Hypertrofie nebo zvětšené pohlavní rty, důvody a tipy

Hypertrofie malých sexuálních rtů je zvětšená vnitřní sexuální rty, jasně vynikající vnější vnější. Všechny ženy mají různé funkce, typ a barvu kůže. Existují také významné rozdíly v ženských pohlavních orgánech.

Venkovní genitálie žen obsahují dvě sady pleťových záhybů nebo sexuálních rtů. Většina žen má sex folds není symetrický. Jedná se o zcela obyčejný fenomén, když je jedna strana více, tlustší nebo delší než jiné. Anatomie má širokou škálu forem a velikostí, které spadají do kategorie "norma".

Příznaky hypertrofie malého pohlaví

Majitel mírně rozšířený zárodečné rty nemusí ani všimnout. Nicméně, vnitřní sex rty jsou mnohem citlivější než vnější.

Proto se silnými obtížemi hypertrofie vznikají:

  • Problémy s hygieny. Pokud se zvýší malé pohlaví, jsou příliš citlivé. V tomto případě žena má tendenci se jich dotýkat. To vede k nedostatku dobrého prostoru, a v důsledku toho může způsobit infekci.
  • Podráždění. Dolní prádlo Rubs zvýšilo sex rty. Vzhledem k dlouhému podráždění se vyskytují kožní mikrotrakci.
  • Bolest a nepohodlí. Hypertrofie Sexuální rty mohou být poškozeny během cvičení, zejména ty, které vyvolávají tlak na obor pohlavních orgánů (jízda na kole, jízdu na koni, jógu). Bolest a nepohodlí může dojít také během pohlavního předení nebo pohlavního styku.

Labiální hypertrofie může způsobit znatelnou vyboulení v oděvu, zejména při nošení plavky.

Domácí sex rty

Příčiny pohlavní hypertrofie

Stejně jako asymetrie rukou nebo nohou a sexuální rty mohou být kratší nebo déle. Ve skutečnosti neexistuje taková věc jako správná forma nebo velikost pro ženské pohlavní orgány. Proč se sexuální rty zvyšují, ne vždy jasné.

Hypertrofie jsou možné z důvodu:

  1. Genetika: Taková hypertrofie malých sexy rtů od ženy od narození.
  2. Těhotenství: Během těhotenství může zvýšený průtok krve do oblasti genitálních orgánů zvýšit tlak a vést k pocitu gravitace.
  3. InfekceV některých případech může dojít k takové hypertrofii v důsledku infekčního onemocnění nebo poranění v oblasti genitálií.
  4. Stáří: Na stárnoucí ženě se mohou sexuální rty natáhnout a stlačit, změny barev a formy.

Domácí sex rty

Jak je diagnostikováno?

Neexistují žádné zvláštní testy, aby určily, zda má žena hypertrofie nebo je to jen vlastnosti struktury jejího těla. Typicky lékař diagnostuje zvýšení fyzické inspekce.

Délka malých sexuálních rtů rozlišuje 4 stupně hypertrofie:

Jak zvětšené malé sex rtyNapájení
1-2 cm delší externí (mírně akt)I titul
Proveďte 2-4 cm (absence jakéhokoliv nepohodlí)II titul
Výrazné zvětšení o 4-6 cm (malá pohlaví vyčnívají nad genitálií, existuje bolest, nepohodlí)Stupeň III
Zvýšena o více než 6 cm (bolest během pohybu)IV stupeň

Ale i v tabulkách velikosti, asymetrie nebo zvětšená tloušťka sexuálních rtů nebudou vždy považovány za hypertrofie. Pokud se zvětšené sex rty nedoručí nepříjemnost ženy, cítí se psychologicky a fyzicky normální, pak není důvod pro úzkost, a není třeba se uchýlit k lékařskému zásahu. Není škodlivé pro zdraví.

Léčba

Další věc, pokud hypertrofie malé pohlaví, zabraňují život žen a schopnost užívat si fyzické aktivity a sexuálních vztahů. Pokud ano, pak byste měli kontaktovat gynekolog a získat profesionální názor.

Pro snížení velikosti genitálií nejsou žádné drogy ani masti. Jedinou možnou možností je Labioflastika, to znamená, že chirurgie snížit sex.

Stupeň hypertrofie malého pohlaví

Jak funguje operace?

Před operací musí pacient absolvovat úplné fyzické vyšetření, diskutovat vše podrobně s chirurgem. Chirurgický postup se může konat pod místní anestezii nebo v rámci celkové anestezie. V závislosti na volbě kliniky a lékař provádějící operaci může být postup předán ambulantní nebo stacionární. Doba trvání operace je v průměru od jedné do dvou hodin.

Existují tři typy chirurgického zákroku: snížení, restaurování a modelování pohlaví. Při obnově, můžete přidat hlasitost sexuálních rtů. Modelování zárodečného rtu je forma formy.

Rána se zavře s kosmetickým švem, který nenechává jizvy a jizvy.

Terapie po postupu

Léčba po operaci snížit sexuální rty zahrnuje aspekty vztahující se k hygieny a nedostatku mechanického napětí. Čas řízení by měl být zvolen takovým způsobem, že po operaci 14 dní neexistovala žádná menstruace. Speciální obvazy nejsou potřebné. Chirurgická rána vyčistila několikrát denně. Sedící koupele jsou vhodné pro to.

Nejbližší po operaci po dobu čtyř až šesti týdnů by se nemělo zapojit do sportu, jako je jízda na koni nebo na kole. Totéž platí pro sexuální akt. Rána by měla být pravidelně kontrolována odborníkem.

Možná rizika pro chirurgii

Chirurgické snížení zárodečných rtů zahrnuje obecná možná rizika. Rána došlo během postupu je otevřena pro infekce, například takové, Jako cystitis. Proto, pokud je při močení bolesti, měli byste okamžitě konzultovat lékaře.

Krvácení je také v seznamu pooperačních rizik. Známky krvácení, vyžadující rychlou léčbu, je otoky rány a krvácení.

Mělo by být také zřejmé, že existují případy, kdy tyto operace nelze provádět. Po kontrole může odborník dospět k závěru, že operace je pro určité ukazatele nemožné.

Takže většina teenagerů se stará o změny v jejich těle. Samozřejmě, že operace se může konat v teenageru. Ale lékaři důrazně doporučují čekat, dokud nebude mladá dívka vstoupit do období puberty. Během tohoto období, sex rty již roste. Ti, kteří chtějí vykonávat labioplastiku, by měli být hodnoceni v zralosti a emocionální připravenosti.

Několik užitečných tipů

Chirurgie je velký a ne vždy nezbytný krok se zvětšeným sexuálním rtem, zejména pokud v této věci nic nesmí být. Hlavním problémem trápení žen s hypertrofií je podráždění kůže.

Věnovat pozornost následujícím tipům, můžete minimalizovat tento nepříjemný faktor:

  • Při praní použijte pouze speciální měkký mýdlo nebo gel, který neobsahuje barviva, příchutě nebo chemikálie.
  • Vyhněte se nosit prádlo, třením sexu nebo přilehlých příliš těsných. Nosit oblečení z volných, prodyšných materiálů, jako je bavlna.
  • Vyberte si hygienická těsnění a tampony, které necítí a neobsahují chemikálie nebo přísady.
  • Použijte speciální masti, uklidňující podráždění.