Opakovaně použitelné urologické kalhotky pro ženy: přezkoumání a výhody

Opakovaně použitelné urologické kalhotky jsou určeny pro ženy zažívající potíže v nařízení o moči. Jejich použití umožňuje být mobilní a sociálně aktivní. Urologické kalhotky jsou nepostradatelné během těhotenství, zotavení po utrpení, ve stáří. Na rozdíl od samců mají ženské modely další vrstvu s terapeutickým antibakteriálním povlakem, který zabraňuje vzniku zánětu sexuální sféry.

Proč urologické kalhotky potřebují

Hygienické produkty, které pomáhají vyrovnat se s jemným problémem se liší podle stupně absorpce:

  1. Urologické pruhy. Používá se na odkapávací inkontinenci až 100 mililitrů denně.
  2. Urologické kalhotky. Jejich použití je odůvodněno průměrnou formou inkontinencí, tj. Při úniku tekutiny na 400 mililitrů denně.
  3. Pleny. Plenky se používají k péči o lhaní pacienty a jsou určeny pro velký objem tekutiny v inkontinenci.

Opakovaně použitelné urologické kalhotky pro ženy

Nejčastěji je použití absorpčních léčiv nezbytné během nemoci, jakož i při rehabilitačních obdobích. Pokud má žena schopnost alespoň částečně sloužit a pohybovat, pak absorbující spodní prádlo pomáhá vyhnout se trapným situacím. Použití urologických zbabělců významně zlepšuje kvalitu života v případě:

  • těžký porod;
  • zánětlivá onemocnění orgánů urogenitálního systému;
  • Hormonální restrukturalizace těla - při vyvrcholení;
  • Operace Orgány malé pánve;
  • Pohrdání a poranění mozku.

Použití konvenční hygienické těsnění v těchto obdobích je nepraktické. Urologické kalhotky se liší od vrstev vrstev a mají několik výhod před nimi:

  • větší objem absorpce;
  • přítomnost chránících souborů, manžety;
  • antiseptická vrstva, která brání tvorbě bakterií;
  • Zachování anatomické formy.

Typy prádla

Urologické kalhotky mohou být jednorázové a opakovaně použitelné. Jednorázové po použití se snadno rozpadne na bočních švů a využívají. Modely určené pro opakovaně použitelné aplikace mají šitý těsnění z vodotěsného materiálu - polyuretan. Jsou pohodlné, neviditelné a schopné vydržet opakované mytí. Použije se jako obyčejné spodní prádlo.

Opakovaně použitelné urologické kalhotky pro ženy: přezkoumání a výhody
Někteří výrobci, jako je molimed (Německo), nabízejí sportovní modely pro sport. Další adhezivní vrstva pro fixaci pomáhá.

Funkce

Při výběru ženských vodotěsných výrobků si vlastnosti zaslouží pozornost:

  • velikost;
  • použitý materiál;
  • stupeň absorpce;

Při výběru je nutné zaměřit se na množství uvolněného tekutiny. Kapky na balení označují objem, který může absorbovat spodní prádlo. Urologické kalhotky jsou navrženy tak, aby absorbovaly od 500 do 1500 mililitrů urin, což odpovídá 7-9 kapkám na obalech.

Stav kůže na intimních prostorách závisí na kvalitě materiálu horní vrstvy. Vynikající a podráždění se rychle zobrazí, pokud nedostupně absorbuje urin. Obvykle je vyroben z měkkého, propustného materiálu propustného.

Další - absorpční vrstva poskytuje rychlou a jednotnou absorpci a zabraňuje tvorbě hrudek. Existují modely sestávající z vrstvy s mesh bez něj.

Opakovaně použitelné urologické kalhotky pro ženy: přezkoumání a výhody
Vysoce kvalitní zbabělce musí zajistit vlhkost uvnitř. Chránit proti tokům v nich existují elastické roberny proti vlhkosti.

Důležitou charakteristikou je také schopnost urologického plátna blokovat vůni, jejíž vzhled způsobuje bakterie. Aby se zabránilo jejich vzhledu antiseptickou vrstvu.

Důležitým povlečením je anatomická forma a schopnost ho udržovat během smáčení.

Jak určit velikost

Vodotěsné kalhotky by měly být pevně a nezpůsobeny nepohodlí při nošení. Úzký model může být důvodem pro vzhled podráždění a pleny. Velká velikost může způsobit tekuté prosakování a odpad.

Opakovaně použitelné urologické kalhotky pro ženy: přezkoumání a výhody
Hlavní parametry pro stanovení velikosti kalhotek - pasu a boky obvodu.

Pásový kruh se měří v oblasti pupku a kyčelní kruh je těsně pod rozkrokem. Na získané výsledky je nutné přidat 2 centimetry a zaokrouhleno do největšího.

