Loboye účesy: udělejte intimní účes sám sebe

Intimní účes - spokojený společný fenomén v moderním světě. Dokonce i ve starověkém Egyptě, ženy pro osobní hygienu odstranily všechna nadměrná vegetace na kůži. Dnes, intimní účesy, aby překvapilo partnera, přinášejí něco nového do intimního života.

Účes může být vyroben v kabině. Ale ne každý si může dovolit kampaň v salonu. Ve většině případů jsou dívky jen plaché. Takže dnes budeme říct, jak udělat intimní účes sám sebe.

formuláře

Než pokračujete s ostříhat samotným, musíte si vybrat formulář, který ji chceme dát.

Typy intimních účesů:

  1. Brazilec - úplný nedostatek vegetace na pubis.
  2. Obrázek - postava je vyrobena ve formě různých obrázků - srdce, čtverce, hvězdičky a t. D.
  3. Brazilský trojúhelník - vše je odstraněno, kromě trojúhelníku na pubis.
  4. Brazilský pás - pouze proužek zůstává v pubické zóně.

Typy ženských intimních účesů: Bikini design doma

Tyto čtyři formy jsou základní. Na jejich základě se provádějí všechny zajímavé a neobvyklé účesy.

Typy ženských intimních účesů: Bikini design doma

Správně vybraný formulář může skrýt nevýhody a zdůraznit výhody obrázku. Takže dlouhý úzký vertikální pás bude vizuálně vytáhnout obrázek a široká horizontální - vytváří dojem hladkého boky. Invertovaný kužel - snížit boky. Plné dívky by měly zůstat v kresbách z tenkých linek a hubený zvolit více "hustých" kreseb. Zvažte tyto faktory, vyzvednutí tvaru účesu.

Nejčastěji se dívky dělají následující intimní účesy:

  1. Intimní účesy doma"Dopis". Můžete použít libovolný dopis abecedy, hlavní věc je, že máte dostatek dovedností krásně nakreslete. Obvykle symbolizuje první písmeno svého jména nebo jména své milované osoby. Pro dekoraci můžete využít drahokamy, kadeře a různé linky.
  2. Intimní účesy doma"Císařovna". Tento účes je vhodný pro všechny postavy. Koruna, takže vypadala podvádět, můžete ozdobit flitry a kamínky. Takový účes nevyžaduje plnou epilaci třísla zóny, takže mám rád dívky, které jsou špatně tolerované hluboké epilace. S účesem "císařovna" každá žena se bude cítit sebejistě.
  3. Intimní účesy"Kočička". Pokud víte, jak si svádí muže, tento model bude účes zdůraznit váš talent. Nicméně, to není tak snadné provádět. Složitost spočívá v oku. Pokud jste noví na účesy, nemůžete řezat oko, ale stick rhinestones.
  4. Intimní účesy doma"Logo auta". To je velmi obtížný účes, protože obsahuje mnoho jasných čar nebo kruhů s dutinami uvnitř toho, jak jsme již zjistili, je to těžké v praxi. Ale takový účes bude mít rád mladý muž. Obvykle muži sledují své auta, milují je, Holling a Cherish.
  5. Intimní účesy doma"Srdce". Všechny dívky zbožňují tento účes. To může být provedeno na výročí významné události ve vašem životě společně. Samotné srdce může být natřeno v šarlatové barvě a zdobí jiskry pro větší účinek. A pokud odstraníte chlupy uprostřed v podobě zakřivené čáry, pak v takovém neobvyklém způsobu můžete přiznat svého muže v lásce (zlomil srdce).

Nástroje potřebné pro účesy

  • zrcadlo;
  • Hřeben se vzácnými převody;
  • nůžky (vhodná manikúra);
  • prostředky pro depilaci;
  • břitva nebo zastřihovač;
  • pinzeta;
  • kresba nebo vzorník;
  • alkohol;
  • Kosmetická tužka.

Postupný proces naplnění intimních účesů

Nezapomeňte, že byste neměli provádět intimní účesy po dobu 1-2 dnů před a po menstruaci, Tak přesně v tomto období se zvyšuje citlivost pubické zóny.

  1. Před zahájením procesu provádění účesu, doporučuje se vezmou teplou sprchu pro změkčení kůže.
  2. Je nutné odstranit všechny přebytečné chlupy mimo účes.
  3. Vyjměte vlasy v oblasti účesů do 3-4 mm. Je to nejvíce vhodné udělat to s vyžínačem. Pokud nemáte zastřihovač, nebojte se, místo toho můžete použít nůžky a hřeben.
  4. Použijte výkres do připravené zóny pomocí kosmetické tužky a vyplňte jej. Výkres může být nakreslen nezávisle, ale můžete použít speciální šablonu. Doporučuje se začít s jednoduchými formami (srdce, okvětní lístky, rty, šipky) a postupně honování dovedností, přesunout se do složitějších možností.
    Typy ženských intimních účesů: Bikini design doma
  5. Vyjměte chlupy, které zůstaly za kreslenou linkou.
  6. Rocková tužka.
  7. Zkontrolujte výkres: Pokud se ukázalo fuzzy, doporučuje se odstranit další chlupy s pinzetou.
  8. Sekce řezání alkoholu.

Jak udělat intimní účesNěkdy dívky barvení účesů v zajímavých jasných barvách. Pro takové barvení je nutné použít non-ammmoniakální barvu nebo hu. Před změnou barvy účesu se ujistěte, že strávíte test na alergie. Použijte nátěr k malé ploše kůže a pokud není podráždění, pak můžete bezpečně vzít. Pokud se objeví zarudnutí, je lepší se zdržet barvení. Můžete ozdobit intimní účes s kamínky a třpytky, dávat je na speciální kožené lepidlo.

Poté, co se postup nedoporučuje okamžitě opalovat, a když nelze použít koupání.

Kontraindikace

Nedoporučuje se v takových stavech intimní účesy:

  • Alergické reakce na kůži rozkroky.
  • Dermatitida, vyrážka jakéhokoliv původu v zóně bikiny.
  • Furuncula na pohlaví rty, v oblasti třísloví.
  • Jizev deformace kůže sexu.
  • Patologie koagulačního systému krve (nemělo by být hluboká depilace).
  • Duševní poruchy (možná je možná nedostatečná reakce na bolest v náhodném zranění).

Vážení dívky, nebojte se experimentovat. Proveďte různé kresby. Častěji, zapněte fantazii a váš muž se těší na okamžik intimní intimity.