Úspěšná

Chcete rychle vylézt po kariérním žebříčku, inspirovaným psát, rychle a správně počítat? Poslouchat hudbu! První asistent úspěchu je klasická díla.

Podle kterého principu, výběr melodií, v jakých případech zvyšuje výkonnost a duševní schopnosti jedné nebo jiné melodie, bude to zjistit, že nejúčinněji využije úspěchy vědeckého výzkumu v oblasti vlivu zvuků na osobu.

Senzační objevy vědců

Od té doby Livove lidé léčili hudbu. Ale vážně o tom myslel v minulém století. Pokusil o hlodavce, a ukázal, že duševní schopnosti myší se zvýšily o více než 60%, po několika dnech poslouchali Mozartovi. Zaškrtnuté práce a další skladatele, ale nejmodernější efekt byl pozorován ze zvuků Maestro Amade.

V budoucnu, studie začaly nosit globální charakter, lidský mozek, který je postižen hudbou, byl studován na MRI. Ukázalo se, že složení Mozarta aktivuje nejen zodpovědnost za zvuky mozku, ale také obě hemisféry.

Úspěšná
Takový průlom ve zvukové terapii vytvořil nový způsob léčby a úlevy z epileptických záchvatů, koktání a onemocnění Alzheimer. Způsob je založen na rezonanci zvukových oscilací lidských a zvukových orgánů. Současně má objem zvuků velký vliv.

Klasika šikovně používat pevnost (hlasitý) a klavír (tichý), zpomalení a zrychlení melodie. Esionata KV 545 a Sonata Re-Major KV 448 SONATA SONATA D Hlavní KV 448 pro dva Mozart klavír.

Úspěšná
Léčba musí být samozřejmě prováděna pouze na doporučení a pod kontrolou zvukového inženýrství.

Jeden z pacientů, kteří zná celý svět dobře, je Gerard Depardieu, který zažil léčivou sílu Mozarta na sebe, zaváhal z koktání a selhání v paměti. Lékař ho předepsal, aby poslouchal koncerty Amadeus Mozart 2 - 3 hodiny denně. Další slavný velitel známý touha poslouchat koncert živé klasické hudby a nezemřel. Stalo se lépe. A dalších 14 let žil po tom (až 92 let). Každý z nás má šanci spustit správnou hudbu a žít ve zdraví po mnoho let.

Účinek z písní různých žánrů

Nejen klasika ovlivňuje práci mozku, nervového systému a orgánů lidského těla. Každý žánr struktury jeho rytmu, nebo pomáhá být úspěšnější nebo interferuje.

ŽánryVliv na člověka
Klasický
  • Zvyšuje a rozvíjí duševní schopnosti;
  • zlepšuje práci orgánů, léčí je;
  • Dováže nervového systému.
Popová hudba, diskotékaZlepšuje náladu a pozitivní myšlení. V závislosti na skladatele může mít také vývojový účinek (například práce Tariverdiyev, Pakhmutova, Lepine, Petrov).
lidová hudbaPůsobí na podvědomí, zlepšuje intuitivní schopnosti, snižuje agresi.
ValčíkWaltz rytmus nejvíce odpovídá srdečním rytmu. Proto pocit svobody dýchání, lehkost v oblasti srdce cítí všichni, kdo tančí skutečný velký valčík.
Rock (a 11 jeho druhu)V závislosti na druhu může být skála trochu veselá, dát důvěru (poslouchat ne více než 15 minut) - je to jen velmi kvalitní hudba, bez elektronických, kyselých zvuků.

Ale z větší části, skála způsobuje agresi, depresi, negativní postoj a podráždění okolního a výrazně snižuje duševní schopnosti.

Rozbitý zvuk nemá vliv na hormonální pozadí, klouby, způsobuje účinek intoxikace.

Rock`n`rollZlomený rytmus může způsobit škodu.

Zlepšuje motorické dovednosti, vyvážení - hlavní pozitivní účinek ovlivňuje systém pohybového aparátu.

JazzZlomená, zkreslená hudba, která se nedoporučuje poslouchat neustále.
březenRhythm Marsha může a pomáhat soustředit se a možná udělá spravovaný celý dav.

Například, jakýkoliv text je superponován v nočním klubu na rytmusu bubnů. V závislosti na jeho obsahu, chování lidí, zejména mladých, s rychlejší psychikou.

Úspěšná
Pozornost! Zkreslená, rozbitá melodie, hudba zpomaluje růst, podporuje humánní degradaci.

