Biorevititalizace během menstruace

Provádění injekcí pro menstruaci je aktivně diskutována specialisty. Biorevititalizace během menstruace, stejně jako ostatní kosmetologické zásahy, nedoporučuje mnoho.

Vlastnosti injekčních postupů během menstruace

Během kritických dnů v těle ženy vyskytují rychlé hormonální změny. Úroveň progesteronů prudce klesá, počet estrogenů se zvyšuje. To vede k emocionální nestabilitě dívky, snížení prahové hodnoty citlivosti bolesti.

Kosmetik během biorevitalizace během menstruace by měla být zohledněna řada faktorů:

  1. Vzhledem k poklesu bolesti, dříve nepříjemné injekce se pro většinu pacientů stávají nesnesitelné injekce.
  2. V první fázi menstruace snižuje aktivitu koagulace krve. Zvyšuje riziko krvácení hematomátu a formace.
  3. Menstruace je doprovázena zvýšeným krevním oběhem, v důsledku toho otoku.
  4. Kůže pacienta během měsíčního náchylného k vzniku pučných vyrážek.
Pozornost! Hojná vyrážka na kůži obličeje - kontraindikace jakékoliv postupy kosmetologie této oblasti.

Kosmetička musí vzít v úvahu emocionální nestabilitu dívky. Pacient během menstruace může zmizet výsledek. Proto by měl být kosmetička jako součást zdvořilosti a porozumění.

Je možné vytvářet mezerapii během menstruace

Kosmetologové nedoporučují vytvářet mezerapii během menstruace a 3-4 dní před zahájením. A existuje několik důvodů.

Za prvé, mezoterapie - injekční intervence. Je doprovázena poškozením kůže. V kritických dnech je plná vzhledem velkých modřin na obličeji, krvácení.

Za druhé, postup se provádí se zavedením speciálních mezoterapeutických koktejlů. Proto je kontraindikováno dívkám s vysokou tendencí k zpoždění tekutin. Tato kategorie klientů mezoterapie během menstruace se může proměnit v tvorbě masivního edém na obličeji.

Biorevititalizace během menstruace

Je možné píchnout plniva během menstruace

Plniva jsou přípravky, které jsou zadávány pod kůži pomocí injekcí. Vzhledem ke své husté textury naplní nasolabiální záhyby, hluboké vrásky.

Intervence je lepší v "v těchto dnech", pokud je tělo nakloněno zpoždění tekutin. Skončí stejným způsobem jako v případě mezoterapie.

Pokud se postup pro korekci vrásek přesune do období mezi kritickými dny, neexistuje možnost, je lepší dát preferenci zavedení světla biorevital.

Důležité! Nejoptimálnější čas pro mezoterapii a zavedení plniv - 5-7 dnů po skončení menstruace.

Biorevititalizace během menstruace

Je možné vytvořit biorevititalizaci během menstruace

Princip biorevitalizace je založena na zavádění kyseliny hyaluronové do horních vrstev kůže. Tento lék stimuluje syntézu vláken pojivové tkáně (kolagen). V důsledku toho jsou vrásky vyhlazeny na obličeji.

Existují 2 odrůdy biorevititalizace:

  • laser;
  • Injekce.

Během menstruace je lepší kontaktovat první možnost. Injekční zásah je doprovázen vysokým poškozením kůže. Proto je pravděpodobnější, že vede k tvorbě hematomů, edém. Ale s laserovou biorivitalizací je lepší odložit. Příčiny jsou stejné.

Optimální čas na postupy - 7-10 dní po ukončení krvavých sekrcí. Hormonální pozadí v této době se stabilizuje prahová hodnota citlivosti bolesti zvyšuje.

Proč nemůže být biorevitalizace během menstruace

Biorevitalizace v kritických dnech se nedoporučuje z mnoha důvodů. Dívka je obtížná převést injekce v důsledku snížené bolestivé prahové hodnoty a duševní nestability. S největší pravděpodobností bude nespokojen s dosaženým výsledkem, protože několik dní po intervenci na obličeji v místech punkcí jsou papous spaseny.

Cílové důvody hrají velkou roli. Zvýšená tendence ke ztrátě krve, křehkost plavidla, snížená odolnost organismu - všechny tyto faktory zvyšují riziko vzniku komplikací po injekcích.

Biorevititalizace během menstruace

Možné negativní důsledky

Pokud děláte biorevititalizaci několik dní před nebo během menstruace, je možný vývoj těchto nežádoucích důsledků:

  • Alergická kožní reakce (svědění, zarudnutí);
  • Otok kůže;
  • vzhled vyrážka;
  • Zánět hnisavého kůže (Furuncle, Carbuncuncow, absces);
  • Subkutánní hematomy.

Stanovisko kosmetiky

Kosmetologové nedoporučují výrobu bioevitalizace během krvavých výbojů. Většina klientů, kteří objevili po dobu menstruace, zůstává nespokojen postup. Často nepomáhá ani nejspolehlivějšímu postoji kosmetologa.

Frekvence vývoje komplikací z postupů prováděných během menstruace je mnohem vyšší než po injekcích v období mezi kritickými dny.

O tom, co se nedoporučuje dělat v "v těchto dnech", naleznete ve videu níže.

Závěr

Biorevititalizace během menstruace způsobuje emocionální šok u ženy. A v některých případech vede k nepříjemným důsledkům. Proto je nejlepší odložit vstřikování intervencí pro období po kritických dnech.