Midian: srozumitelná instrukce

Midian: srozumitelná instrukce

Složení tablet a balení

Midyidian je monofáze perorální antikoncepce (OK). Všechny tablety v blistru Msian obsahují stejný koncentraci hormonu. Jedna tablety Mydiany má 3 mg chispirenonu a 30mkg (0,03 mg) ethinyl estradiolu.

Jedna kartonová krabička obsahuje 1 blistru určené pro příjem po dobu tří týdnů.

Pozor: Droga má kontraindikace. Nezačínejte použití tohoto léku bez předchozí konzultace se svým lékařem.

Analogy

Yarina obsahuje stejnou dávku hormonů a má stejný účinek.

Plusy midyans

Midyidiana má borrogenonu ve své kompozici s kosmetickým anti-agogenním účinkem. To znamená, že Midyan zabraňuje účinkům mužských pohlavních hormonů (androgeny) do těla ženy. Androgeny jsou hlavní příčinou vzhledu akné a nadměrného těsnění kůže. Recepce mušlí normalizuje práci mazových žláz kůže a pomáhá snížit akné.

Mididian pomáhá snížit projevy Premenstruačního syndromu (PMS), krátce před a během menstruace, Umožňuje upravit menstruační cyklus.

Všechny tyto účinky jsou dosaženy v důsledku pravidelných metod mušlí po dobu nejméně 2-3 měsíců.

Pravidla příjmu Midyana

  • Pokud jste nepilovali antikoncepční tablety dříve, pak první tablet z obalu midtyan by mělo být provedeno první den příchodu měsíčního. V tomto případě nemusíte používat kondomy od prvního dne recepce.
  • Je přípustné začít přijímat mušle od druhého až pátého dne menstruace, ale v tomto případě by měly být kondomy použity po dobu dalších 7 dnů po zahájení recepce midyn.
  • Vezměte midian tablety doporučené ve stejných hodinách každý den bez ohledu na jídla. Malé odchylky od obvyklého času však nejsou nebezpečné. Pokud pozdě v příjmu jiné tablety nebylo více než 12 hodin, pak se účinek OK nesnižuje.
  • Doporučuje se pít tablety v pořadí, které je uvedeno na blistru (balíček), ale to není přísné pravidlo. Všechny tablety v balení Mydiany obsahují stejnou dávku hormonů, takže pořadí recepce není důležité. Je důležité pít na jedné tabletě z obalu za den.
  • Po skončení blistru je nutné provést přestávku po dobu 7 dnů, během které nemusíte pít tablety. Během této přestávky, krvácení zrušení podobného menstruaci.
  • Další balíček by měl být zahájen na osmém dni po sedmidenní přestávce. Nezáleží na tom, zda se menstruace podařilo zahájit nebo ukončit okamžik přijímat následující balení.

Jak jít do Midyan s antikoncepční tablety (OK) Další značkou?

Pokud jste v předchozím měsíci viděli antikoncepční tablety jiné značky a tento měsíc chcete jít do Midyan, pak dodržovat následující doporučení:

  • Pokud došlo k 28 tablet v blistru předchozích perorálních antikoncepce, pak by recepce prvního tabletu MIDIANA mělo nastartovat den po skončení předchozího OK.
  • Pokud bylo v balení minulých perorálních antikoncepce 21 tablet, pak recepce mušlí může být zahájen den po skončení blistru předchozích antikoncepčních pilulek, nebo na osmém dni po týdenní přestávce.

Dokonce i po dobu 7 dnů po zahájení recepce Midyans se doporučuje používat další antikoncepce.

Jak jít do OK Midiane s vaginálním kroužkem nebo hormonální omítkou?

Pokud chcete přepnout na Madian tablety, pak v den odstranění Hormonální omítka, Nebo vaginální kruh musí vzít první tablet z obalu Mydiany a pokračovat v užívání tablet jeden den. Můžete také začít užívat Midyans v ten den, kdy by bylo nutné připojit novou omítku nebo instalovat vaginální kroužek.

Aby se zabránilo nechtěnému těhotenství, další týden poté, co využívá další prostředky ochrany proti těhotenství.

Jak jít do Midyan s intrauterinní spirály (námořnictvo)?

V den odstranění intrauterinních spirál je nutné vzít první tablet mušle a poté další týden používat další antikoncepci, aby se zabránilo nežádoucímu těhotenství.

Jak začít užívat meidian po potratu?

V případě potratu po dobu až 12 týdnů začít užívat meidian v den potratu.

V případě potratu po dobu delší než 12 týdnů je možné začít recepci Midyans o 21-28 dní po potratu těhotenství. Další týden po zahájení recepce mušlí používejte další antikoncepce.

Pokud jste po potratu před zahájením přijetí, měli jste nechráněné sexuální akt, před zahájením recepce mušlí, musíte vyloučit možné těhotenství.

Jak začít užívat Midyans po porodu?

