Nižší hmotnost během vyvrcholení

Jedna z nejtěžších období života ženy je čas menopauzy. Je naplněn změnami nálady, stejně jako problémy v psychi a dalších oblastech. Nejběžnější otázka pro dámu po 48 letech je to, že: "Jak zhubnout s vrcholem?"Protože v důsledku hormonálních přeuspořádání během tohoto období, mnoho žen je v jejich očích plně.

Řešení tohoto problému existuje. S pomocí správné stravy, sportu, zdravý životní styl je docela možné zhubnout, skóroval v Premenopauzu a po výskytu Klimaků. Recepce a některé farmaceutické přípravky nejsou vyloučeny.

Fyziologické procesy v těle, když vyvrcholení

Ženy přes čtyřiceti je soubor nadměrné hmotnosti
Jeden z nejpozoruhodnějších vnějších projevů menopauzálního období většiny žen pro čtyřiceti je soubor nadbytečné hmotnosti a zrádných depozice kilogramů, které se objevily na žaludku a boky, stejně jako na bocích. Taková nerovnováha vede k nízkoheetickým změnám na obrázku. Kromě toho je kůže v problémových místech silně natažená, protože v průběhu let se jeho pružnost klesá. Plnost žen za 40 se stal tak zvyk, že málo lidí se ptá na otázky: Jak by to mělo být opravdu a opravdu dáma nemůže rychle zhubnout?

Reprodukční sféra se vyskytuje nejvýznamnější změny pro menopauzu. Ovážky v čase přestanou provádět své funkce a menstruace se zastaví. Pokud od posledního měsíce uplynulo více než 12 měsíců, ženy jsou považovány za přepínané během období.

Zvýšená hmotnost, když vyvrcholení zvyšuje riziko exacerbace starého a vzniku nových onemocnění u žen. Proto je tak důležité bojovat s nadváhou hmotností a zabránit ukládání tukové tkáně na boky a žaludku.

Nezbytná hmotnost přináší přídavný zatížení pohybového aparátu a tak zažívá nedostatek vápníku. To je jeden z důvodů, proč mají zlomeniny tak často v 50 letech v climax, zejména v plném rozsahu. V cévním systému se úroveň cholesterolu zvyšuje v důsledku tvorby tukových plaků, což vede k onemocněním srdce a mozku, přílivu a arytmií. Progresivní zvýšení hmotnosti ohrožuje rozvoj závažných onemocnění a snížení životnosti.

Příčiny hmotnosti nastavené při vyvrcholení

V ženě po 48 letech začíná nejsilnější hormonální restrukturalizace v těle. Porušené desetiletími současného hormonálního zůstatku. Estrogeny a progestiny se prakticky přestávají vyrobit, a folikulnost a luteinizační hormony, naopak, jsou vyráběny v přebytku. Estrogenový hormon produkovaný vaječníky se používá v těle nejen pro měsíční menstruaci, je také vyzván k tomu, aby připojil pružnost kůže a udržujte sliznice v tónu.

Estrogeny stimulují a regulují metabolické procesy v těle. Rozdělení tuků - sacharidových sloučenin, vitamínů a minerálů získaných s potravinami, jakož i jejich asimilace na buněčné hladině se vyskytuje při určitých rychlostech. V lhůtě klimakterizace klesá výroba estrogenu, proto je rychlost narušena a principy asimilace těchto potravinových prvků se mění. Výsledný selhání v hormonálním systému vede k tomu, že žena začne plně plně, i když jí známé jídlo a nezvyšuje své množství a kalorii.

Další důvod, že hmotnost vyvrcholení se zvyšuje - tukové látky - lipidy jsou schopny produkovat estrogen. S poklesem výroby přírodního hormonu s vaječníkem se tělo snaží vyrovnat své číslo a "extrakt" chybějící z lipidů, akcie lipidového tuku na všech možných místech na těle. Hmotnostní zesílení Když jsou vyvrcholení vázány na změny v úrovni hormonů, a proto je v tomto období velmi obtížné zabývat se nadměrnou hmotností.

Mnohem horší pozice pro ty ženy, které a před Klimaky měly problémy s nadváhou, hrozba se zdá, že hrozba získá ještě větší zbytečný kilogram organismu až do vzniku obezity různých stupňů. V tomto případě bez použití léčiv pro snížení hmotnosti.

