Dospělé plenky, co lepší

Nikdo není pojištěn proti zdravotním problémům, zejména ve stáří. Jeden ze společných problémů v tomto období se stává výletem na záchod, který je vyjádřen buď tím, že pacient nemůže stoupat z postele, nebo trpí inkontinenci moči. Uložte polohu dospělých plenek. Moderní produkty spolehlivě drží vlhkost, vůni a vylučují všechny nežádoucí důsledky, takže budou dlouhodobě spokojeni. Plenka pro dospělé - nepostradatelná věc, ale ne mnoho vědět, jak je těšit.

Kdo ukazuje plenky pro dospělé

Použití speciálních kalhotek je přísně zobrazeno:

  • V prvním dni po chirurgické operaci, kdy pacient trvá dlouho, než si lehne;
  • nepohodlné pacienty;
  • s vážnými zraněními, které omezují pohyb;
  • v inkontinenci;
  • Starší lidé, kteří se nemohou starat o sebe;
  • Při pracovních podmínkách, pokud neexistuje možnost navštívit toaletu.

Pampers budou užitečné pod řadou nemocí:

  • Krvácení v mozku (mrtvice);
  • Porušení krevního oběhu v srdci (infarkt srdce);
  • zlomeniny a jiné těžké zranění dolních končetin, kostí pánve;
  • Poškození páteře nebo hlavy, při které existuje porušení motorových funkcí končetin;
  • Operace na žaludku;
  • gynekologické chirurgické operace, které narušují funkce výkalů a močení;
  • onemocnění močových bublin, při kterých nedrží kapalinu;
  • patologie konečníku, doprovázené inkontinencí výkalů;
  • Porušení močových orgánů.

To není úplný seznam patologií spojených s inkontinencí moči nebo výkaly, ale dříve zmíněné poruchy organismu jsou nejčastěji.

Dospělé plenky, co lepší
Pampers bude zapotřebí i pro lidi, kteří podstoupí léčbu v nemocnici a nemají příležitost opustit postel. Spodní prádlo nebude nejen vyřešit všechny problémy s odchodem přírodních potřeb, ale také usnadňuje péči.

Typy dospělých plenek

Hlavní typy plenek:

  1. Chybí plně otevřené, svorky a strany. Na těle drží v důsledku prodyšných kalhotek montáže těla.
  2. Částečně otevřeno, nejsou zde žádné bonby, ale tam je elastický pás. Povlečení umožňuje pleť bez dýchání.
  3. Classic, úplně uzavřen, tam jsou obě strany a svorky.
  4. Povlečení vhodné pro aktivní lidi trpící Enurrezem.

Kromě toho jsou pleny klasifikovány několika parametry:

Pampers pro dospělé

Jak si vybrat velikost plenky

Chcete-li zakoupit pohodlný výrobek, který nebude přenášet tělo a absorbovat vlhkost bez problémů, je důležité měřit parametry pacienta. Nejdůležitější je přesně zjistit velikost pasu. Chcete-li to udělat, budete potřebovat centimetrovou pásku, kterou musíte použít na úrovni pupku nebo pod. Je důležité vzít v úvahu, že po konzumaci objemu pasu se může trochu zvýšit. Obvykle je dostačující k přidání 2-3 cm na hlavní postavu.

Musíte získat data o velikosti každého kyčle v regionu těsně pod rozkrokem.

Hmotnost pacienta také ovlivňuje výběr plenky, je žádoucí znát přesné údaje. Ale pokud neexistuje možnost vážit, přibližné informace získané na základě minulých měření.

Dospělé plenky, co lepší
Informace o objemu spotřebovaného vody nepomáhají nemýlit volbou absorpce pleny.

V noci je někdy neexistuje možnost vyměnit plenu, takže pro takové případy je lepší mít vždy balení produktů maximálního množství absorpce vlhkosti (až 4000 ml). Dne je objem méně vhodný - přibližně 1000 ml.

Rozměry a objem nejsou základním parametrem, pro které potřebujete věnovat pozornost při nákupu. Měl by být zohledněn stupeň komfortu výrobku.