Midyan může být po porodu pořízen, pokud nekrmíte dítě s mateřským mlékem. Pokud jste ošetřovatelská maminka, pak jsou pro vás speciální antikoncepční pilulky, které nepoškozují dítě (Lactinet, Charozetta, Nigutt a Dr.). Obraťte se na svého gynekologa.

Pokud nekrmíte prsa, můžete začít přijímat mušle za 21 nebo 28 dní po dodání. Je-li před zahájením přijetí, měli jste nechráněné sexuální akty, recepce tablet by měl být odložen, dokud nezajistíte, že neexistuje žádný těhotenství.

Co dělat, když jsem vynechal pilulku mušle?

Je-li pozdě v příjmu další tablety, Mydians byl méně než 12 hodin (to je po obdržení předchozí tablety, méně než 36 hodin prošlo), pak účinnost mušle není snížena.

Pokud jste pozdě více než 12 hodin, pak uvidíte, co jste zmeškali tablet:

Od 1 do 7: Vezměte si zmeškanou tabletu, jakmile jsem si vzpomněl na průchod, i když budete muset vzít 2 tablety zároveň. Další 7 dní po této epizodě používat další prostředky antikoncepce.

Od 8 do 14: vezměte si zmeškanou tabletu, jakmile jsem si to pamatoval, i když potřebujete pít 2 tablety okamžitě. Je-li 7 dní před průchodem pilulky, vypijete lék podle pravidel a bez přeskoků, pak nemusíte používat další antikoncepci. Pokud v předchozích 7 dnech před tím, než jste přeskakovali také, měli byste stále používat kondomy na další týden.

Od 15 do 21: Vezměte si zmeškanou milianovou tabletu, jakmile jsem si to pamatoval, i když potřebujete pít 2 tablety okamžitě. Vykopněte tento balíček až do konce, a pak, aniž byste museli dělat 7denní přestávku, začít pít nové balení z prvního tabletu. Pokud před tímto průchodem vypnete tablety podle pravidel a bez přeslechu, pak nemusí být dále chráněno. Pokud jste měli chybu v recepci v předchozích 7 dnech před průchodem milianové tablety, použijte další antikoncepční nástroje dalších 7 dní po průchodu.

Co dělat, když jsem vynechal několik tablet Midian?

Pokud jste vynechali 2 midtyan tablety v řadě, věnujte pozornost tomu, co vám tablet vynechal. Pokud se jedná o tabletu prvního nebo druhého týdne recepce (od 1 do 14), pak vezměte 2 tablety najednou, jakmile si vzpomněl na průkaz a 2 další tablety druhý den. Dále vezměte jednu tabletu denně, jako obvykle, před koncem balení. Další 7 dní po obnovení příjmu tablet použijte další antikoncepce.

Pokud jste vynechali dva tablety v řadě při 3 týdnech recepce (od 15 do 21), tj. Dva možnosti: 1. Pokračujte v příjmu mušlí na jedné tabletě denně, dokud není obal u konce a pak, aniž by se 7-denní přestávku, začněte nový balení. Zároveň používejte další nástroje antikoncepce dalších 7 dní po procházení.
2. Vyhoďte proud (nedokončené) balení a začněte přijímat nové balení z první tablety (jedna tableta denně, vše je jako obvykle). Současně další 7 dní po průchodu je nutné použít další antikoncepce.

Pokud jste zmeškali 3 tablety Midyan v řadě, hodte aktuální balení tablet a spusťte nový balíček z prvního tabletu. Další 7 dní používají další antikoncepci. Zvýšíte riziko těhotenství, takže pokud nepřijdete na další přestávku, obraťte se na gynekologa.

Pokud si nejste jisti, jak dělat ve své situaci v každém případě, použijte další prostředky antikoncepce, dokud se poradíte s návštěvným lékařem. V každém případě, když projdete dvě nebo více tablet, je nutné být chráněno navíc (s pomocí kondomů) po dobu minimálně 7 dnů.

1-2 dny po průchodu tablet můžete mít oddělovací sekce nebo průlomové krvácení, podobně jako menstruaci. Není to nebezpečné a spojené s Midyanovým průchodem. Pokračujte v pít tablety podle pokynů a výběr se zastaví.

Mozhuchi (krvavé) alokace na pozadí meidian

Na pozadí recepce antikoncepčních tablet Mididian je přípustné objeví se krmné řezy na začátku, uprostřed nebo na konci balení. Není pravidlo, že není nebezpečné, nemluví o těhotenství a nevyžaduje žádnou diagnózu ani léčbu.

Zvláště často hnědý výběr je pozorován v prvních měsících recepce mušlí. Obvykle přechází na konec prvního obalu nebo na začátek druhého balení tablet. Některé ženy v normy výboje lze pozorovat během prvních 3 měsíců.

V některých případech, krvavé vypouštění při odebrání mušle hovoří o poklesu antikoncepčního účinku nebo o chorobách. Přečtěte si více o tom v článku: Na krvavém výboku při v pořádku.

Potřebujete velké přestávky v recepci mušlí?

Můžete se setkat s chybnými rozsudky, které jednou za šest měsíců nebo rok je nutné provést přestávku v recepci antikoncepčních pilulek po dobu 1-2 měsíců. Tyto informace nejsou pravdivé.

