Filmové pilulky midiane: instrukce a kontraindikace

Často orální metody antikoncepce nevydrží žádnou kritiku kvůli špatné kompatibilitě s jinými drogami, váhy vedlejších účinků a nespolehlivosti, nicméně, mididian antikoncepční pilulky ukázaly se z nejlepší strany a pomohly mnoha ženám vyrovnat se i s kůží a dalšími hormonálními problémy.

Midyan Gedeon RichterMidiane je hormonální lék, který ovlivňuje tělo jako celek, a to nejen na reprodukčních orgánech. V důsledku příjmu tablet, mnoho pacientů poznamenalo očištění kůže z nežádoucích vlasů a akné. Je to tento účinek, který umožnil lék získat popularitu a vyniknout mezi zbytkem souboru perorálních antikoncepce.

Mididian často volá medián, tj. Průměr, pokud si vzpomínáme na podobný matematický termín. A v této chybě je podíl pravdy: Lékové zůstatky hormonální sféry, neumožňuje Androgen ovlivnit ženského organismu. Pod vlivem antikoncepce se kůže stává hladší, ztrácí nadměrnou záře, ale není suchý. Zlatý střed je dosaženo. Proto lékaři často doporučují recepci drog i těch žen, které nezaregistrují pravidelný sex.

Midyan z hlediska farmaceutik

Mididianova antikoncepce je vyráběna maďarskými výrobci - Gedeon Richter je široce známý. Distinulární a ethinyl estradiol jsou pojmenovány jako účinné látky. Oba přispívají ke změnám v endometriích, díky které je nemožné zavést hnojené vejce. Zrání vejce se stávají nemožnými. Ovulace nedochází, protože je hlavním způsobem zabránění nežádoucímu těhotenství.

V jakém věku můžete vzít meidian, omezení

Doktor předepisuje hormonální antikoncepční pilulky, tlačí od věku pacienta, stejně jako ze skutečnosti mateřství. Dával jsem narození a nudné ženy nemohou být předepsány stejné hormony, některé gynekologové zvažují. Ale úspěchy farmaceutického průmyslu nestačí stále, což je prokázáno Midian, vhodné pro různé věkové kategorie. Použití prostředků může oba narozené, tak narozené ženy: Neexistují žádná omezení.

Přirozeně, během těhotenství, to nemá smysl doporučit antikoncepci a s kožními chorobami se musíte zabývat jinými způsoby. Častěji je to vnější prostředek, které jsou špatně absorbovány do krve. Omezení je jak kojení, t.na. Midyan účinné látky spadají do mléka. V rozvíjejícím se kojeneckém organismu mohou způsobit nežádoucí hormonální změny.

Midyan - lék doporučený pro ochranu proti nechtěné těhotenství u žen reprodukčního věku, včetně již dětí. Pokud žena uplynula těhotenství, porod a krmení, pak se může bezpečně vrátit na recepci midyna jako antikoncepce, aby se bojovala proti PMS nebo vytvořil menstruační cyklus.

Kontraindikace pro přijímání středního

Srdeční onemocnění u žen

Kromě těhotenství a laktace má droga několik více kontraindikací:

  • Těžká patologie srdce;
  • krevní céva trombóza v současné době nebo v minulosti;
  • podmínky spojené s vysokým rizikem trombózy (některé autoimunitní onemocnění a patologie systému hemostázy);
  • pankreatitida a jiná závažná patologie trávicího traktu;
  • selhání ledvin;
  • selhání jater;
  • Přítomnost určitých maligních neoplazmů nebo podezření;
  • Individuální nesnášenlivost na lék;
  • dlouhá imobilizace a stavu po operačních intervencích;
  • Vaginální krvácení nejasný původ.

Mididian se nedoporučuje kouřit dámy starší než 35 let. Tato kategorie žen by si mělo zvolit antikoncepci bez složky estrogenů.

Je těžké vzít Midyan?

Střední recepční schémaNa rozdíl od mnoha jiných orálních antikoncepce nemají Midyany žádné složité aplikační schéma. Tablety nejsou malovány v různých barvách, protože všechny mají stejnou dávku. Jinak se takové léky nazývají monofasic. Recepční plán přichází na to, co potřebujete používat současně jednou denně na jednom tabletu.