Vysoce kvalitní pleny jsou vyrobeny z měkkého materiálu, který nebude naštvaný a zraněný. Je žádoucí dát preferenci pro průchod vzduchu. Vylučuje riziko vzhledu na kůži pleny. Kromě toho je důležité zkontrolovat přítomnost speciální vnější vrstvy, která bude chránit proti průtoku.

Plenka musí být pevná. Vzhledem k tomu, že řada pacientů i v lhaní pozici je náchylný k aktivitě, mohou cítit nepohodlí, pokud se plenka bude ohnout. Velcro produkty jsou nejvhodnější. Snadno se odstraní a zdobit.

Speciální indikátor pomůže sledovat úroveň plnění. Ukáže, jak naplněná kapalinou pleny, což značně usnadní péči o nemocnou osobu.
Protože samo o sobě nesoucí plenoň je často zaměňován dospělými, je důležité, aby to bylo neviditelné pod oblečením. Je třeba věnovat pozornost tolik na množství výrobku jako kvalitu materiálů. Při pohybu by nemělo být velmi hluk.

Plenky musí poskytnout 100% zaručit, že osoba, která je na sobě, nebude spadat do nepříjemné situace. Někteří výrobci produkují produkty s dalším těsněním vložkou, která je připojena k spodní prádlo, což snižuje pravděpodobnost záměny.

Jak nosit prádlo

Nejen zdraví, ale také integrita produktu závisí na schopnosti nosit spodní prádlo. Povinný postup DALŠÍ:

  1. Produkt se musí dostat z obalu, bez Lipuchku a narovnat.
  2. Otočte pacienta na stranu, aby byl schopen částečně dát okraje spodního prádla pod ním.
  3. Teď musí pacient ležet na zádech, složí válcovanou část plenky.
  4. Přední přední část tak, aby se zcela zakryl rozkrok.
  5. Velcro jemně upevňoval lapače na těle, vyhlazené všechny záhyby.
Dospělé plenky, co lepší
Hlavní věc není spěchat. Tento proces vyžaduje pečující postoj pacienta i na prádlo.

Výměna plenky

Musíte změnit jednorázový výrobek v následujících případech:

  • Po mytí, pažích nebo otírání;
  • po každém strachu;
  • S častou inkontinencí moči (výměna se provádí přibližně každé 4 hodiny);
  • S vzácnou močí stačí nahradit dvakrát denně;
  • V komplikacích, jako je krvácení a poškození kůže v oblasti rozkroku, výměna plenek se provádí co nejčastěji.

Při výměně pleny musíte jednat stejně jako oblečené, opakujte všechny kroky v opačném pořadí. Je důležité pochopit použitý výrobek ve fázích, snaží se neskločit spodní prádlo a tělo pacienta. Poté, co je plenka odstraněna, je nutné umýt rozkrok a hýždě a aplikovat hydratační mast pomocí masážních pohyby. Pro prevenci podráždění nebo diappershipu se doporučuje používat pružiny a v přítomnosti lůžek Zranění antiseptika a obvaz.

Vysoce kvalitní pleny - co jsou?

Několik hlavních faktorů pomůže pochopit, jak dobře bude hygienický produkt chránit tělo před kapalinami a detergenty.

Spolehlivost

Dobrá ochrana proti tokům může být poskytována pouze třívrstvými produkty:

  • První vrstva - externí, udržuje integritu pokožky;
  • Druhá zpožďuje absorbovanou vlhkost a kapalinu a nenechte si ujít nepříjemný zápach;
  • Třetí nedává tekutinu proudí za hranice pleny.

Pohodlné použití

Hlavním ukazatelem komfortu je spolehlivé fixátory, které budou nejen držet plenky na tělo pevně, ale umožní vám rychle a snadno odstranit.

Bezpečnost pro kůži

Je snazší zabránit tvorbě komplikací než s nimi k léčbě. Vysoce kvalitní pleny neumožňují rozvoj před span nebo podráždění, zejména se týká těch oblastí, které je vlastní hmotnost pacienta neustále ovlivněna.

