Dieta pro ženy: menu na týden

V životě ženy v určitém čase, období přichází, když se musíte zbavit nadváhy. Vyvážená výživa přispívá k postupnému spalování tuku bez poškození těla. Odborníci vytvořili diety pro hubnutí žen, menu týdně a další způsoby, jak pomoci najít řešení, které vzniklo. Dodržování potravin stravy, je třeba mít na paměti, že je založen na řádném a zdravém jídle.

Základní pravidla Dieta pro ženy

Srdcování je považováno za dlouhý a hladký proces. Požadovaný efekt získaný v krátké době nebude pokračovat po dlouhou dobu. Zásada udržování speciální stravy je založen na úlevě z zbytečné hmotnosti, kde je nutné vzít v úvahu počet spotřebovaných tuků, bílých a denní kalorií.

Pravidla dieta pro ženy

Systém hubnutí se skládá z několika fází:

  • Přípravná fáze. Doba trvání přípravné lhůty pro nadcházející proces je 5-7 dnů. Během této doby musí žena zcela opustit mastné potraviny a mouky, které je zakázáno, když se snaží zhubnout.
  • Hlavní období - Čas, během které je žena povinna dodržovat všechna doporučení a základní principy pro spalování kalorií. V závislosti na počáteční hmotnosti je doba trvání 1-3 týdny a dieta podléhá značným změnám. Není dodržování všech opatření vést k problémům s kůží a zažívacím traktem.
  • Poslední etapa - Konsolidace výsledků při dodržení zdravého stravování. Doba trvání - 6 měsíců. Menu pro každý den by měl být vyvážen, což pomůže dosáhnout požadovaného výsledku.

Na základě hmotnosti žen je denní míra spotřebovaného kilokaloria 1250-1600 a tuk - ne více než 30 gramů. Počáteční hmotnost indikuje počet nezbytných živin pro snížení.

Seznam doporučených a zakázaných potravin

Během doby dodržování požadavků potravin dietních potravin jsou alkoholické nápoje a tabákové výrobky kategoricky zakázány zachovat správný metabolismus v těle ženy. Tělo by nemělo dostávat těžké sacharidy, takže bývalá dieta by měla být přezkoumána, aby se zabránilo akumulaci tuků.

Jídlo, není nutné ředící těleso:

  1. Výměnné procesy a štěpení zjistí, že je obtížné při konzumaci produktů s vysokým obsahem soli.
  2. Sladké výrobky - Candy, Jam, Dorty a med přispívají k akumulaci mastných sedimentů po stranách.
  3. Těstoviny, které zahrnují velké množství sacharidů.
  4. Rychlé občerstvení, smažené a mastné jídlo (vepřová panna, tuková ryba), konzervy.
  5. Alkohol, sycené nápoje, silná káva.
  6. Produkty s škrobem (brambory, květák) by měly být vyloučeny ze stravy.
  7. Omáčky, kečup, majonéza.
  8. Margarín, máslo, klobásy.

Dieta by měla zahrnovat komponenty týkající se zdravé výživy: produkty obohacené vitamíny, dostatečné procento vlákniny a potřebného organismu sacharidy.

Schéma správné výživy pro ženy

Doporučené hubnutí potravin:

  • Zelenina a ovoce. Díky těmto výrobkům je možné stabilizovat práci střeva, která má dopad na zmizení tuku.
  • Ve stravě se doporučuje zahrnovat greeny - kopr, petržel, špenát obsahující mnoho vitamínů a užitečných stopových prvků.
  • Vařené ryby, kuřecí prsa nebo Turecko stimulují metabolismus, který umožňuje dlouhou dobu necítit pocit hlad.
  • Produkty s obsahem bílkovin - vařená vejce, s nízkým obsahem tuku, musí být v menu nutně přítomny.
  • Mléčné výrobky - Kefir, přírodní jogurt, sýr, tvaroh, může být používán více než jednou týdně.
  • Sušené ovoce, mandle a vlašské ořechy mohou být několikrát týdně konzumovány v malých množstvích.
  • Kaše - povinný výrobek s dietou, který dává tělu užitečné sacharidy.