Někdy zisk hmotnosti v období menopauzy může být kvůli ne tak brzdění ovariální práce, kolik potravinových návyků ženy. Například závislost na tuku a solené potraviny, různé pečení a jiné nezdravé jídlo. Pokud žena vede nízko opotřebované a neaktivní životní styl, v období hormonální perestrojiky se nevyhnutelně začne zotavit. Je velmi škodlivý pro gastrointestinální trakt, zvyk "jíst" stres s něčím "lahodným".

Ostré zvýšení hmotnosti lze spustit ještě před příchodem Klimaks - přibližně po 35 letech v těle zahajuje procesy depozice tuků, aby obnovily hladiny estrogenů a bývalé stravy, aby se snížila zastavení hmotnosti. Současně, nástup Klimaks sám je možný po 10 a po 20 letech v závislosti na individuálních vlastnostech ženského organismu.

Vlastnosti činnosti snižování hmotnosti během vyvrcholení

Každá žena, která chce zhubnout během Clemakse, musí nejprve zřídit sama o skutečnosti, že musíte získat trpělivost - boj o vlastní duševní a fyzické zdraví. Mělo by být zřejmé, že Klimaks je jen určité období života v důsledku fungování ženského organismu. Každá žena může dělat legraci z každého dne, aby si každý den užíval a nemyslím si neustále o tom, jak se vypořádat s extra kilogramy.
Gastrointestinální trakt
Pro hubnutí na Climaks by neměly být resetovány na zázračné stravy, které umožnilo zhubnout v mladistvých letech, nyní mohou negativně ovlivnit gastrointestinální trakt a dokonce vést k depresi.

Existuje řada produktů, jejichž použití je velmi žádoucí, aby se zabránilo těm, kteří přemýšlejí, jak zhubnout během menopauzy. Menu pánské musí být upraveno s těmito doporučeními:

  • Nejprve je to všechno alkohol, mastné připravené omáčky, jako jsou kečupy a majonéza, koření, podněcující zbytečnou chuť k jídlu, stejně jako pečení založené na těstě kvasinek.
  • Volání během menopauzy by nemělo zahrnovat pouliční potraviny a sladkou sodu, stejně jako uzené maso a žáruvzdorné tuky (jejich nejvíce v jehněčí).
  • "Černý seznam" by měl také obsahovat máslo, tuk, zmrzlinu a čokoládu. Tyto produkty mohou vyvolat takový impozantní onemocnění jako diabetes mellitus, který ohrožuje i velké problémy a omezení.

Je možné bojovat proti extra kilogramům vůbec, je možné efektivně zhubnout s hormonálním selháním? Mnozí mylně se domnívají, že s hormonálními směny není možné nic dělat, to už není jako atraktivní, a tuk se zdá být potřebný k udržení úrovně estrogenu. Pasivně hovořit o tom, zda je možné zhubnout, když to nestojíte, a měli byste si zavřít své zdraví, učit se z osvědčených odborníků, co dělat, aby zhubly s hormonální selháním.

Základy správné výživy při vyvrcholení

Hlavní pravidla v potravinách pro ženy za 50 let a později je snížit celkový počet spotřebovaných kalorií. Proč je to? Tato podmínka je vysvětlena skutečností, že zpomalení metabolismu se může vyrovnat pouze s 300 spotřebitelem tisíců kalorií, zbývající 700 jdou na tvorbu vkladů tuku. Potraviny by měly obsahovat převážně z proteinových sloučenin, je žádoucí zachovat velké množství rostlinných vláken a potřebných vitamínů.
Dieta, když vyvrcholení u žen

  • Dieta, když vyvrcholení u žen by měl být založen na poklesu mastných a sacharidových potravin. Živočišných tuků by měly být nahrazeny zeleninou.
  • Samotný objem konzumovaných potravin je žádoucí snížit a přerozdělovat ve prospěch snídaně, dělat večeři s nejjednodušším jídlem pro den.
  • Je nejlepší použít princip frakční výživy, to znamená, aby se porce méně, ale častěji je používat.
  • Když se vyvrcholíte, můžete začít speciální potravinový notebook, abyste usnadnili počítání kalorií spotřebovaných a vypracováním pestrá menu, abyste zhubli a užívali si jídla.
  • Monotónní nádobí, stejně jako všechny druhy "vykládání dnů" - ne nejlepší nástroj pro toto období života. Je možné držet váhu během monodulací, to je jen taková dieta ovlivní obecný stav ženy.