Počet plenek v balení

Při výběru plenky je důležité zvážit, jak často bude náhrada nahrazena. Pokud častěji 2-4 krát denně, pak bude vyžadován velký balení na jednorázové pleny. Obvykle v jednom balení obsahuje od 10 do 30 ks.

Přehled hlavních výrobců

Chcete-li najít nejlepší možnost plenek, doporučuje se nakupovat několik různých modelů. Každá firma se snaží přinést něco nového, které nebude od konkurentů, tolik plenek se výrazně liší od rysů a ceny. Drahé produkty nemají vždy vhodnou kvalitu.

Seni

Seni je polské plenky, nejběžnější hygiena. Koupit prádlo v lékárně nebo velkém supermarketu. Výrobce produkuje širokou škálu plenek, lišící se velikostmi velikosti a vlhkosti, takže Seni je často předepsán s hojným močením. Materiál, ze kterých jsou pleny vyrobeny, umožňuje pokožce dýchat a eliminuje vznik komplikací. Spodní prádlo je vybaveno stranami, pružné gumičky na bocích a pohodlný pás.

Dospělé plenky, co lepší
Opakovaně použitelné plenky Seni mají další zámky - suchý zip. To usnadňuje péči o nemocné.

TENA

Švýcarské spodní prádlo Tena je vhodné pro médium nebo těžké Enureis. Společnost má dvě velikosti v katalogu:

Pampers pro dospělé

První vrstva je vyrobena z polyethylenu. Ochrana proti tokům je zajištěna spolehlivými stranami a manžetami kolem stehen. Díky elastickému pásu vlhkosti, vlhkost nepřekročí ložní prádlo a wohes zadní z ležícího pacienta.

Dospělé plenky, co lepší
Plenky TENA jsou vybaveny vícenásobným absorbentem, eliminuje nepříjemný zápach a upevňovací prvky vám umožní střílet a nosit spodní prádlo několikrát.

Abena

Hygienické produkty z Dánska jsou prezentovány s pohodlným a vysoce kvalitním prostředkem vhodným pro péči o staré a vážně nemocné lidi. Vnitřní vrstva pleny je vyrobena z jemného netkaného materiálu, potápěčského pocitu sucha po dlouhou dobu. Vnější vrstva umožňuje kůži dýchat, nepřidává, takže otáčení pacienta nebude poškodit pokožku.

Dospělé plenky, co lepší
Impregnované absorbentem celulózy poskytuje rychlou absorpci tekutiny a převádí ji na viskózní látku. Abena spodní prádlo bude vhodné pro každého, bez ohledu na pohlaví.

Hartmann

Jedná se o vysoce kvalitní spodní prádlo z Německa, poskytuje spolehlivou ochranu a bezpečnost. Úspěšně prošel všemi potřebnými kontrolami a obdržel schvalování mezinárodních sdružení dermatologů. Zobrazení lidí se střední nebo těžký tvar Enuris a v noci.

Spodní prádlo varuje vývoj létání a podráždění kůže.

Plenka obsahuje ekologicky šetrné suroviny. První vrstva je vyrobena z vodotěsných materiálů. Boční část je reprezentována měkkými vložkami vzduchu. A lepicí materiály jsou bezpečně chráněny před blotováním.

Dospělé plenky, co lepší
Funkce Hartmann - barevné ukazatele směřující k plnosti pleny. Jsou instalovány na vnější vrstvě a zvyšování hladiny tekutiny, postupně začít zmizet.

Kde může koupit?

Spodní prádlo, poskytování sucha pro lhaní pacientů, se prodává v lékárnách nebo supermarketech. Někteří výrobci poskytují příležitost nakupovat produkty v internetových obchodech s domácí doručení nebo poštou.

Cena

Průměrná cena prádla - 400-1500 rublů v závislosti na značce, formy pleny a charakteristik. Statistiky ukazují, že v měsíci dospělí utratí od roku 2000 do 4000 rublů pro pleny.

Skladovatelnost

Plenky se pohybují ve výši 36 měsíců od data výroby. Spodní prádlo po splatnosti nepoškozuje zdraví pacienta, ale je lepší nebrat podobný výrobek, protože jasně neodpovídá na nárokované vlastnosti a udržet vlhkost.