Proč po převodu embryí táhne břicho jako před měsícem

Extracorporické hnojení nese náklad na ženského organismu. A nepříjemné pocity se začínají obávat a konfigurovat selhání postupu. Po převodu embryí táhne břicho jako před měsícem na mnoha ženách, a to není patologie. Ale je důležité správně ocenit vaše pocity a další faktory.

Hlavní příčinou bolesti

Před zkouškou HCG nemůže být ultrazvuk a začátek menstruace přesně potvrzeno zvýhodnost těhotenství po ECO. Do té doby je většina pacientů nervózní, zejména pokud je embryo v minulosti neúspěšné.

Je to stres a zkušenosti, které nejčastěji dělají důvod, proč je břišní dno nakresleno po substituci embryí. Proto je nutné se uklidnit, normalizovat psycho-emocionální pozadí a plně v souladu s doporučeními zúčastněného lékaře.

Také taková bolest se nemůže narodit s přístupem menstruace. Podle recenzí je zřejmé, že hasicí pocity těsně nad pubis přicházejí nejčastěji o 8-12 dní po konvenčním substituci nebo cryoperenos. Lékaři doporučují provést krevní test po dvou týdnech, a pak několikrát každé 2-3 dny. To se provádí pro následující:

  • konečné potvrzení úspěchu;
  • eliminace falešně pozitivních nebo negativních výsledků;
  • Výjimka biochemického těhotenství.

Nebezpečné důvody

Žena může cítit bolest připomínající kritické dny přístup. Ale ne všechny embryologové upozorní své pacienty, takže existují různé zkušenosti.

Mezi hlavní faktory těchto pocitů stojí za zvýraznění následujícího:

Velký děloha

Tento orgán se zvyšuje velikost, tedy menší bolest nebo brnění může provádět důsledek hnojení. Je to jasněji cítil ty ženy, které utrpěly několik embryí, a více sám. A táhne břicho kvůli vazy, které podporují dělohy.

Vedlejší účinky z léků

Před transplantováním a později je mnoho pacientů na hormonální podpoře. Velký počet drog může vyvolat otok, bolestivost a dokoncež židle. Nemusíte se obávat, pokud stav je zaznamenán během prvních týdnů.

Problémy s Gasts

Senzita může souviset s zácpou a zvýšenou tvorbou plynu. Často je stav způsoben nevhodnou výživou a příliš nízkou fyzickou aktivitou. Ale stále konzultujte s lékařem, který potřebujete.

Fyzické přepětí

Dalším důvodem pro tahání abdominálu na dně menstruace, akty porušující doporučení lékaře. Zde musíte pozorovat zlatý prostředek, nedostane se do vyčerpávajících procházek. Je zakázáno zvýšit gravitaci, dlouho je na slunci nebo na stánku.

Implantace

Dalším společným důvodem, že dívky mají žaludek zraněný po podkladech embrya jako před měsícem, provádíme připoutanost fetálního vejce do dělohy.

Pro určení přesně určitý den, kdy se to stane, je nemožné v důsledku jednotlivých charakteristik každého organismu. Často bolest spadá na 6 nebo 7 dní po ovulaci nebo 2-3 DPP. Ale ne později implantace je vyloučena.

Během tohoto procesu se žena cítí následující příznaky:

  • Novaya nebo tahání bolesti v oblasti břicha;
  • nevýznamný brnění v hrudníku;
  • Kovová chuť v ústech;
  • Lehká nevolnost a závratě;
  • rostoucí teplota;
  • Scooty výboje s krví (volitelné).
  • Emocionální nestabilita.

Pokud pochybnosti, stojí za to kontaktovat specialistu. Na 9 nebo 13 DPP (tři dny), minimální úroveň HCG je 29-68 medu / ml, a to nestačí k potvrzení úspěšné fixace plodu. Koneckonců, biochemické těhotenství nelze vyloučit, což může zmizet o několik týdnů později. Pokud dají pět dní, pak na 12 DPP, hormonální úroveň i s minimálními ukazateli (120 med / ml) je považována za úspěšný výsledek.

Další důvody

Někteří pacienti kňučování nebo táhne břicho jako před měsícem kvůli důsledkům dřívějších hnojivních postupů. Tyto pocity jsou nejčastěji ušetřeny několik dní, ale někdy malá bolest v oblasti vaječníků může pokračovat 9 dní na několik týdnů.

To zde odkazuje:

  • Stimulace ovulace
  • Ovážka;
  • převod.

Proto byste se neměli starat, pokud břicho bolí 10 dní po převodu embryí jako před měsícem. Ale konzultace se specialistou nebude nadbytečná.

Hypersulace syndromu vaječníků

Je to kvůli tomuto fenoménu žen, které se snaží opustit XIA, ale zapomeňte, že pravděpodobnost pojetí klesá s takovou volbou.

Snadný tvar hyperstimulace vaječníků prakticky nezpůsobuje nepohodlí a není nebezpečný pro zdraví. Ale ve výskytu silné bolesti je nemožné vyloučit tok poruch na závažnějším stupni.

Mělo by být označováno jako specialista nutně na následujícím příznakům:

  • Po postupu ECO se zaznamenává hypotenze;
  • pocit pevné nebo kamenné břicho;
  • zvracení na pozadí průjmu;
  • Silná bolest v oblasti vaječníků, dává sedadly;
  • nedostatek chuti k jídlu;
  • Silný Sword.

Vzhledem k nepředvídatelné reakci lékaře je lékař extrémně doporučeno hospitalizací a další pozorování pacienta.

Zvýšený tón dělohy

Hypertonus je nedostatek dělohy před zamýšleným dnem narození. Často vzniká v časných termínech nebo po přemisťování embryí. Potřebujete diagnostiku, protože dále takový stav může být hrozbou pro normální toaling plod.

Existují dva typy hypertonů:

  • diagnostikován pouze na ultrazvuku;
  • Rozumná žena.

To nestojí za paniky dopředu, protože tyto příznaky by mohly vzniknout na pozadí dočasných faktorů. Je velmi důležité poskytnout mír a sedět méně.

Mimoděložní těhotenství

Zvyšuje poměrně zřídka s umělým hnojením (2% případů). Existují však situace, kdy ovocné vejce migruje z dělohy na jiných místech, kde nastane příloha.

V prvním období nejsou prakticky žádné pocity. Ale bolest připomínající aproximaci menstruačního výboje, o 5,8 a dokonce 12 DPP nemůže být spojena s ektopickým těhotenstvím. Ačkoli některé ženy argumentují, že během tohoto období se objevily nepříjemné příznaky.

Podle názoru lékařů se analýza lidského chorionového gonadotropinu koná o dva týdny později. S pozitivním výsledkem testu po 10 dnech je přiřazeno ultrazvukové vyšetření. A pouze v této fázi lékař potvrdí nebo vyvrátí implantaci a také diagnostikuje uspořádání embrya.

Hlavní známky ektopického těhotenství:

  • pozitivní test;
  • nedostatek menstruace;
  • krvavé otázky;
  • Bolestivost v břiše, dolní části zad, boky.

Přečtěte si, proč se děje Zpoždění menstruace po neúspěšném eco.

Embryonic Těhotenský termín je velmi snadné trasovat s ECO. Na počtu minulých dnů je žena schopna vyhodnotit svou pohodu, ale nemusíte dělat vlastní diagnózu. Dokonce i bolest, která může být přenesena bez léčiv, je lepší diskutovat s lékařem. Specialista rozptýlí všechny zkušenosti a pomůže řešit problémy, které vznikly.