Vyberte si teplou sukni pro zimu

Sukně se opět vrátili k módnímu Olympusu, ačkoli před nějakou čas před časem kalhoty a džíny přestěhovaly tento objekt oblečení na pozadí. Přirozenost, svoboda v pohybu, pohodlí, milost a různé druhy, barvy a styly - to je to, co dnes je teplá sukně pro zimu.

Teplé sukně pro zimu a podzim jsou rozděleny délkou, módy, materiálem.

Lenght

Krátká teplá sukně. Jsou zde ženy, které raději nosí modely nad kolenem i v zimě. Takže nezmršete, pod mini můžete nosit teplé legíny nebo punčocháče. Nechte nohy v zimě je velmi riskantní pro zdraví.

Sukně střední délky je druh rovnovážného bodu mezi dlouhou a krátkou volbou. Je vhodné pro chladnou sezónu, protože její délka dosáhne středu kaviáru.

Dlouhá nebo sukně "do podlahy" - možná nejvhodnější rozhodnutí při výběru teplé věci pro zimu. Takový styl bude zcela zakryje nohy a nedovolí jim zmrazit.

DŮLEŽITÉ: Výběr modelu "na podlahu", musíte vysledovat tak, že se nedotýká země, jinak jeho lem bude špinavé a sukně bude mít často umýt.

Vyberte si teplou sukni pro zimu

Stamus

Zima není důvodem skrýt krásu nohou, ale bude vhodnější zastavit volbu na dlouhé teplé sukni, protože to bude jen udržet zdraví svého majitele, ale pomůže vypadat stylově.

Teplé sukně jsou šité z velmi husté tkaniny, takže volba v modelech je trochu omezená. Nejoblíbenější z nich:

  • Tužka sukně: Aktuální verze je klasika vhodná pro každou příležitost života. Forma tohoto modelu bude zdůraznit siluetu, vizuálně rozšiřuje nohy, skryje významné nedostatky.
  • Trapéz. Společný model zimních a podzimních sukně. Existují dlouhé, střední a krátké styly. Dobře vhodný pro ženy s širokými stehnami, přehlížené pomáhá pomoci skrýt flaw postavy.
  • Tatyanka. Nádherná svěží sukně zdobená koketou, cooley nebo širokým pásem. Trend Model v posledních letech. Šiší jak pro zimu, tak pro léto, rozdíl je v materiálu. Pro chladnou sezónu je věc vyrobena z hustějšího materiálu.
  • Mini sukně. Navzdory skutečnosti, že tento model není vhodný pro chladnou sezónu, móda má velkou popularitu.
  • Plisování.  Tento model je v horní části nejmódnějších sukně. Taková možnost je vhodná pro ženy jakéhokoli druhu, to stojí za to platit pozornost délce. Zpočátku skutečnost, že dnes jsou pruhy příjemné, jsou umístěny nejen vertikálně, ale také vodorovně, v tomto případě se sukně nazývá vícejádrné.

Stojí za zmínku, že s řádně zvolenou kombinací věcí, plytí dává postava obrys přesýpacích hodin, které každá žena se snaží dosáhnout.

Vyberte si teplou sukni pro zimu

Podle materiálu

Pro šití teplé sukně pro zimu se používají tkaniny z přírodních a syntetických vláken. Takže to, že věc trvá dlouho, nevrátila, se neuletil a ne Lein, přírodní tkaniny jsou smíchány se syntetickým závitem.

  • Vlna. Používá se přírodní materiál. Vlněná dlouhá sukně je velmi teplá, ale ne vždy příjemná pro tělo: Lze se narodit a způsobit svědění. K dispozici jsou pletené a tkané, krátké a dlouhé modely.
  • Srst. Nejoblíbenější materiál v této sezóně. Pro šicí sukně se používají jak přírodní i umělé suroviny. Poznámka: Kožešinová sukně netoleruje konkurenty, takže je třeba ho nosit s jízdou z jiného materiálu.
  • Tvarová tkanina. Materiál vytvořený z vlny má velmi hustou texturu. Twid se používá hlavně pro šicí sukně v klasickém stylu. Nejoblíbenějším modelem je tvídová sukně ve střední délce klece.
  • Tkanina "bologna". Šicí sukně z plášťové tkáně a doplněno izolací. Nejčastěji je takový model zdoben různými vložkami. Skvělé pro chůzi venku.
  • Závěsné sukně. Populární model z vlny. Nachází se v různých variantách: v záhybu, s vůní, rovným, dlouhým, krátkým.