Jakmile všechny prášky v blistru končí, znamená to, že je čas přestávka na recepci. Takový interval trvá 7 dní, a v této době přijde krvácení. Externě pokračuje téměř stejně jako měsíčně. Pokud ani nekončí za týden, pak musíte spustit další blistr, spuštění recepce na stejném schématu - jednou denně, za stejných hodin.

Co se stane, když přeskočíte recepci?

Tato otázka vzniká: Jak se tělo chová, pokud si včas neberete tabletu? Je jasné, že v našem nasyceném životě můžete zapomenout, že hodina recepce přišla, nebo zapomeňte na tablety doma, ale nevrátí se tam včas. Pokud nechodí 12 hodin od okamžiku, kdy musela být Midian přijat, se nestane nic zločince. Jakmile se stalo možné brát drogu, mělo by to být provedeno okamžitě, a další den se vrátit k dříve zavedenému schématu.

Vypracování po dobu delší než 12 hodin může být již ohroženo vzhledem nechutného těhotenství s nechráněným certifikátem sexu.Proto má smysl eliminovat intimní blízkost po dobu několika dní nebo použít bariérovou antikoncepci spolu s technikou mušlí. Schéma lze snadno obnovit, zatímco dva tablety by měly být přijaty ihned další den.

Pokud byl z nějakého důvodu vynechán několik dní, pak vezměte co nejdříve, jakmile se dostanete do Midyana, všechno nestojí za to. Musíte počítat počet tablet, které byly vynechány a vzít je tolik dní spolu s aktuálními prášky. To znamená, že ne více než dvě tablety by měly být získány na jednorázovém příjmu, aby nedošlo k silnému hormonálnímu zataženému v těle.

Systém přijímání po třídenní přeskočení může vypadat takto:

Dní v pořádkuPočet tablet
jeden0 (Přeskočit)
20 (Přeskočit)
30 (Přeskočit)
čtyři2
Pět2
62
7jeden
osmjeden

Tak, za 8 dní bude fungovat všechny 8 potřebných tablet. Tři dny zrušení léčiva - toto je období, pro které se může objevit krvácení. Při obnovení recepce zmizí, ale vždy se nestane okamžitě. Celé období by mělo být dodatečně používáno bariérové ​​metody antikoncepce.

Pokud za určitých okolností musí hodit techniku ​​midyni déle než tři dny, pak by mělo být doporučeno s lékařem vedoucím, jak správně obnovit recepci, a pro jakou dobu musíte použít další metody ochrany styk.

Co dělat, když projdete tabletu nebo později než 12 hodin?

Při průchodu antikoncepce

Navzdory tomu, že Mydiana je monofasická droga, stále záleží v jakém týdnu chybí cyklus tabletu. Pod zahájením cyklu v tomto případě by mělo být chápáno jako začátek používání konkrétního blistru. Pokud došlo k průchodu přes 12 hodin v prvním týdnu, používání dodatečných ochranných zařízení do sedmi dnů.

Pokud byl pasáž povolen do druhého týdne recepce, pak se musíte podívat, nenechal recepci ještě před tímto okamžikem. Pokud ne, pak se nemůžete uchýlit k použití dalšího ochranného. Pokud se během týdne došlo jeden nebo několik průchodů, bude stále chráněno.

Pokud byla tableta vynechána, zamýšlena pro třetí, minulý týden tohoto blistru, pak bude muset dokončit všechno až do konce. Zmeškaný tablet musí být aptivní. Ale poté, že blistr midyans bude muset okamžitě zahájit další, aniž by se týden přeskočil.

Můžete jít do stejného triku, pokud potřebujete odstranit měsíční. Konec konců, když přijímají hormonální antikoncepci, menstruace procházení jako zrušení krvácení. Pokud tedy po jednom blistru okamžitě začít pít jiného, ​​pak to nebude krvácet.

Tyto metody nelze pravidelně používat. Například, pokud existuje soutěž nebo služební cesta v oboru, kdy by byl vzhled menstruace nežádoucí výhradně z pohledu domácnosti. A tady pomůžu Mydiana. Nenechte se příliš často uchýlit k této metodě - příliš vysoké riziko průlomového krvácení uprostřed cyklu na pozadí hormonálního selhání.

