Neo-penotran: pokyny pro použití během menstruace

Podle mezinárodní zdravotní asociace, infekčních onemocnění ovlivňujících těla reprodukčního systému žen, jsou obeznámeni s každým desátým představitelem krásného pohlaví. Taková onemocnění nejenže dodávají spoustu nepříjemných pocitů, ale také nést obrovské nebezpečí pro zdraví dívky. Jednou ze společných komplikací vyplývajících z dlouhého vývoje infekčních onemocnění ovlivňujících sexuální cesty je získána neplodností. Gynekologové nabízejí bojovat proti nemoci s neo-pěnícím. Jaké svíčky jsou? Je možné použít neo-pero-penny během menstruace? Tyto otázky se obávají mnoha žen, které čelí infekci sexuálního traktu. Zkusme to dohromady.

Vydání formuláře

Příprava neo-penhotranu pro obezřetné použití se vyrábí jako svíčky č. 7. Lék je umístěn v obrysu balení 7 svíček v každém. V závislosti na kvantitativním poměru účinných látek vzhledem k sobě jsou v farmaceutickém trhu prezentováno několik variant terapeutického činidla:

  • "Neo-Pozyran", jehož chemické kompozice obsahuje 500 mg metronidazolu a 100 mg dusičnanu mikonazolu.
  • Neo-penotran Forte zahrnuje 750 mg metronidazolu a 200 mg dusičnanu mikonazolu.
  • "Neo-penotran fort-l". Poměr komponent v tomto čípku je identický pěnící fore. Jediný rozdíl v léčivech je, že FORTO-L obsahuje lidokainu v množství 100 mg.

Vizuálně, Vytepsol je bílá, pevná látka, která nemá chuť a vůně. Vyrábí se podobným základem pro svíčky.

Chemické složení léčiva

Odstranění stanoviska praktikování lékařů-gynekologů pojďme volat vaginální svíčky neopopicky řízené nejoblíbenějšími a nejúčinnějšími prostředky v boji proti infekcím ovlivňujícím genitální systém žen. Formulář vydání znamená oba čípky i tablety. Chcete-li vybrat vhodný dávkovací formulář nebo upravit průběh terapie, s přihlédnutím k nástupu kritických dnů, je nutné konzultovat s navštěvujícím lékařem.

Metronidozol

Na základě informací zveřejněných v pokynech pro drogu a spoléhání se na výrobky specialistů v oblasti gynekologie, lze dospět k závěru, že hlavní složkou léčiva je metronidazol. Tato látka má silný antimikrobiální účinek a je přidělen jak ve složení léčiv a nezávisle pod parazitskými lézemi těla.

Chemické vlastnosti komponenty říká, což zahrnuje metronidazol na rodinu nitro-5-imidazol. Přípravky této skupiny jsou navrženy speciálně pro boj proti nejjednodušším mikroorganismům, které padají do lidského těla, mohou vyvolat vznik a vývoj infekčních onemocnění. Ve většině případů se metronidazol působí jako sanitka v úlevě z následujících infekčních onemocnění:

  • Trichomoniasis;
  • Giardiasis;
  • Ambiaz;
  • Ulcerózní onemocnění žaludku;
  • Anaerobní infekce ovlivňující různé systémy organismu.

Jedním z funkcí dopadu této složky na tělo ženy je změnit pigmentaci moči během období léčby. Kapalina získává tmavou, nasycenou barvu. Tento fenomén by neměl způsobit úzkost. Taková barva moči je fyziologická odezva těla k dopadu metronidazolu.

Dusičnanový mikonazol

Na základě anotace k léčbě lze poznamenat, že ve formě neo-penhotranu ve formě svíček je dusičnan mikonazol. Tato aktivní složka má výrazný antimikrobiální dopad na lidské tělo. Terapeutický účinek je dosažen změnou lipidové složení membrány z škodlivých houbových buněk vyvolávajících vývoj a udržování "životně důležité aktivity" infekce. Podobná "invaze" vede k nekrotci buněk, a proto odstranění celého infekčního zaměření. Hlavní mikroorganismy podléhají odstranění s pomocí látky:

  • Dermotafitida;
  • Formy z kvasinek;
  • Gram-pozitivní mikroorganismy.

Jedním z hlavních výhod hovoří o léčivech obsahujících dusičnany mikonazolu ve svém složení jako hlavní v boji proti infekcím ovlivňujícím genitální cesty ženy je schopnost okamžité spalování reliéfu a svědění doprovázející většinu originálních genitálních orgánů.

Vepsol

Základem vaginálního čípku Neo-pěny vyčnívá VEPSOL v dávce 1.9 gramů. Chemické složení této látky je směs triglycerinu a laurínu nasycené mastné mastné kyseliny. Tento základ pro čípky je kompatibilní s většinou léčivých složek.

Je možné vložit svíčky pro menstruaci? Svíčky Neo-penotranu mohou být použity, protože podle názoru specialistů, s intravaginálním užíváním léčiv založených na metronidazolu není menstruace důvodem pro ukončení nebo pozastavení průběhu léčby.

Nepochybná výhoda léků na bázi dusičnanu mikonazolu je nedostatek negativního dopadu na pH vagíny. Vaginální svíčky s touto aktivní složkou nevyčerpávají přírodní flóru.

Farmakologické vlastnosti

Vzhledem k kombinaci antiparasitických a antimikrobiálních aktivních složek, vaginální svíčky Neo Penotran jsou široce používány v gynekologii. Nalezení do těla ženy, lék má okamžitý účinek, potlačení reprodukce a životně důležitou aktivitu patogenních mikroorganismů. Kombinace dusičnanu metronidazolu a mikonazolu je škodlivá pro následující odrůdy mikroorganismů:

  • Candida;
  • Cryptokkoki;
  • Aspergillus.

Lék se používá k léčbě drozd během menstruace.

V moderní gynekologii, vaginální svíčky neo-penotranu předepisují odborníci na léčbu následujících onemocnění:

  • Anaerobní vaginóza;
  • Trichomonofonní vulvovaginitida;
  • Nespecifická vaginitida;
  • Gardnellóza vaginitida;
  • Colpits trichotodální nebo kandidózy;
  • Sexuální infekce genitálního traktu;
  • Dysplazie;
  • Infekční léze vyplývající z cervikálního kužele.

Někteří lékaři doporučují průběh vaginálních svíček jako prevence po chirurgických operacích, ovlivňující tělo reprodukčního systému žen (čištění, škrábání, potrat).

Funkce aplikace

Odborníci tvrdí, že to nestojí za kombinování průběhu terapie vaginálními svíčkami Neo-Pen Maritranem a aktivní sexuální život. Je možné pouze v možnosti relapsu infekčního onemocnění, ale také v zvláštnostech vlivu látek pro některé prostředky antikoncepce. Chemický vzorec léčiva má negativní dopad na pryž a latex, poškozující produkty z těchto materiálů.

Nezapomeňte, že antifungální terapie, v případě infekce sexuálního traktu, musí být provedena každému sexuálnímu partnerovi.