Contex extra sensation: recenze a funkce

Některé z nejlepších kondomů v řadě Contex, podle mnoha mužů a žen, jsou příplatek Contex. Speciální struktura produktu, přítomnost gelového mazání umožňuje zvýšit citlivost. Další stimulace penisu a pochvy je zajištěna vzhledem k přítomnosti velkých bodů a žeber na jeho povrchu.

Výrobce

Kondomy Contex Extra Sensation British Company Reckatit Benckiser Healthcare International, který zahrnuje SSL International. Zpočátku byla výroba ochranných zařízení CONTEX zapojena do SSL International Corporation.

Společnost se nachází ve Spojeném království a produkoval prostředky ochrany ve výrobních zařízeních lokalizovaných v Thajsku.

Složení materiálu

Produkují kondomy z přírodního latexu vysoké kvality. Materiál, ze kterého je vyráběn další pocit CONTEX, může být natažen o více než 800% na přestávku.

Před odesláním je každý produkt zkontrolován, aby se ujistil, že v latexu nejsou žádné otvory. Kontrola se provádí elektrickým proudem. Selektivní latexové produkty jsou testovány na únik vody a vzduchu.

Contex Extra Sensation: Recenze a funkce

Ale kondomy přípojného pocitu CONTEX, které jsou vyrobeny z latexu, nemohou být použity s mazivem na bázi oleje. Při kombinaci s takovými mazivy, například s vazelínou, riziko se zvyšuje, že pryžový produkt se zlomí nebo ztrácí pružnost.

Výhody reliéfních kondomů

Extra pocit výrobci značky CONTEX tvrdí, že speciální struktura je navržena tak, aby zvýšila pocity během pohlavního styku. Nejsou horší než běžné hladké modely chrání před těhotenstvím a nemocí, které mohou být přenášeny během sexuálních kontaktů.

Pozornost! Vzhledem k přítomnosti konvexních bodů je vagina navíc stimulována, urychluje ofenzívu orgasmu u žen. Díky žebrovanému povrchu kondomů koncemchází, mužský péro je navíc stimulován body.

Jak vypadá Contex Extra Sensation

Podle vzhledu způsobu ochrany proti bariérové ​​ochraně se řada CONTEX liší od standardu. Konvenční produkty č. 2 hladký a extra pocit ribrantního a pubrilu. Zvláštní forma je určena pro extrastimulaci obou sexuálních partnerů.

Na povrchu modelu jsou body střední velikosti jednotně. Na každém produktu můžete počítat 40-60 konvexnostů. S řádným přiřazením bude ochrana odebrání blíže k základně penisu. Vypadají jako konvexní příčné pásy. Na konci výrobku je jízda.

Charakteristický kontext Extra Sensaine

Kondomy sestupu CONTEX, pokud jsou vybaveny na Eregular, těsně přiléhavě. Extra senzační standardní formulář. Tyto modely jsou barevné. V jejich výrobě, příchutě nepřidávají.

Kontexty s žebry a tečkami nepatří do ultra tenkých výrobků. Jejich tloušťka je standardní - 0,07 mm. Na povrchu je mazivo, spermicidy uvedený model není zpracován. Chybí všechny nápisy, výkresy na extra pocitovém povrchu z ContEX. Ve tmě nebudou svítit.

Použijte zadaný model především pro vaginální sex. S análními sexuálními kontakty, konvexnost může být zdrojem dodatečného podráždění ženy. S ústním pohlazení, přítomnost pískoviště a žeber na citlivosti zvláštního vlivu nemá.

Contex Extra Senzační velikost

Na prodej, dodatečné senzační produkty přicházejí v 1. Mají délku 190 mm a v šířce 52 mm. Můžete je použít, i když je velikost penisu jiná. Díky jedinečným vlastnostem latexu budou pevně usnadnit sexuální člena jakékoli velikosti.

Podmínky použití

Obranné prostředky jsou určeny pouze pro jednorázové. Jejich použití může být kombinováno se spermicidy, silikonovými mazivy.

Pozornost! Když je nepohodlí, svědění a jiné nepříjemné pocity z použití extra pocity od CONTEX lepší odmítnout.

Noste kondom na eregined penis, je nutné před zahájením okamžitého sexuálního kontaktu. Může být některý z partnerů během předběžné pohlazení. Počítat na ochranu proti těhotenství nebo nemoci Pokud používáte ochranný prostředek pouze před koncem pohlavního styku nemá.

Contex Extra Sensation: Recenze a funkce

Chcete-li použít příplatek CONTEX, musíte dodržovat takové schéma:

  • Ze strany ozubeného okraje potřebujete strávit obal, používat nůžky k otevření je nežádoucí z důvodu nebezpečí poškození integrity latexu;
  • Po odstranění přílivu CONTEX je nutné se ujistit, že se válí, pokud je válcován dovnitř, je nutné jej vypnout ven;
  • Pohon umístěný na konci přípravku latexu musí být vytlačena prsty, takže uvnitř není vzduch;
  • Samotný kondom by měl být nasazen na člena na zem;
  • Po ejakulaci musíte pečlivě odstraňovat prostředky ochrany, držet ji na základně, aby se shromážděné spermie selže.
Varování! Pokud kontext začne spěchat nebo přerušit kontext, je nutné jej nahradit.

Skladovatelnost

Před použitím extra pocity z řady CONTEX musíte zkontrolovat životnost. Je indikován na obecném a individuálním balení. Od výroby kondomů je nutné použít po dobu 5 let.

Ceny za kontextové kontexty s výbuchem

Dodatečné náklady na pocit závisí na obalu. Pro 3 ks. Čas zaplatit asi 326 rublů. Balení 12 ks. - 1152 rublů.

Recenze o kontextu Extra Senseiyshen

Vladimir Maruska, 34 let, Bryansk
Koupeno ContEx Extra pocit. Podle ujištění ženy dává bod pocitu "přirozenosti", který má sex v nich příjemnější než v hladkých modelech. Zvláštního vlivu žeber na citlivost člena nevšimla, po celou dobu trvání sexuálního činu byl standard.
Irina Goltseva, 23 let, Tomsk
Některé z nejoblíbenějších prostředků bariéry antikoncepce jsou již dlouho CONTEX Sensaine. Stejně jako u jiných modelů je vůně latexu, ale neinterferuje, kondom se prakticky necítí během pohlaví. Díky přirozenosti pocitů, relaxaci během styku je jednodušší.
Marina Saprunina, 28 let, Perm
Pokud je to možné, koupím další pocit značky CONTEX. Model je charakterizován jedinečnou texturou - na svém povrchu jsou závoje a žebra, která navíc stimulují vagínu. Problémy s SHAP, zametací pocity nebo nedostatečné mazání.

Závěr

Contex Extra Sension Barrier Antikoncepční prostředky jsou navrženy tak, aby chránily před infekcemi, které mohou být infikovány během sexuálních kontaktů a od nežádoucího těhotenství. Díky zvláštní struktuře poskytují další stimulaci obou partnerů. Pro zvýšení citlivosti při pohlavním styku jsou určeny speciální náboje, rovnoměrně umístěny po celém povrchu ochrany a hran.