Jak začít užívat Midyan po potratu, porod nebo nucené přestávce

Častěji je potrat vyroben před 12denní dobou těhotenství, a pak recepce midynanů může být zahájena ve stejném dni. Ale když musíte se uchýlit k přerušení těhotenství později, musíte přeskočit nejméně tři týdny před příjmem tablet. To je způsobeno významnými změnami v hormonálním pozadí těla.

Důležité! Během prvního týdne, recepce v této situaci ukazuje další ochranu pohlavního styku s kondomem.

Po potratu a před zahájením recepce Midyans se doporučuje vyhnout se sexuálním kontaktům nebo používat bariérovou antikoncepci. Pokud tomu tak není dodržovat toto pravidlo, pak těhotenství může znovu přijít. Proto je důležité testovat, před zahájením recepce Midyans.

Příjem léku po porodu je možný pouze tehdy, když žena nemá žádné mateřské mléko a krmí dítě s umělou směsí. Před přijetím první tablety musíte čekat nejméně tři týdny. Tato pauza je potřeba k řízení všech přechodných procesů v těle, účinky emisí některých hormonů zmizely a jejich celkové pozadí stabilizované.

Při kojení je žádoucí používat takové metody ochrany, které jsou slučitelné s laktací a neinterferují s léčbou a obnovením reprodukčních orgánů po dodání. To může být čisté gestagné léky (mini-pila) nebo kondomy. Midyan se může vrátit po skončení období laktace.

Přerušení přípravku může být způsobena nejen těhotenstvím, porodem a krmením, ale i jinými faktory:

  1. závažné onemocnění vyžadující zavedení silných léčiv;
  2. pokusy jít na další perorální antikoncepci;
  3. získání zranění
  4. Příprava na vážný provoz.D.

Obnovit recepce může být možná obvyklým způsobem - na jedné tabletě denně ode dne první menstruace. Během prvního týdne musíte dodatečně použít kondom.

Mezi meidianskými kurzy?

Nemluvíme o přírodních přestávkách v délce týdně, které jsou vypouštěny za menstruaci, ale o dlouhodobém odmítnutí hormonálního léku - po dobu jednoho nebo dvou měsíců. To bylo dříve věřilo, že z ústních antikoncepce musí ženský organismus relaxovat alespoň jednou ročně, pro který přestávky po dobu 30-60 dnů. Ve větší míře se však týkal hormonálních prostředků minulých generací.

Midyan a aniž by bylo dotčeno tělo, mohou být užívány po mnoho let, zatímco ostré zrušení může být nevyváženo endokrinním systémem. Výsledek bude:

  • nepravidelný menstruační cyklus;
  • ztráta vlasů;
  • vzhled akné;
  • ostré výkyvy nálady;
  • Rychlá hmotnost Set.

Podobný stres pro vaječníky může vést k tomu, že žena se bude cítit špatně. A pokud se rozhodne znovu vzít Midyan, pak musíte být připraveni na všechny vedlejší účinky měnící se hormonální pozadí.

Ostré zrušení mušlí a přestávky za 30-60 dnů může vést k neplánovanému těhotenství. Na pozadí zrušení léčiva, stimulace vaječníků a zrání vajec. Vzhledem k tomu, že žena plánovala pokračovat v pokolankách po určité době, takový těhotenství by mohlo být nežádoucí. Všem ostatním po zrušení KOC je vysoká, pravděpodobnost více těhotenství v důsledku současného zrání dvou nebo více vajec.

Slučitelnost střednídy s jinými léky a látkami

Důležitým důvodem pro zrušení mušlí může být potřeba přijatých s ním. Oslabuje jeho působení antibiotické tetracyklinové skupiny, anti-epileptických léků, prášků na spaní. S současným příjmem těchto léčiv je nutná další bariérová antikoncepce.

Proč Midyan není vhodný pro některé ženy?

Mezi recenzí o této přípravě můžete často najít příspěvky, které jsem někoho nehodil. To je pláž nejen specifická antikoncepce, ale obecně, všechny stávající hormonální drogy. V mnoha ohledech je postižen nepozorný postoj lékařů na jmenování drog.

Dokonce ani nedává narození ženy mohou mít silnou hormonální nerovnováhu. Spoléhat se na tyto údaje jako věk, počet potratů a porodu nestačí. Je lepší poslat pacienta, aby prošel testy na hormony a vyhodnotit stav systému koagulace krve a potom výsledky zapojit do výběru vhodných tablet.