Úspěšná

Frekvence zvukových vln každého nástroje určitě ovlivňují každé lidské tělo. Terapeutický účinek je obvykle vytvářen frekvenční rezonancí.

Co poslouchat různé situace k dosažení maximálního obchodního úspěchu. Praktická doporučení

Konfucius řekl: "Zničit stát, musíte začít s ničením jeho hudby. Lidé, kteří nemají čistou a světlou hudbu odsouzeni k extorci ». Melodióznost zvuků, které čistí mysl, duši

Chci dosáhnout úspěchu a používat maximum svých schopností, dosáhnout výšek ve společnosti. Gogol, když mu Muza opustil, vzal jeho husí peří a napsal jednu frázi: "něco, co nejsem napsáno" až do inspirace a myšlenky přišli.

Pro vás je cesta jednodušší - poslouchat Mozart. To je nejvíce univerzální metoda, která nezávisí na vašich hudebních závislostech. Ticho zapněte koncert tohoto skladatele a vaše dítě bude dělat lekce rychleji, lepší než obvykle. Nevíte, co mluvit na setkání - psát řeč pod koncertem Mozarta. Potřebují čerstvý nápad, ale nic nepřijde na mysl - poslouchat amade.

Všechna díla tohoto skladatele zvyšují lidské duševní schopnosti, i když je Avid Reper nebo tolerovat nemůže být klasický. Posloucháte, jak je dálnice hluk, i když to nechcete. A ovlivňuje vás bez ohledu na vaše touhy, bohužel negativní.

Obraťte se na stůl, abyste si vybrali, co potřebujete ve své situaci:

V jaké oblasti, pro jaký účel

Co poslouchat

  • Zlepšit duševní schopnosti;
  • přišel v brilantních myšlenkách;
  • Bylo možné rychle pochopit nové informace;
  • Snadno a najednou, aby se účetní zůstatek a finanční zpráva

Pro lidi ze všech specialit. Zvláště vhodné pro pracovníky pro duševní práce.

Pro ty, kteří pracují s lidmi a celý den poslechu negativního, například operátoři Call Center, aby získali maximální pozitivní a goodwill ráno.Začátek ráno z dílů Alexandra Pakhmutova, Andrei Petrova, anatoly Lepine, brilantní skupiny

Udělej si sbírku a nechte ho zazvonit ráno, zatímco bude pracovat

Pro manažery, kteří potřebují oznámit tvrdé řešení.Rammstein - Moskva, kočička-

Mozart (každá práce);

Evropa - poslední odpočítávání

Kvalitativně proveďte obvyklou monotónní provoz (například čištění).Poslouchejte taneční melodie, s poměrně rychlým rytmem, například Latino, Bachata, Salsa, všechny folky nebo pop kompozice.
Pro lékaře, učitele, pracovníci sociální pomociBeethoven - poslech jeho díla učí lidi, aby porovnali, zapojili se do charity
ŘidičiKlasické práce (sbírky)

Snižte počet nehod o 17%

V některých zemích, za to vládu legalizovala projevy orchestrů na ulicích

Na cestě od práce domů velmi účinně pomáhá přepnout z pracovního dne do svého života, snadná pozitivní hudba, například takové https: // youtube.COM / WATCH?V = ISQG8Q6HTSC. Ne nutně ho poslouchat. Vyberte podle principu "Snadné, nenápadné, kde byste neměli poslouchat slova".

Úspěšná
Obecně platí, že hudba bez slov má větší účinek než s textem - myšlenky nejsou rozptylovány významem smyslu slov a odpočinku.

Nemůžete hádat o tom, ale lidský mozek se snaží analyzovat. Abyste pomohli přepnout z jednoho typu aktivity do druhého, vytvořit si vlastní sbírku hudby, kterou se vám líbí. Honí nové položky v takové otázce není módní. Dokonce i školačky s radostí poslouchají hity 70. let, 80. a 90. let.

Poslouchejte pozitivní hudbu nebo klasiku ráno - znamená to, aby váš den nejplodnější. Pokud každý den poslouchat Mozartovi po dobu 1 až 2 hodiny, pak jasnost myšlení, úspěch ve záležitostech a schopnost provádět vážené správné rozhodnutí bude pro vás přirozené. Všimněte si, jak se problémy změní na otázky, které se snadno řeší. Prvním krokem k úspěchu - využijte znalosti o vědě zvucích, aby se sebere sebevědomý, rozhodující a chytrý člověk, který je na rameni všechny životně důležité potíže. Klasická hudba vám pomůže.