Na jaký den cyklu je embryo na eco: hmotný plot a hnojení

Než se stávají zákazníky kliniky reprodukční medicíny, ženy jsou dotázány na to, jak postup umělého hnojení prochází a jaký den menstruačního cyklu je embryo v ECO. Toto datum není pevné a některé další faktory mohou ovlivnit lékařské rozhodnutí. Budeme analyzovat v tomto článku, ze kterého závisí datum přenosu a další nuance dnem hnojení.

Jak vést eco

Extracorporické hnojení sám má důležité fáze a před a po převodu embrya:

  • Definice schématu nebo protokolu;
  • Výběr hormonální léčby;
  • stimulace generování vajec;
  • Podpora pro zrání oocytů;
  • punkce folikulu;
  • pěstování embryí;
  • Přenos embryí v dutině dělohy;
  • Podpora hormonální implantace;
  • těhotenský test;
  • Potvrzení koncepce.

Všechny tyto fáze a určí přesné datum prodeje a následné manipulace.

zjistit Systém ECO protokolu v přirozeném cyklu V referenčním článku.

Co je stimulace

Stimulovat ovulaci v případech, kdy se výskyt těhotenství nedochází kvůli neschopnosti vaječníků, aby se vytvořilo zralé vejce. Přímé čtení pro stimulaci - Žádná koncepce po dobu 6 měsíců a více.

Hlavním úkolem postupu je pod vlivem určitých léků na pomoc tělu pracovat dobrou vaječnou buňku a zajistit mezeru folikulární sáčku.

Když značka stimulace

V jakém dni začíná stimulace stimulace na ECO, určuje režim, přesněji, protokol, ve kterém je postup proveden. Vybírá reproduktista na základě zdraví pacienta, stav jeho cyklu, přítomnost neúspěšného odezvy embryí v minulosti, tělesná hmotnost.

Existuje několik protokolů:

Ultra krátký

Přiřazeno od 2, 3 nebo 5 dnů a pokračuje od 8 do 12 dnů. Liší se nejnižší zátěž organismu a minimální počet negativních důsledků.

Krátký

Postup začíná současně s blokádou hypofýzy (prvních 2-3 dnů menstruace) a trvá tolik jako s dlouhým vzorem extracorporické hnojení. Aktivace prasknutí folikulu se provádí injekcí chorionovým gonadotropinem osoby 36 hodin před punkcí.

Dlouhý

S pomocí přípravy gonadotropinu od 3-5 dnů cyklu po dobu dvou týdnů (do 17 dnů). Den nebo dva po zrušení přípravku je vyroben v stimulační injekci.

Superwine

Vypadá to jako dlouhé schéma ECO, ale léky jsou uvedeny několik měsíců. Injekce jsou zavedeny po dobu 1 času každých 28 dní. Stimulace je přiřazena po potvrzení pozitivních změn v těle. Nejčastěji se vyskytuje po 60-90 dnech po regulační fázi ECO.

Doktor zvedne přesné datum aktivace ovulace. Je nemožné volat určité dny bez znalosti o lékařské historii určitého pacienta. Proto musí být tyto otázky požádány, aby se navštěvovaly lékaře.

Výběrová doba vaječné buňky

V jakém dni cyklu vejděte vejce pro ECO, určené non-rigidní dočasné rámy a připravenost sexuálního systému žen. Dokonce i pod vlivem hormonálních injekcí každý organismus reaguje různými způsoby regulačních a stimulačních fází.

Proto určit přesné datum punkce může být pouze po monitorování ultrazvuku. Normálně je denní zvýšení folikulárního sáčku přibližně 0,1-0,2 cm. Také zohledněna tloušťka sliznice dělohy, která by měla najít třívrstvou strukturu.

Po potvrzení všech příznivých podmínek 36 hodin před propíchnutím se provádí injekce HCG. Na příkladu protokolu označující dny:

  • Dlouhý (12-22);
  • Krátký (14-20).
  • Ultrakorty (10-14).

Také provedla zvláštní opatření k prevenci předčasné ovulace. Dále, počet možných embryí, které mohou být zvýšeny v umělých podmínkách, bude záviset na počtu přijatých oocytů.

Nebojte se, protože lékař bude v několika dnech varovat před punkcí. Postup sám v ECO programu je zobrazen jako 1 den.

Oplodnění

Před podkladem embrya je nutné provádět umělé hnojení. Jaký den cyklu činí eco, závisí na době punkce. Nejčastěji reproduktolog provádí proces hnojení 4-6 hodin po užívání ženského biologického materiálu. To bude začátek embryonálního období.

Po 16-18 hodinách specialista provádí hodnocení. Pokud se ukázalo hodně dobrých embryí, pak si můžete myslet na zmrazení. Frost Cryo snižuje negativní dopad hormonů, které se používají při stimulaci ovulace. Proto, pokud se první embrya posadila, ale nehodili, můžete postup opakovat v dalších cyklech, ale bez vyčerpání UGT.

Je velmi důležité, aby embryologové neumožňovali chyby. Jak úspěšně bude moci přenášet zmrazené embrya, bude záviset na zkušenostech kliniky a znalostí protokolu Cryoperenos.

Když dojde k převodu

Jaký den cyklu činí převod embryí v ECO, závisí na tempu vývoje bakterií, jejich kvalitě, stejně jako historii pacienta. Nejčastěji se začátek embryí jmenuje třetí nebo pátý den kultivace.

V děloze žen obvykle převedou pár embryí, které jsou ve výborném stavu. Mnozí odborníci doporučují, že blastocysty. Mají vyšší implantační šanci a riziko více těhotenství je výrazně sníženo.

Postup pro resetování embryí je jmenován 6-8 dnů od začátku ovulace. Vzhledem k tomu, že v hormonální terapii existuje mnoho nepředvídaných situací (offset, nepřipravenost sliznic) lékařů provádět monitorování a může přidělit druhou dobu implantačního okna. Jen si pamatujte:

  1. Pozitivní test ovulace je povinný.
  2. Dále je zohledněn věk embryí.
  3. Konečné rozhodnutí se provádí po výsledcích ultrazvuku.

Další informace o funkcích měsíčně po eco V referenčním článku.

Co bude dál

Než pustíte pacienta domů po okraji embrya, doktor rozhoduje o problematice hospitalizace. Pod dohledem se doporučuje, aby ženy, které mají komplikace nalezeny. V normální situaci poskytne specialista řádná doporučení a bude psát příslušnou hormonální podporu.

Je důležité pochopit, že je možné určit ofenzívu těhotenství, není to dříve než dvoutýdenní termín po postupu.

Nízký HCG za 1 den zpoždění po ECO neznamená selhání, ale také nepotvrzuje přílohu embrya. Podle výsledků této analýzy se potvrzuje pouze biochemické těhotenství. Konečná odpověď na otázku lze získat po ultrazvuku třetího týdne po ECO.

Musíte vyloučit všechny zkušenosti, protože negativní emoce mohou špatně ovlivnit výsledek hnojení. Proto je velmi důležité udržet emocionální stabilitu, více odpočinku a na jakékoli problémy navštěvovat svého lékaře.
Článek dává pouze příkladné odpovědi, takže informace nelze použít pro každý případ. Embryo se převede, když je tělo plně připraveno pro postup a endometrie má potřebnou tloušťku a strukturu. Proto všechny fáze hnojení, vývoj embryí a následných pocitů lépe diskutovat s navštěvujícím lékařem.