucími mikroorganismy, což povede ke ztrátě sterility.
  • Jak používat tampon s nadměrným vaginálním suchem? Pokud vagina není dostatečně vlhká pro podávání, pak vynechejte tampon po dobu 5-10 sekund v vařené vodě příjemné teploty.
  • Opatrně zadejte, abyste zabránili poškození sliznice vagina, ne hlouběji než 5-7 cm, před zavedením zaváděcího vlákna, který je připojen tamponem - slouží k odstranění po použití.
  • Čínské čisté bodové tampony jsou zavedeny po dobu tří dnů, po celou dobu, kdy adsorbují akumulované toxiny a mrtvé patogeny mikroby. Pokud se akumuluje dostatečně velký počet znečištění, pak může jít před termínem, takže to nestojí za překvapující.
  • Postup pro extrakci terapeutického činidla je obvykle doprovázen hojnými výbojem, takže je lepší provést ji v koupelně, poté, co se postup promyje heřmánkovým odvodem nebo furakilinem pro čištění vagíny z zbytků znečištění.
  • Průběh léčby ženskými léčivými gynekologickými tampony zahrnují 6 ks., Mezi žádostí, která by měla mít pauzu na jeden den, to znamená, že 3 dny chodíme s jedním tamponem, vyrazili, přestávku na den, opět sušení, druhý tampon.
  • Sexuální kontakt během léčebného období bylinných tamponů je povolen pouze několik hodin po jejich odstranění a umírání.
  • Použití nápojů obsahujících alkohol je přísně zakázáno, protože interakce alkoholu a účinných látek terapeutických bylin může poskytnout nepředvídatelnou reakci a dokonce i zánět vnitřních orgánů.

Akt

Tampon působí ihned po úvodu. Po tři dny pobytu uvnitř ženského organismu se aktivně bojuje se škodlivými bakteriemi a absorbuje akumulované toxiny.

Po extrahování tamponu existuje velký počet různých výbojů, které děsí ženy. A nejen krevní sraženiny vyjdou, ale také různé bílé kousky kůže, akumulace hmot, podobné tkanině a dokonce i vodě. Není nutné obávat se těmto vypouštěním, protože všechny tyto jsou mrtvé škodlivé mikroby a mrtvé buňky, a jakmile budou vnitřní orgány vyčištěny z těchto kontaminantů, Užitečné látky tamponové spěchají na staré trhliny a zánětlivé změny.

Dámské reprodukční orgány jsou velmi jemné, a proto při použití čistého bodu může nastat svědění nebo spalování. Svědění je obvykle spojeno s vylepšeným krevním oběhem v buňkách povrchových povrchů kůže. Kromě toho, tampony vytáhnou toxiny z orgánů, které mohou také provokovat svědění. Chcete-li usnadnit takový stav, doporučuje se vypouštět ozubení heřmánku - má zklidňující účinek, pokud heřmánek nepomůže, můžete použít roztok fučicilinu.

Pocit spalování ukazuje přítomnost otevřené rány a nerealizovaného zánětu, protože užitečné látky v tamponu jsou ve velmi koncentrovaném stavu, takže jejich účinek na ohniska zánětu může být doprovázena podobnou reakcí. Někdy je spalování způsobeno alergickou reakcí na složky léčiva. V tomto případě by měly být přijaty antialergentní prostředky nebo odmítnout tento typ léčby.

Chcete-li snížit hořící spalování způsobené tampony, můžete opláchnout vagínu pomocí romaxického odkapávání poškrábání nebo pre-Dunk Tampon po dobu 30 sekund ve sterilní vodě (ne horké). Tento postup sníží koncentraci účinných látek a jejich činnost nebude tak silná.

Užitečné látky Tampon obnovují postižený krevní oběh v těle, v důsledku toho, které se mohou vyskytnout bolesti v bederní oblasti nebo orgánech malé pánve, ale nejčastěji, tento stav projde po prvním použití nástroje.

Tampony krásný život V procesu léčby se hladiny hormonů normalizují, což se projevuje ve formě bolesti v hrudi a zanedbatelné selhání v menstruaci. Bolesti doprovázející ženu v kritických dnech zmizely nenávratně.