Velké přestávky v recepci mušle nedávají tělu nic užitečného, ​​protože jsou docela vážné stres pro vaječníky.

Četné studie na tomto tématu ukázaly, že antikoncepční pilulky mohou být opilé do 5 let v řadě, aniž by to bylo velké přestávky. V budoucnu nesnižuje pravděpodobnost otěhotnění. Ihned po zrušení mušle si můžete představit dítě.

Co když si ještě něco trápíte?

Pokud provedete měsíční přestávku v recepci mušlí, nejprve zvýšíte pravděpodobnost, že se během zrušení tablet stala otěhotnět. Aby se zabránilo nežádoucímu těhotenství, musíte použít kondomy. Přerušený sexuální čin není spolehlivým způsobem ochrany proti těhotenství a nedoporučuje se.

Po přestávce v recepci mušlí, mnoho žen si stěžují na menstruační poruchy menstruačního cyklu, měsíční zpoždění, ztráta vlasů, Vzhled akné, zhoršení všeobecných blahobytu a jiných nepříjemných příznaků. To jsou důsledky zbytečných přestávek. Pokud provedete takové přestávky, měli byste být připraveni na jejich vedlejší účinky.

Midian a jiné léky

Na pozadí přijímání některých léků klesá antikoncepční účinek midian tablet, což může způsobit nežádoucí těhotenství. Tyto léky zahrnují antibiotika (peniciliny, tetracscles, rifampicin), prášky na spaní (fenobarbital), epilepsie léky (fenytoin, karbamazepin), léky používané při léčbě plísňových infekcí (griseofullvin), přípravky obsahující mladinu sv. Jana (nová vášeň) a některé ostatní.

Snížení účinnosti midian během recepce těchto léků může způsobit vzhled plynových těsnění a průlomového krvácení. Není nebezpečné a musíte pokračovat v technice Midyanů na obvyklém rozvrhu.

Celé období léčby a dalších 7 dnů po skončení, použijte další antikoncepce.

Midyidian a Alkgol

Malé dávky alkoholu nesnižují účinnost tablet MIDIANA. Přípustná dávka alkoholických nápojů však závisí na vašem věku, hmotnosti, metabolismu a některých jiných faktorech. V průměru, během recepce Midian, to je dovoleno pít ne více než 50ml vodka, 200 ml vína nebo 400ml piva. Pokud pijete více tohoto množství, musíte použít další nástroje antikoncepce pro další týden po konzumaci alkoholu.

Mididian a zvracení, průjem

Antikoncepční účinek mušlí může být snížen během zvracení a průjmu. Přečtěte si více o tom zde:

  • Co dělat, když jsem vypukl po tabletu?
  • Co dělat, když mám průjem?

Jak odstranit menstruaci s mušlemi?

Pokud potřebujete odložit období, pak po skončení jednoho balení Midyan druhý den začněte novým blistrem, aniž by se 7denní přestávka. Druhý balíček musí být přidán do konce. Menstruace v tomto případě bude vzdálenost 2-4 týdnů, ale může se objeví krvácení uprostřed dalšího balení.

Poznámka: Měsíčně můžete odstranit pouze v případě, že jste vzali midyan alespoň jeden měsíc před vzdálenou menstruací.

Co dělat, pokud neexistují žádná menstruace během 7denní přerušení v recepci Midyan?

Pokud jste v předchozím měsíci užívali tablety podle pravidel a bez přeskakování, pak není důvod k vzrušení. Na pozadí recepce antikoncepčních tablet, měsíční nemusí přijít do přestávky, a to není nebezpečné. Začněte nový balení MyDiany, i když měsíční nikdy nepřišel. Pokud příští měsíc nebude žádný měsíční, dělat těhotenský test a poraďte se s gynekologem.

Pokud jste v předchozím měsíci udělali opomenutí nebo převzali léky, které snižují účinnost mušlí, pak byste neměli začít nový balení po 7-denní přestávce. Musíte udělat těhotenský test nebo projít Krevní test na HGCH. Dokud těhotenství není vyloučeno, nemůžete obnovit techniku ​​midyn. Další možné důvody Zpoždění v článku 10 Příčiny měsíčního zpoždění.

Co dělat, když jsem otěhotnět na pozadí Meidian?

Pokud máte na pozadí technika Midyani, máte těhotenství, měli byste okamžitě přestat přijímat tablety a kontaktovat gynekologa.

Recepce mušlí v počátečních období těhotenství nezpůsobuje abnormality v dítěti, takže těhotenství může být ponecháno. Začněte přijímat co nejdříve Kyselina listová.

Recepce Midyans před operací

Při užívání antikoncepčních tablet se mírně zvýší riziko krevních sraženin v cévách. To je důvod, proč několik týdnů před operací, můžete se doporučit přestat užívat midyn. Bude možné pokračovat v příjmu antikoncepčních tablet během několika týdnů poté, co se můžete snadno pohybovat po operaci.