Svíčky longidase - pokyny pro použití, použití v gynekologii

Mnoho žen trpí chronickými sexuálními chorobami. Léčba gynekologických onemocnění je poměrně problematická i pro zkušené a kvalifikované lékaře. To je způsobeno tím, že umístění akumulace mikroorganismů, které způsobují zánětlivé procesy v orgánech ženského urogenitálního systému, jsou těžké dosáhnout pro rehabilitaci.

Nejčastější místa reprodukce patogenních bakterií v ženském těle jsou zadní oblouk vagíny, děložní dutiny, děložní trubky, močového měchýře. Vaginální svíčky "longidase" dodávají účinnou látku léčiva přímo do vagina, t.E. Umístění patogenních mikroorganismů.

Obecný popis léku

Longidase canckeDrogová longidase je vyráběna v Ruské federaci NPO Petrovakem Farm LLC. Společnost má trvale vysoce kvalitní produktový výrobek. Produkuje drogy, které od roku 1996 splní všechny kvalitní záruky. Longidase je enzymový nástroj mající proteolytickou aktivitu. Aktivní složka léčiva - bovgaluronidáza azoximer.

Tato látka je proteolytický enzym, který rozděluje proteinové molekuly a přispívá k resorpci kontraktů, jizev a adhezí. Nejúčinněji působení longidase v raných fázích patologického procesu.

Kromě proteolytického působení má lék protizánětlivý, antioxidační a imunomodulační účinek.

Příčiny použití v gynekologii léky Longidase

SadekVšechny zánětlivé ohniska v lidském těle v čase se oddělí od zdravých tkání a tzv. Hrotů. Hroty se skládají z pojivových tkáňových struktur, které jsou degradovány zaměřením zánětu a snižují riziko distribuce infekce na okolní orgány a tkáně. V gynekologii je problém adhezivní onemocnění téměř na prvním místě, protože vzhled adhezí pro ženu má nejednoznačné následky. Kromě uvedených pozitivních vlastností mají pojivové tkáně a filmy negativní kvality:

  1. Prostřednictvím adhezivních útvarů velmi špatně proniká drogy, což zvyšuje doba využití.
  2. Hrotky lepidlo s ostatními úzce uspořádanými orgány. Interestinální obstrukce, vysídlení dělohy, ektopické těhotenství, neplodnost může být komplikace adhezivního procesu.

Takže hroty v děložních trubkách zabraňují průchodu vejce do dělohy po ovulaci, což vede k nemožnosti jeho hnojení a tím i pojetí dítěte. Drogová longidase rozděluje výsledný zánět špice, zvyšuje lokální působení jiných léků a snižuje dobu léčby přibližně jeden a půlkrát.

Některé z prospěšných vlastností léčiva je jeho protizánětlivý účinek. Lék snižuje počet zánětlivých mediátorů, odstraňuje etiku, zlepšuje přepravu živin přes intersticiální kapalinu. Lék zvyšuje pružnost pojivové tkáně, která snižuje stagnaci krve a lymfy v oblasti zánětu, snižuje bolestivé pocity.

Formy vydání

Nástroj se vyrábí ve dvou formách:

  • ve formě čípků (svíčky) 3000 metrů;
  • Ve formě prášku v ampulících nebo lahvičkách (1500 nebo 3000 IU) pro přípravu injekčního roztoku.

Svíčky mohou být zavedeny vaginálně nebo rektálně. Svíčky "Longidaz" jsou nárokovány v gynekologii.

Indikace pro použití

EndometritisK gynekologickým onemocněním, ve kterých je uveden předpis léku:

  1. Akutní salpingoforit.
  2. Chronický salpingoforit ve fázi exceit.
  3. Potrubí-peritoneální neplodnost.
  4. Blikající choroba.
  5. Intrauterine Synteficia (hroty mezi jednotlivými částmi děložní dutiny).
  6. Chronická endometritida.
  7. Stav po potratu a potratu.

V komplexu s anti-bakteriální, protizánětlivou a dezinfekční terapií je lék "longidasová svíčka" zvláště účinná. Posiluje účinek jiných drog bez zasažení svých pracovních mechanismů.

Pokyny pro použití svíček "Longidase"

Příprava ve formě svíček se aplikuje vaginálně 10 dní. Čípky mohou být podávány denně, každý druhý den a jednou za tři dny. Frekvence užívání léčiva je předepsána gynekologa založená na dějinách onemocnění, údaje objektivní studie a závažnosti onemocnění.

V případě potřeby re-průběhu léčby se provádí ne dříve než 3 měsíce po předchozím kurzu. Stojí za zmínku, že během menstruace svíčky je třeba aplikovat rektálně.

Rozdíl mezi drogou "longidase" z jiných podobných léků je to, že jeho použití je extrémně zřídka doprovázeno vedlejšími účinky. Bylo zjištěno, že pouze na 0,001% případů se vyvíjí místní alergické reakce ve formě pálení, edém, vaginální toide nebo svědění perianální oblasti.

Rovněž poznamenal, že když používáte lék s antihistaminickými přípravky, je terapeutický účinek výrazně snížen, takže jejich sdílení je nežádoucí.

Kontraindikace

Hlavní kontraindikace na užívání léku jsou:

  1. Těhotenství.
  2. Kojení dítěte.
  3. Alergické reakce na lék "longidase" a další farmakologické přípravky, v jejichž součásti je konjugát hyaluronidázy.
  4. Onkologické onemocnění.
  5. Těžká ledviny a onemocnění jater.
  6. Akutní infekční onemocnění.
  7. Cestující krvácení v historii.

Použití léčiva nebylo zkoumáno u dětí mladších 12 let, proto nejsou aplikovány svíčky longidase v terapii dětí tohoto věku.

Shrnutí všeho, co bylo řečeno o léku longidase ve formě svíček, můžeme konstatovat, že tento lék je účinným lékem při léčbě a prevenci adhezivního onemocnění. Správná jmenování a užívání drogy "Svícová longidase" v gynekologii snižuje riziko vývoje adhezivního onemocnění po potratu, intrauterinních intervencí a chronických zánětlivých procesů v malé pánvi ženy.

Drog "Longidaz" má dobré recenze spotřebitelů a gynekologů, je široce používán v průběhu post-sovětského prostoru. Samo-vyšetření longidase čípky kontraindikované lze však jmenovat pouze lékařem.