Obvaz a podpůrný prádlo při vynechání dělohy

Obvaz - jeden z nejpohodlnějších metod, které doplňují léčbu děložního opomenutí, s pomocí podpůrného prádla, můžete spolehlivě opravit orgán ve fyziologické poloze. Tento způsob terapie je účinný, nevyžaduje zbytečné úsilí a finanční náklady.

V případě potřeby

Vynechání dělohy se může vyskytnout u ženě v každém věku, hlavní provokativní faktory - oslabení pánevních svalů po dodání, na pozadí pravidelné těžké fyzické námahy. Obvaz pomáhá obnovit svalový tón, eliminovat dysfunkci vnitřních orgánů.

Obvaz a podpůrný prádlo při vynechání dělohyIndikace pro použití podpůrného prádla:

  • Vynechání dělohy I, Stupeň II;
  • Instalace pesary;
  • S nefunkční formou posunutí děložního čípku;
  • po několika těhotenství, s multi-cestou;
  • po operačních intervencích na orgány malé pánve;
  • Sportovci, kteří často musí zvyšovat gravitaci.

Podpůrné ložní prádlo Při přemístění dělohy musí být nosen ženám, které mají často recidivy onemocnění, existuje vrozená patologie pánevních svalů.

Obvaz při vynechání dělohy - pomocný způsob terapie. Současně s nosným nosným ložním prádlem je nutné provést speciální gymnastiku, užívat léky, které lékař jmenoval.

Jak zvolit správně

Pouze správná volba obvazu poskytuje spolehlivou fixaci, která podporuje ložní prádlo by měl vždy sedět pevně, ale ne mačkat břicho.

Obvaz při vynechání dělohy - pravidla volby:

  • Chcete-li správně vyzvednout prádlo, musíte měřit objem stehen bez břicha, pokud indikátory mají střední hodnotu, je lepší nakupovat menší podpůrný výrobek;
  • Vysoce kvalitní obvaz by měl být pouze přirozené, prodyšné, hypoalergenní tkáně, ložní prádlo ze syntetických materiálů může způsobit alergickou vyrážku, likvidaci pleny;
  • Dobré podpůrné ložní prádlo stojí 1-2 tisíc. ROS. třít.;
  • Měli byste si koupit alespoň 2 sady alespoň 2 sady, protože produkty musí být vymazány každý den.

Udělejte správný obvaz, když míří Cervix s vlastním rukou není snadné, je lepší jej koupit v lékárně nebo specializovaných obchodech. Moderní modely nedodávají speciální bezproblémové ženy - Podpůrné prádlo je nepostřehnutelné pod oblečením, může být v něm bez obtíží jít na toaletu.

Jak nosit

Obvaz při vynechání dělohy - kalhotky s ohromeným pasem a speciálními spojovacími prvky. Jeden držák se nachází v oblasti rozkroku, dva další - po stranách jsou vyrobeny z elastických materiálů.

Musíte nosit obvaz na holé tělo pod spodním prádlem v ležící poloze, pečlivě upevněte upevňovací prvky s tou správnou volbou výrobků a nepohodlí, nedojde. Mnoho lékařů doporučuje dát hygienické denní těsnění pro upevňovací prvky, které se nachází v oblasti rozkroku, aby se snížilo riziko vzniku alergických reakcí.

Můžete nosit podpůrné produkty po dobu delší než 12 hodin, po odstranění byste měli okamžitě jít do postele, abyste se vyhnuli progresi opomenutí dělohy, musíte spát s malými zvednutými nohami, uvedení válečku pod nimi.

Při návštěvě bazénu musí být obvaz položil na plavky.

Péče o míru

V hygienických účelech by mělo být podpůrné prádlo vymazáno každý den, je nutné jej udělat ručně pomocí neutrální nebo ekonomické mýdlo, pracího praní dětí.

Stádia mytí:

  1. V pitné vodě PELVIS, jehož teplota je 38 až 40 stupňů, přidejte práškové nebo mýdlové čipy.
  2. Pokud jsou pneumatiky z plastu v konstrukci, musí být před mytí odstraněny.
  3. Namočte produkt po dobu 30-40 minut.
  4. Mírně otřete tkaninu, několikrát opláchněte v čisté vodě.
  5. Stiskněte obvaz, není nutný, můžete sušit na baterii nebo čerstvém vzduchu.