Základní pravidla umožňující zbavit se nadbytečné hmotnosti

Dietní jídlo umožňuje nejen zbavit se vkladů tuku, ale normalizovat práci vnitřních orgánů. Dodržování některých pravidel, můžete urychlit proces hubnutí.

  1. Pro normální tok metabolického procesu v těle musí být ráno začít správnou a nasycenou snídaní. Oběd musí být plný a večeře se doporučuje 3-4 hodiny před spaním.
  2. Voda je zdrojem života a neustálého pohybu. Normální dávka kapaliny potřebná pro osobu během dne je 2 litry.
  3. Ranní procházky a jogging, cvičení a fitness zrychlí proces hubnutí a naplnit den pozitivním.

Schéma správné výživy pro ženy

Denní hubnutí menu

Základním bodem stravy pro hubnutí žen, menu na týden a správnou moc je v kompetentní kombinaci produktů s přihlédnutím k kalorii.

Přibližné menu, které pomůže zbavit se nadbytečného břicha:

Den v týdnuSnídaněVečeřeOdpolední člověkVečeře
pondělíVařené vejce, kus černého chleba, sklenice KeferaOvocný salát, zeleninová polévka, vodní skloBanánVařené hovězí maso, zeleninový salát, pomerančový džus
úterýOdmašťování jogurtu, sušené ovoce, grapefruitBooster rýže, kompotKyselý oranžovýOvesné vločky na vodě, granátová jablko Juice
středaKruhové hmotnosti, bobule, zelený čajBorsch bez masa, vinaigrette, s nízkým chlebem, jablečný džusZelené jablkoZeleninový guláš, čaj s citronem
ČtvrtekPohanka kaše, káva s mlékemZeleninová polévka, mrkev šťávaBulharský pepřVařené fazole
pátekOvesné vločky vody, ořechy, kompotVařené ryby, mrkev salát, sklenici vody bez plynůPečená jablkaŘecký salát, vařené telecí maso
sobotaEgg Skump, Ovesné sušenky, čaj na bylinkáchRýže, rybí kotlety, chlébChleby z BranCitrusový ovocný salát, sýrový kastrol
NeděleOvocný salát, jogurtJednoduchý salát z okurek a rajčat, houbová polévkaČerstvá malinaOmeleta s rajčaty, zelení a sýrem, šálek kefír

Základní momenty

Při výběru diety pro hubnutí žen z jedné optimálně vybrané menu na týden nestačí k dosažení účinného výsledku. Úspěch lze dosáhnout dodržováním určitých doporučení:

  • Opustí jídla před spaním.
  • Snižte množství nebo zcela opustit sladkosti a mouky. Připravit saláty, které nahradí dorty a cukroví.
  • Denní sazba spotřebované by neměla překročit 1600 kCAL. Na rozdíl od ženy může člověk povolit tento ukazatel zvýšit. Ženské tělo ve stresových situacích v důsledku nedostatečného příjmu potravy začíná SCAT tuky, proces hubnutí se zastaví. Výsledkem je, že počet spotřebovaných cyocaloria může být sníženo o více než 300.
  • Odpojte spoustu času na cvičení a chodit na čerstvém vzduchu. Aktivní životní styl v kombinaci se zdravými potravinami pomůže rychle vrátit starou postavu.
  • Vyhněte se nervovému namáhání. Zažívají stres, ženy často jíst všechno. Nesprávná výživa negativně ovlivňuje zdraví.

Přichází okamžik, kdy žena začne bojovat s nadváhou. Pro vypálení extra tuků je nutné zobrazit sílu vůle, zvolte pravé menu na týden a držet se zdravé potraviny. Koneckonců, tajemství úspěšné hubnutí je komplexní přístup.