Jak obnovit mikroflónu po drozbě

Candidiasis vaginální nebo drozd je plísňová onemocnění u žen. Taková onemocnění není považována za nebezpečnou, ale po jeho léčbě vyžaduje další terapii. Svíčky pro zotavení mikroflóry po drozd, jsou obvykle přiřazeny každé ženě, aby stabilizovaly bakteriální vaginální pozadí.

Flora Vagina

Problém spočívá v tom, že poté, co léčba kandidózy u žen vypadá suchost vagíny a neobvyklým výbojem, což znamená patologický proces v této oblasti. Přípravky na léčbu plísňových infekcí zničí nejen Candida, stejně jako užitečná a nezbytná vaginální flóra.

Proces obnovy je součástí celkové terapie, lékař jmenuje průběh léků, které přispívají k vypořádání požadovaných bakterií do vaginálního prostředí, po kterém se stav ženy přichází do normálu.

Normální flora vagina se skládá z několika odrůd mikroorganismů, včetně upřímných. Pokud je žena zdravá, objem těchto mikroorganismů nepřekročí normou. Stojí za to ženské zdraví, jak se objeví drozlo, houby kandidáta klanu jsou chovné, způsobující určité nepříjemnosti.

Jak ovlivňují svíčky těla

Svíčky pro obnovu vaginální mikroflóry obsahují v jeho složení bifidobakterie a laktobacilli, poměr těchto mikroorganismů může být odlišný.

Teplota

Mechanismus působení takového čípka není obtížný:

  • Zadejte čípky musí být přímo v pochvě. Teplota těla těla ovlivňuje lék, což vede k rychlému roztavení svíčky. Nástroj se rozprostírá podél vnitřních stěnách vagíny, šíří prospěšné bakterie po celém svém povrchu.
  • Vzhledem k tomu, že krevní tepna je umístěna po celé vagí, lék rychle proniká krví ženy, začnou jejich léčivou akci.
  • Typicky jsou tyto léky schopny obnovit kyselou středu, která je považována za normální v pochvě. Toto médium zabraňuje reprodukci patogenních bakterií a snižuje riziko recidivy onemocnění. V případě houbové infekce použijte léky pro rekuperaci mikroflóry určených lékařem pouze po úplném vyléčení z drozd.

Mikroorganismy

Lékárny nabízejí širokou škálu léčiv, jako jsou léky, mohou plně obnovit sliznickou membránu genitálního traktu, zbavit se nepříjemných pocitů a zřídit život žen.

Pokud je zánětlivý proces v vagíně poměrně intenzivní, bakterie nebudou schopny odolat v dutině tohoto orgánu, protože sliznice je poškozená membrána. Pro zajištění těchto mikroorganismů je nutné snížit zánět a obnovit horní vrstvu epitelu. Existují léky ve formě předpokladů, které mají integrovaný vliv na problémovou oblast, dodávají užitečné bakterie k vagíně a obnovují epiteliální hadřík.

Regenerační terapie

Léky pro léčbu kandidózy jsou antifungální činidla, která zničí všechny typy mikroorganismů, včetně užitečných laktobacilliys. Průběh terapie pro obnovu vaginální mikroflóry by měl být proveden bezprostředně po léčbě drozd, protože tělo ženy zůstane chráněno, pokud je flóra pochvy rozbité, jakékoli bakterie mohou proniknout do této zóny a pokračovat v reprodukci.

Existuje několik typů drog schopných vyrovnat se s takovou situací. Obnovení medicíny musí vybrat lékaře, který zná vlastnosti těla svého pacienta.

PřípravkyAkt
BifidumbacterinRestaurování mikroflóny po drozdách. Složení zahrnuje několik odrůd živých bakterií. K dispozici v prášku. Brát lék by měl být ústně, ústně. Můžete vstoupit do vagíny, tampony navlhčené roztokem léku.
AcilaktLéčivo se vyrábí ve formě gelu, který zahrnuje acidofilní laktobacillia, schopný obnovit sliznici pochvy a zničit stafylokoky, střevní hůlku atd.
VakForma drogy - kapsle, které se používají orálně (přes ústa). Ve své kompozici obsahují několik odrůd laktobacilli. Léčby po dobu nejméně 15 dnů.
Vaginorm SSvíčky schopné obnovit mikroflónu vagíny po léčbě drozd. Forma uvolnění tohoto léku - tablety, ale používat je vaginálně. Kompozice zahrnuje kyselinu askorbovou, která přispívá k produkci sliznice glykogenové membrány - reprodukce vyztužení živin. Míra příjmu - 6 dní.
ŽenkyTento přípravek je kyselina mléčná, která je ideální pro reprodukci užitečných mikroorganismů v pochvě. Kromě toho tato látka utlačuje vývoj patogenních organismů. Vyrobené ve formě čípků.
LaktagelLéčba je laktobacillia, která se při použití této léky objeví do sliznice vagíny. Vyrobené ve formě gelu pro intravaginální podávání.

Kromě recepce léčiv existují určitá pravidla, která musí být dodržena, aby urychlila nástup terapeutického účinku, stejně jako pro drozd, aby se znovu objevil.

Spodní prádlo

Pravidla:

  1. Dodržování osobní hygieny. Ramena musí být prováděna dvakrát denně. Poprvé jsou ženy tvořeny konvenční vodou teplou teplotou, a podruhé je nutné pro tento účel použít léčivé bylinky, kalendendu, heřmánek a další.
  2. Použití pro denní zbraně Zvláštní prostředky pro intimní hygienu.
  3. Je třeba speciální dieta, která zabraňuje reprodukci škodlivých bakterií. Žena by měla být vyloučena ze stravy sladkých potravin, stejně jako alkoholických a kvasnicových pečení.
  4. Spodní prádlo by mělo být šité z přírodních tkanin, které umožňují tělu dýchat. Syntetické materiály neumožňují proniknout do vzduchu, což vytváří ideální médium pro chovné patogeny mikroorganismů.
  5. Změna hygienických těsnění a tampony během menstruace by měly být prováděny často. Použití takových hygienických nástrojů, s deodorizačním účinkem je zakázáno, protože pravděpodobnost vzniku vzniku drozd.

Jako další terapie je možné využít prostředků tradiční medicíny, ale s tímto akcím souhlasilo s účastnickým lékařem.

Nesmíme zapomenout posílit imunitu, která bude chránit ženu před jakýmikoliv nemocí, včetně drozd.

Posílení imunity

Pravidelné procházky na čerstvém vzduchu, správném jídle, srozumitelnosti v sexuálních partnerech, to vše bude chránit mluvčí slabé podlahy od ženských onemocnění.

Pokud byl drozd diagnostikován dříve, je třeba neustále sledovat své zdraví, protože riziko jeho opětovného použití. Návštěvy gynekologa by měly být vždy pravidelné, dvakrát ročně, pak jakákoli patologie může být detekována v rané fázi a rychle vyléčit.

Při řešení otázky, jak obnovit mikroflónu po drozd, musíte se spolehnout na doporučení lékaře, aby se nepoškozoval a zbavil nemoci v krátké době.