Cumshot v kondomech! Pravděpodobnost těhotenství

Co se stane, pokud ne používat kondomTento článek je určen mladý, nezažil v sexuálních lidech, a "zkušený" sexy maniaky, pro osvěžující informace v hlavě.

Je možné cum v kondomi?

Důležité! Správným použitím kondomu je pravděpodobnost otěhotnění pouze 3%. Ve skutečnosti, se všemi "nedostatky" použití, spolehlivost je 86%. A to je nejsilnější antikoncepce.

S řádným použitím, včasnou výměnou je pravděpodobnost těhotenství minimalizováno.

Je možné končit dívce pomocí kondomu - ANO!

Ale musíte zvážit následující body:

Kolikrát můžete skončit v kondomi?

Když máte sex, musíte dokončit v kondomu pouze jednou! Condo - jednorázový výrobek pro jednorázové. Co se stane, když dvakrát "klesá" a stejný kondom - čtení dále.

Cumshot v kondomi a pokračoval. Jaké důsledky?

Zlomil kondomPo prvním orgasmu je penis mírně oslabený, krev ustoupí, účinnost padá. Díky tomu je vysoká pravděpodobnost, že guma letí a zůstává v pochvě, kde spermie proudí z toho, nebo prostě proniká vagíně mezi kondomem a oslabením penisu. Je také nutné vzít v úvahu největší pravděpodobnost porušení antikoncepce s dlouhým sexuálním kontaktem: s pomalým členem, latex dostane dvojité zatížení.

Pozornost! Po prvním orgasmu se pravděpodobnost otěhotnění stává co nejvyšší, takže nesmírně nedoporučujeme pokračovat v sexu!

Aby nedošlo k riziku! Přetáhněte svůj "dobrý" s orálním sexem, pak rozhodně nebude důvodem se starat o riziko nežádoucího těhotenství. Doporučuje se to udělat stejným způsobem v kondomi.