Vyberte si teplou sukni pro zimu

Jak si vybrat teplou sukni?

Sukně - jeden z hlavních prvků v ženském šatníku, vhodné pro všechny situace. Správně zvolená věc, která nejen zdůrazňuje důstojnost čísla, ale také může sloužit jako klíč k úspěchu.

Podle obrázku

Na ženy s postavou "Přesýpací hodiny" velká tužka sukně. S úplnými nohami si můžete vybrat střední nebo dlouhý model. Majitelé dlouhých štíhlých nohou jsou vhodný pro dlouhou a krátkou zimní suknicí tužku.

S postavou typu "obráceného trojúhelníku" můžete nosit zimní sukně jako "plisse" a "lichotnictví": rozbité modely subtill pomáhají vyrovnat číslo.

Ženy s "Apple" postavou, kterou musíte vyhnout těstým stylům. Je lepší zastavit svou volbu na volné teplé sukni s jasnými barvami nebo černou rovnou, šitou od roušky nebo tweetu.

Dobrá volba pro ženy s "obdélníkovým" postavou bude rovné nebo rozbité modely s kapsami na bocích. Stojí také za to věnovat pozornost teplým sukněm s pásy, které budou přidělit pas.

Sukně pletená z vlny a těsné siluety budou vyhovovat ženám - majitelům utažených forem, takový model bude mít prospěch krásu obrázku.

Velké ženy jakéhokoliv typu by měly být opuštěny zimní sukně s malým vzorem na materiálu. Také s opatrností musíte se vztahovat k modelům velmi hustých tkání (kožešin, Bologna), které vizuálně zvyšují objem obrázků.

Vyberte si teplou sukni pro zimu

Co nosit teplou sukni na podzim?

S nástupem podzimního studeného je čas na teplo. Dlouhá sukně na podzim může být jakýkoliv druh, styl a materiál - ve sportovním nebo klasickém stylu.

Dlouhé sukně jsou skvělé v tom, že je vhodný pro všechny typy čísel. S nízkým růstem žen takový model bude vizuálně vyrobit výše "pyterm" rozšiřuje siluetu, takže štíhlejší.

Nejvíce trendových modelů tohoto podzimu jsou vyrobeny z různých tkání. Co si přesně vyberete, je tomu vlastním vkusem a touhou.

Samozřejmě, přímá střihová sukně zůstává lídrem mezi sukněmi na podzim. Tento model je dobře kombinován s rolákem, bundami, tenkým svetrem, mikiny, haleny a košile. Těsné punčochové kalhoty jsou dokonale vhodné pro tento styl, většinou černá.

Také na podzim jsou relevantní svěží sukně vyrobené v jasné barvě. Takový obraz lze doplnit bundu a botami na vysokém podpatku.

Nějaká dlouhá sukně na podzim bude vypadat dobře ve spojení se svetrem, ale ne příliš hustý a tým. Potřebuje nosit oko - tento druh dá nějakou křehkost na to.

Vítězná možnost může být pletená sukně "v podlaze", doplněná koženou bundu "klíčové", široký pás a boty nebo boty bez paty.

Co nosit v zimě?

Sukně pro zimu může být jasná. Může mít zcela jinou délku, ale musí být vyrobena z teplých a hustých tkání.

Výběr sukně pro zimu a vytváření jedinečného obrazu, stojí za to věnovat pozornost několika doporučením:

  • Dlouhá, jasná sukně je lepší kombinovat s monofonní siluetu, jízda;
  • "Tužka" nebo rovně, šití z těsné tkaniny, je lepší kombinovat s jasnými haleny a košile;
  • S dlouhou teplou sukni, namontované bundy a bundy různorodé délky dokonale hledají;
  • S dlouhým modelem je lepší nosit boty na ploché podešve nebo nízké paty;
  • Mini-sukně v zimě by měl být nosen teplými legíny, punčochami různých barevných odstínů.

