Opravné plavky seletes

Ne každá žena je potěšena jeho postavou. Aby bylo dosaženo požadovaného výsledku, spravedlivý sex reprezentativní přitažlivost k různým způsobům, jak zlepšit jejich formy: vyčerpávající sportovní aktivity, dodržování přísných diet nebo plastické chirurgie. Pokud je však nutná pouze malá oprava obrázku, pak můžete udělat bez radikálu: koupit plavky, která úspěšně skrývá všechny nedostatky.

Takové plavky jsou jen dokonalým řešením pro ženy, které chtějí skrýt několik extra kilogramů nebo dát tělu uvítací formulář. Nemusíte být více plachý a sedět doma: můžete bezpečně jít na pláž a demonstrovat celé tělo. Opravné plavky - Speciální typ prádla, který je schopen zametat problémové oblasti kvůli vlastnostem materiálu a také hledat ohromující vizuální efekt. Nejlepší výsledek je zajištěn plavkami z pevného typu.

Funkce ženské postavy

Každá žena má svůj typ tvaru a volba plavek musí být zohledněna v úvahu tento typ.

  1. Plná postava - Takové ženy musí věnovat pozornost uzavřeným modelům plavek, které jsou vyrobeny z elastických materiálů a nemají jasné odstíny. Bělení plavky pro kompletní lidi má speciální nápravné vložky, které poskytují další fixaci tvaru. Plavky v jasných barvách a bikinách v tomto případě budou nevhodné.
  2. Lucky postavy - Majitelé tohoto typu Musíte si vybrat plavky bez dalších konvexností a s nízkou pasem. Dobře zdůraznit ženskosti plavky nejjasnějších barev, ale uzavřené modely se lépe vyhýbají.
  3. Široká stehna - pro takové ženy ideální plavky s dnem ve formě poškozujících šortek. Stojí za to výběr klidné, nevědomé barvy.

Jak si vybrat plavky?

Chcete-li získat maximální efekt nákupu takových plavek, potřebujete kompetentně přistupovat k jeho volbě. Nejdříve musíte pečlivě prozkoumat svou postavu a určit zónu, kterou nejvíce potřebuje korekci nebo přestrojení.

Chcete-li například zvýšit nebo udržovat velké prsa, musíte vyzvednout plavky se speciálními šálky, které mají hustý tvar a široké popruhy. Pro malé prsa, modely s vestavěným "push-ap", velký počet dekorativních prvků a různých ryushkami.

Pro ty, kteří mají velké břicho, můžete si vybrat plavky s hladkou a tahem. Skrýt široký skrytý pomáhá provádět tání média nebo nízké přistání s různými žilkami na bocích nebo tahání šortek.

Chcete-li upravit celou postavu, musíte si vybrat plavky s korzetem, který zahrnuje další obložení a řezy. Tyto modely mají husté švy a jsou šité speciální technologií.

Problém nadměrné hmotnosti může být vizuálně korigován pomocí řádně vybrané barvy. Například žena s širokými korálky se dobře zapadá s tmavou a jízdou na koni.

Na moderním trhu bude prezentována široká škála korekčních plavek, což pomůže každou ženou "nákup" nádhernou postavou. Chcete-li to udělat, stačí znát zvláštnosti vašeho těla nebo využít prodejců prodejců spodních prádel.

Základní pravidla pro úpravu čísel

Správně vybrané plavky je schopna zcela transformovat jakýkoliv reprezentativního zástupce spravedlivého pohlaví. Je důležité si uvědomit, že vizuální změna na obrázku závisí na některých technikách, které mnoho žen je úspěšně používáno na světě.