Velmi důležitý bod, který by měl zahrnovat jakoukoliv dietu pro ženy po 50 letech, by mělo být použití nejméně dvou litrů čisté vody denně pro výživu tělesných buněk. Kromě toho je to přesně voda, a ne polévky, čaje a káva. Velmi užitečné dodatky budou bylinné čaje, které nejsou v barvě, jsou považovány za vynikající lidové prostředky. Sklenici vody pije několik minut před jídlem vám také pomůže nepozorně snížit objem potravin konzumované, protože voda bude mít nějaký místo v žaludku, sníží se chuť k jídlu, ale nepřináší další kalorie. Kromě toho bude tělo mít kmenování metabolismu, aby se zahřát po převzetí vody, a to je další kalorický odpad.

Co je

Tak jíst ženy ve věku, aby zhubly? Nejdříve se jedná o sýry z nízkotučného mléka a nízkotučného tvaru. Provádí dva úkoly - a saturovat tělo a replují zásoby vápníku v kostech. A je to velmi chutné!

Druhy výdajů se doporučují z masa, stejně jako ryby s nízkým obsahem tuku, kuře (a ještě lepší Turecko). Tyto produkty obsahují mnoho kolagenu - konstrukční látky pro buňky a nenasycené mastné kyseliny. Chcete-li aktualizovat tělo, můžete konzumovat různé fazole a fazolová jídla. Hlavní poloha menu, až 60% stravy - všechny druhy surové zeleniny jako zdroj vitamínů A, B a E (výhoda by měla být poskytnuta zelená), stejně jako ovoce (zdroj cukrů), semena a matice (zdroj zeleninových tuků).

Černý chléb, pevné těstoviny obsahují velké množství rostlinných vláken potřebných pro udržení trávicího systému v pracovním stavu.

V období menopauzy se doporučuje rekonstruovat a metody pro vaření - preferovaná pára, dušená nebo vařená jídla (a nejlepší - RAW). Takové malokalorinové potraviny a obsahuje více vitamínů a užitečných látek.
Kukuřičné vločky
Například na snídani si můžete vybrat z:

  • Kukuřičné vločky na mléku;
  • Vařené maso;
  • sýrový toast, 2 vejce a ovoce;
  • Macarons z pevných známek s vařeným kuřecím masem a salátem na rostlinném oleji;
  • Grekok s marmeládou a banánem smoothie.

Na oběd je takový menu:

  • Šálkový sýrový salát, kus chleba a pečené rybí filé;
  • Ragu ze sezónní zeleniny, chléb s kuřecím masem (nebo Tureckem), těstovinami;
  • Polévka ze zeleniny s chlebem, dušené hovězí maso s ozdobou pohanky nebo ovesné vlaštěné vlašské ořechy;
  • Omeleta na nízkotučném mléku, zeleně salát s jogurtem, koruna se sýrem;
  • rýže z brokolice a dušené ryby;
  • Vařené hovězí maso s bramborovou kaší a polévkou.

Pro lehkou večeři jsou tyto možnosti:

  • vařené kuřecí a jablečný salát;
  • Tvaroh, smíšený s ovocem pro sezónu;
  • Bran housky s Kefirem;
  • Zeleninový salát s vejcem.

Jako dezert se můžete někdy potěšit s rozinkami (extrahovatelná ve vodě), marmeládu, ovoce marshmallow, med, banány a manga.

Vyvrcholení a hubnutí - co jiného můžete vzít

Když je vyvrcholení, otázkou je, jak rychle byste neměli zhubnout, může poškodit zdraví. Je nutné postupně jít do svého cíle, vyvážené jídlo. Proč? Prudce hubnutí tělo podléhá poruchám v fungování kardiovaskulárního systému, stejně jako osteoporóza.

Pomoc v boji proti nadměrné hmotnosti, když vyvrcholení může mít také tablety vyrobené na základě bylin, ale specialista si musí vybrat drogy. Totéž platí pro hormonální léky, které jsou někdy používány v negativních projevech menopauzy. Přijít k záchraně, zvyšující estrogen, a některé homeopatické léky. Každá léčba musí být dohodnuta s výživou.
Šťávy - okurka
Od folkových prostředků z hmotnosti, rostlinné šťávy osvědčily dobře - od okurky, mrkve, celeru, ananasu a grapefruitu, stejně jako zázvorový čaj, borůvkové šťávy, brusinky, divoká růže.

Kromě vyvážené výživy by měla být velká pozornost věnována fyzické aktivitě a sportu, které pomohou zachovat svaly a kosti v dobrém stavu a vydrží změny související s věkem. Velmi dobře vhodný pro cyklistiku, procházky, plavání, gymnastika, fitness, jóga, pilates. Také jsou zobrazeny fyzioterapeutické postupy a relaxační masáž. Všechny tyto metody opravdu pomáhají zhubnout a ne pojistky v budoucnu.