Na zadní straně obalu je uvedeno vodotěsné prádlo, což odpovídá získanému výsledku. Nejčastěji jsou nabízeny 2-3 velikosti konkrétního modelu. Pro lepší fit, vodotěsný pás pás je vyroben z elastické tkaniny.

Přehled populárních značek urologických kalhotek

Urologické kalhotky pro ženy nabízejí různé výrobce. Liší se v ceně používané materiály a dalšími funkcemi. Nejznámější značky ložního prádla jsou prezentovány ve srovnávací tabulce.

Tabulka: Srovnávací vlastnosti urologických zbabělců populárních značek.

ZnačkaHlavní charakteristikyCena za balení 10 ks.
Ondex (Belgie)

Opakovaně použitelné urologické kalhotky pro ženy

Existují boční bariéry z materiálu, který neprochází kapalinou a elastickým pásem. Dvě velikosti - m a l, respektive - 80-110, 100-135 centimetrů. Existuje indikátor plnění. Absorpce - až 1470 mililitrů.Od 449 rublů.
"DEPPENDE" (USA)

Opakovaně použitelné urologické kalhotky pro ženy

Výrobce nabízí modely, které opakují tvar těla a mají nízkou přistání. Absorpce - až 500 mililitrů. Na měkké vnější vrstvě jsou póry, kterým se děje rychlý pronikání vlhkosti uvnitř. Vrstva obsahuje antibakteriální impregnaci, která zabraňuje reprodukci bakterií. Navrhované rozměry - m / l a l / XL, což odpovídá pasu obvodu 70-105 a 95-130 centimetrů.Od 415 rublů.
Caratex (Rusko)

Opakovaně použitelné urologické kalhotky pro ženy

Opakovaně použitelné spodní prádlo má vrstvy - prodyšná, vlhkost, absorbující vlhkost a antibakteriální. Složení materiálů - bavlna (95%) a elastan (5%). Absorpce - Až 300 mililitrů. Modely jsou prezentovány ve třech barvách - černá, bílá a šedá. Vícevrstvá absorpční vrstva z tkaniny s membránovým laminováním. To vám umožní blokovat urin uvnitř těsnění. Vydržel opakované mytí v pračce bez ztráty vzhledu a vlastností. Představeno 9 velikostí od XS do 5xl, vhodné pro velikosti pasu od 68 do 125 centimetrů. Doporučené také těhotné a narozené ženy.1000 rublů. Pro 1 produkt
Seni dáma (Polsko)

Opakovaně použitelné urologické kalhotky pro ženy

Povrchová vrstva je vyrobena z měkkého netkaného materiálu, existuje dvojitá absorpční vrstva s antibakteriálním absorbentem. V modelech je indikátor vod, hydrofobní boční strany a elastické manžety kolem stehen. Ve 3 velikostech - malé, střední, velké.Od 440 rublů.
TENA (Polsko)

Opakovaně použitelné urologické kalhotky pro ženy

Modely jsou vyrobeny z rozdělené buničiny a absorpčního. K dispozici je ochrana - elastická ruberry. Zabraňuje šíření zápachu zápachu neutralizátoru.
3 velikosti jsou nabízeny - M, L, XL, respektive - do 110, 135 a 160 centimetrů v pase. Existuje certifikát potvrzující, že výrobky splňují hygienické požadavky.
Od 623 rublů.
Molimed (Německo)

Opakovaně použitelné urologické kalhotky pro ženy

Rozlišovací prvek je třívrstvý absorpční polštář. Kompletní balíčky pro recyklaci. Bude užitečné pro ženy v období po porodu, protože horní vrstva má další antibakteriální ochranu. Produkty prošly dermatologické studie a jsou reprezentovány ve dvou velikostech - m a l s pasem obvodem 90-120 a 120-150 centimetrů.Od 779 rublů.

Kontraindikace a doporučení

Není nutné použít urologické zbabělosti s těžkými kožními lézemi, stejně jako s alergickou reakcí na materiály výrobku.

Doporučené použití kalhotek - 8 hodin. Poté je nutné léčit intimní oblasti s teplou vodou a čistícím činidlem s neutrální úrovni pH, například: Laktacyd Femina, bezstarostná, intimní od nivea. Pak namažte pokožku svaly a podrážděním. Vytvořit: BePanten, Sanosan, Banocin.

Pokud je to možné, navštivte toaletu pravidelně, každých 30 minut po přijímání tekutiny.

Opakovaně použitelné urologické kalhotky pro ženy: přezkoumání a výhody
Doba použitelnosti absorpčních kalhotek je neomezená pod podmínkou řádného skladování - na suchém místě, při teplotě, která není vyšší než 25 stupňů.

Použití urologických absorpčních kalhotek pomáhá dostatečně přežít období inkontinence a umožňuje provádět plný život. Jsou praktické, připomínající spodní prádlo a neviditelné pod oblečením.