  1. Změna vizuální pasu - Bohužel, zóna pasu a břicha je považována za nejproblematičtější a vyžaduje maximální pozornost. Chcete-li vizuálně snížit oblast pasu, musíte získat fúzní plavky, které má V-krk. Takové modely mají jasně rozlišitelné linie, které správně sdílejí postavu a přidělují potřebné zóny.
  2. Snadná hubnutí - uzavřené monotónní plavky s závěsem podél pasu a hrudníku jsou vhodné pro ženy. Tato sezóna jsou oblíbené nápravné plavky pro plné lidí s jasnými barvami.
  3. Boky a ramena zóna - dámy s širokými stehnami stojí za opomenutí plavky z tkaniny se spoustou výkresů. Pro vizuální redukující stehna jsou dokonale vhodná pro tavení tmavých a nenápadných odstínů. A pokud potřebujete opravit ramenní linii, pak byste měli vyzkoušet plavky s neobvyklým výtahem. Například popruhy s vazbami na krku nebo bez nich.

Kde koupit takové plavky?

Přijít na pláž, aniž by museli mít své vlastní formy, musíte se postarat o koupací oblek předem.

Dnes lze modelování plavky zakoupeno v téměř každém spodní prádlo. Na těchto místech je vždy zkušený konzultant, který rád pomůže zvolit požadovanou verzi plavky a poskytne cenné rady. Obchod má možnost dotknout se modelu, který se vám líbí a vyzkoušet si obrázek.

Nicméně, ne každý má možnost podobat nákupní centrům, nebo chci zachránit rodinný rozpočet. Proto si můžete objednat ženské plavky prostřednictvím internetového obchodu. K dnešnímu dni, stále více nakupování se provádí bez opuštění domova. Lze zakoupit prostřednictvím internetu a spodního prádla. Stránky představují velký dosah, kde najdete nápravné plavky různých barev a modelů, včetně jakékoli ženy najde možnost.

Základní trendy období koupání 2018

Hlavní barvy nové sezóny: červená, žlutá, oranžová, stejně jako zlatá a stříbrná. Všechny nové modely budou mít velký počet šněrování a lan a plné disharmonie barevných řešení. Nyní jsou zahrnuty konfliktní barvy vrcholu a spodní části plavek, stejně jako různé materiály jejich krejčovství. Zdá se tedy, že jsou z různých sad. Katalog nových modelů demonstruje obrazy geometrických tvarů, květinových vzorů a orientálních malik. Klasické monofonní modely navíc pocházejí z módy.

Opravné plavky Seletes

Náklady na modelovací plavky

Plavky opravné hodnoty, obvykle stojí trochu více než jiné modely. To se děje v důsledku dražší struktury tkaniny a složité cesty. Na internetu najdete obrovský výběr různých modelů takových ložních prádla.

Ceny pro populární stránky:

názevNákladyOdkaz
"Bonprix"Od 890 do 3590 rublů.https: // bonprix.RU / Kategoriya / Dlya-Zhenshchin-Bolshie-Razmernictví-pryazhnaya-moda-utyagivayushchie-kupalniki /
"Jednoduchá žena"Od roku 1700 do 5200 rublů.http: // jednoduchá žena.RU / Collection / KUPALNIKI-KOREROKTIRUJUSHHIE-FIGURU-SLITNYE /
"Kupalniki.Com »Od roku 2000 do 13 000 rublů.http: // kupalniki.COM / kategorie / utyagivayushchie-kupalniki /

Můžete si koupit takový produkt na stránkách AliExpress Populární webové stránky, zde ceny jsou poněkud nižší než ve značkových internetových obchodech, ale stojí za to při pohledu na rating prodávajícího a recenzí ostatních kupujících.

Průměrné náklady na plavky na těchto stránkách se pohybují od 500 do 3000 rublů. Můžete si je koupit odkazem: odkaz;

Recenze

Veronica, Moskva: "Schlankstutz plavky se právě ukázaly dobře během aktivního plavání v minerálních pramenech. Všechny ostatní samostatné plavky okamžitě zametaly a změnily barvu, a tohle zůstalo takto. Dobře vhodná pro použití jako tělo. A další efektu "push ap" značně podporuje bustu. Tutor břicha je opravdu okamžitě patrný a pas se stává mnohem těžší ".

Marina, Krasnodar: "koupil plavky Arenahildewingc-Cup, ráda krásná tmavě modrá barva a velmi měkká podpora prsu. Po montáži se okamžitě stalo patrným dobrým zpřísněním břicha a také se mi líbilo popruhy, které se snadno regulují.