Trhlinové výrobky pro upevnění dělohy nemohou být promyty v pračce, používat bělící činidla pro péči, zdvih, vystavit chemické reagencie. S nesprávnou péčí, LINEN rychle ztrácí své vlastnosti, budete muset koupit nový produkt.

Terapeutický účinek

Správné používání podpůrného prádla při vynechání dělohy, můžete výrazně snížit nepohodlí, vyhnout se rozvoji závažných komplikací a provozního rušení.

Jaké zlepšení jsou pozorovány při nošení obvazu při vynechání dělohy:

  • Tlak dělohy na močovém měchýři, konečníku a další vnitřní orgány snižuje - nedobrovolné močení a projevy meteorismu jsou vyrovnány;
  • Syndrom bolesti se stává méně hmatatelným, postupně nepohodlí zcela přechází;
  • Pravděpodobnost spadu dělohy, děložního čípku a stěn vagíny je snížena;
  • Obvaz spolehlivě opravuje kosti pánve v anatomicky správné poloze.

Navzdory skutečnosti, že obvaz se nevztahuje na drogy, pouze navštěvující lékař může posoudit na proveditelnosti jeho použití při vynechání dělohy. Jakákoli samostatná léčba může způsobit vývoj nebezpečných patologií.

Jako dočasné opatření, namísto obvazu, dlouhá část bavlněné tkaniny může být použita při odstavu dělohy - musí být zabaleno kolem pasu, přeskočit mezi nohama, a upevnit kolem břicha, je nutné provést minimálně 2-3 kol.

Přehled populárních modelů

Lékárny představují širokou škálu podpůrných produktů různých barev a stylů, což umožňuje každou ženou zvolit vhodný model.

Obvaz při vynechání dělohy - populární typy podpůrného prádla:

  1. Bandage Creit B-631 - bavlněné kalhotky s nízkým přistáním, upevnění guma je pod žaludkem, ale zároveň model drží malé pánevní orgány dobře. Model má rozebrat Jatrce, která může být upevněna ve dvou pozicích, odnímatelném hustém těsnění, uvolňovací ložní prádlo v bílé a černé.
  2. Obvaz B-636 - Classic Model s odnímatelným pilotem na dně výrobku a v Jatrčí. Side ClaSPS mají 2 pozice pro upevnění, což zajišťuje ideální orgánovou podporu.
  3. Obvaz B-637 - kalhotky s předražené přistání, mají tahový účinek.

Při výběru modelu je nutné zaměřit se na doporučení lékaře, pokud se problémy vznikly, měli byste požádat o pomoc poradce.

Jak zabránit opomenutí děložního čípku

Každé onemocnění je snazší předcházet spíše než ošetřené, prevence pomůže vyhnout se zaujatosti dělohy, zejména během období Premanopause.

Prevence opomenutí:

  • zbavit se zbytečných kilogramů;
  • Správně a vyvážené k jídlu, vyhněte se používané jednoduché, rychlé sacharidy, rafinované tuky;
  • každý den, aby se turistika v mírném tempu - po dobu 1,5-3 hodiny;
  • Růži na schodech - to je nejdostupnější simulátor pro posílení svalů dna těla;
  • V počáteční fázi vývoje Omit můžete jezdit na kole nebo na kole, plavání;
  • Navštivte gynekologa 2 krát ročně pro včasnou diagnostiku počátečních vynechání fází.

Obvaz a podpůrný prádlo při vynechání dělohyZabránit spádu čípku pomáhá cvičení "jízdní kolo", "bříza", "nůžky" - pokud každý den začne ráno s takovou jednoduchou gymnastikou, pak můžete výrazně snížit riziko gynekologických patologií. Užitečná cvičení Kegel.

Podpůrné ložní prádlo - levné, účinné prostředky k odstranění projevů pádu děložního čípku, předcházet rozvoji komplikací. Správně zvolený obvaz vám umožní cítit se po celý den jistě a klid, eliminuje ženu z nedobrovolné močení a výběr střevních plynů.