Díky terapeutickému účinku čínských bylinných tamponů, ženy se nezbavují jen trpící onemocnění, infekcí a zánětu jiné povahy. Mnozí se zbavit neplodnosti, která nemohla vyléčit dlouho, po jednom průběhu léčby. Byliny obsažené v tamponech mají silný léčivý efekt.

Čisté bodové tampony Čínská výroba je založena na čištění ženského reprodukčního systému z mrtvých buněk, klastrů menstruační krve a zlepšené krevní oběh, v důsledku čehož je organismus rehabilizován, a to hormonální pozadí, vagina je zúžení, malé vrásky a pigmentace věku zmizí.

S komplexním přístupem k léčbě onemocnění a aplikací, spolu s drogovými tampony, účinnost léčby se zvyšuje v době a zotavení přichází mnohem rychleji.

Čínská výroba čistého bodu nebo krásného života se stala všellažními pro ženy při léčbě různých ženských onemocnění, ale zároveň pokyny pro použití indikujících některá bezpečnostní opatření k použití.

Kontraindikace pro použití čínských fytatofonů

  • Použití menstruace se nedoporučuje, léčba musí být pozastavena tři dny před očekávaným datem menstruace a pokračovat pouze tři dny po jejich dokončení.
  • Je zřejmě nemožné používat tampony během těhotenství, protože v jejich kompozici existují účinné bylinky, což může nejen nepříznivě ovlivnit plod, ale také provokovat potrat. Lepší v tomto období v případě zánětu a infekcí používat svíčky nebo jiné léky k tomu, aby jmenovaly lékaře.
  • Kojení je také kontraindikací pro použití tamponů. Látky obsažené v bylinkách spadají do mateřského mléka, což může negativně ovlivnit zdraví dítěte.
  • Nedoporučujeme aplikovat panny, protože, pokud jde o pravidlo, pokud dívka ještě neměla sexuální kontakt, pak neexistují žádné takové vážné infekce, které by měly být zacházeno s jejich pomocí. Použití tamponů v tomto případě je nevhodné.
  • Po operaci nebo porodu je možné použít tampony nejdříve než šest měsíců, protože stimulují krevní oběh, v důsledku toho neexistují žádné posílené tkáně těla.
  • Nedoporučuje se používat čínské tampony se špatnou srážkou krve, protože odstranění mrtvých buněk může otevřít staré rány nebo poškrábání, čímž poskytuje malé krvácení. Ze stejného důvodu nelze tampony aplikovat při zvýšeném tlaku.
  • Cukrovar, alergické reakce jsou také kontraindikace pro použití tamponů.

Chcete-li vyléčit nejběžnější ženské nemoci Výrobci doporučují použít několik léčebných kurzů v závislosti na složitosti onemocnění a jeho trvání (1 kurz = 6 tampon).

Trvání léčby ženských onemocnění

názevTrvání léčby
Nepravidelná a bolestivá menstruace1-3 Kursa
Hrotky v děložních trubkách3-4 kurzů
Trichomonad vaginitis2-3 kurzů
Kandidóza1-2 kurzy
Zánět příloh2-4 kurzů
Chronický cervicit2-4 kurzů
Myom Uterus3-5 kurzů
Endometrióza, Polypy endometria a cervikálního kanálu3-4 kurzů
Cervikální erozi2-4 kurzů

Chcete-li získat pozitivní výsledek z léčby těchto tamponů, je nutné je koupit pouze z osvědčených prodejců. Tato položka není na prodej v lékárně, takže je důležité najít čestný prodejce realizoval reálné produkty, a ne pro falešné. Před objednáním čínských tamponů pečlivě prozkoumat recenze o prodávajícím, certifikátech a povolení pro realizaci podobných produktů a teprve po rozhodování o nákupu. Nákup falešných tamponů, nemůžete získat požadovaný efekt, ale také zdraví rizik.

Bylinné tampony pomáhají při zacházení s mnoha nemocí, jejich použití vyžaduje opatrnost a péči o svůj vlastní organismus. Před použitím konzultujte s gynekologem, který objektivně a ne zaujatost léčí čínsky připravené přípravky, zejména na tampony. Teprve po zohlednění nuancí může pokračovat v úpravě bez strachu, aby poškodilo tělo.

Kde si můžete koupit fytamemempony?
Léčivé fytamfony z žen gynekologických onemocnění se slevou 53% >