Vyberte si teplou sukni pro zimu

Několik možností pro stylové obrázky pro zimu:

  • Dlouhé víno sukně, toshanting silueta, je dokonale kombinovaná s černou jízdou, zředěný pár příslušenství.
  • Bílá se nosí v zimě s černými punčochemi a košili jiné barvy. Dlouhý model této barvy se doporučuje kombinovat s řadou lžiček a mikin, které potřebují nosit.
  • Dlouhá sukně v kleci - běžný sezónu trend. Do takového modelu můžete vyzvednout jakýkoliv vrchol, může to být svetr sportovního střihu, a halenka z klasického stylu.
  • Krásný vzor sukně související zvon, rolák a spencer kůže.

Vyberte si teplou sukni pro zimu

Vytvoření módní zimní obraz s teplými sukněmi, nezapomeňte na horní oblečení. Uvedení na modelu "v podlaze", stojí za to připomenout, že se nedívá na krátkou sportovní bundu. Nejvhodnější volbou pro takový styl je vybavený srst, nink kožich, pončo nebo ovčí kůže.

Srak středně dlouhé nebo dolů je velmi obtížné kombinovat s teplou sukni "na podlahu", zde by měla být věnována zvláštní pozornost poměru jejich proporcí. Když se nahoře zdá být těžší pro NIZA, pak žena vypadá výrazně pod růstem. Z toho vyplývá, že takový obraz nebude vyhovovat dámám pod 160 cm.

S ochlazeným kabátem, plášťem, kožichem a srst sukně je třeba nosit chlazené.

Aktuální modely v nové sezóně

Sukně Jakýkoliv model, styl a kvalita lze zakoupit v online obchodech. Například na AliExpress.Com reprezentoval velký počet módních a levných sukních sukních. Každá žena si může vybrat některou z nich, spoléhat se na jeho vkusu a fantazii.

Skóre

Modelka

Cena, velikostPosouzeníOdkaz
Lesní plody.Ru

Vyberte si teplou sukni pro zimu

Od 40 -50 rr

Cena: 1639 RUB.

Vyrobeno ve stylu trapézu, odpovídá velikosti, příjemné tkanině.https: // whotberries.RU / katalog / 4792145 / detail.Aspx?CIGHTURL = GP
Aliexpress.ComVyberte si teplou sukni pro zimuOd s, m, l

Cena: 832 RUB.

Barva: šedá, černá.

Pletená sukně, dobrá kvalita, nízká cena.https: // ru.Aliexpress.COM / Položka / M-H-ARTEMIS-pletené-bodycon-midi-sukně-button-Site-Side-Elegant-pencil-sukně-2016-Boho-Long / 32767711576
Lamoda.RuVyberte si teplou sukni pro zimuOd 40 - 46

Cena: 1078 RUB.

Od semišů odpovídá deklarované kvalitě. Cena je příjemně překvapena.https: // lamoda.RU / P / OO001EWYFW67 / Oblečení-Oodji-Yubka / t
Tiu.RuVyberte si teplou sukni pro zimuOd 58 - 64

Cena: 4000 RUB.

Vynikající kvalita, velikost a cena se shoduje, koupím zboží na dlouhou dobu, tkanina nezmizí a neučí se.https: // tiu.Ru / p305709992-Yubka-Zhenskaya.Html
quelle.RuVyberte si teplou sukni pro zimuOd 40 - 56 rR

Cena: 1899 RUB.

Sukně je velmi pohodlná, teplá, dokonale sedí, nevytahuje se a nevrátí.https: // quelle.Ru / ženy-móda / dámské sukně / dámské midi-sukně / yubka-m347470-t7i38932-2.Html?BACKLINK_URL

Teplé sukně - nádherná alternativa k zimním kalhotám a legíny s hromadou. Vyberte si stálý dlouhý nebo střední délka modelu. Mini sukně stále vytvořené pro jaro a léto.

Hlavní odborníci v oblasti ženské krásy jsou muži. Stanovisko jednoho z nich, Andrei Pereksokov, ředitel výstavního centra ve Vladimir: "Věřím, že ženy by měly vzít v úvahu sezónnost tkaniny, musí být jasné odstíny. Vidět ženu v mini-sukni a tenké skládky, přišel jsem k hrůze, pro zimu to je nekompatibilní. Nádherně vypadá jako sukně "na podlahu" z tenké příze "(https: // irk.kp.Ru / denní / 26334/3217240 /).

Podle mnoha odborníků a módních pozorovatelů musí být v šatníku každé ženy zúčastnili 2-3 teplé sukně, určené k práci, večírků a procházkách v čerstvém vzduchu.