Aplikace svíček galavit v gynekologii

Mezi větší rozmanitost imunomodulačních fondů na moderním farmaceutickém trhu se Galavit rozlišuje. Jedná se o domácí drogu, která je úspěšně používána za posledních 15 let v mnoha průmyslových odvětvích medicíny. Zvláštní pozornost si zaslouží svíčky Galavit v gynekologii. Přezkoumání pacientů svědčí o své osvědčené účinnosti. Hlavním účelem Galavity je stimulace ochranných sil těla, zvýšení jeho odolnosti v období akutních a chronických onemocnění.

Indikace pro použití

Léčivo Galavit byl založen na syntetické směsi zvané aminodigidrofthalazindion sodík. Nemá žádné analogy na domácím trhu. Na rozdíl od drahých dovážených drog s imunomodulační akcí má Galavit přijatelný návrh cen. Tato vlastnost je také zajímavá pro jeho použití mezi různými sociálními skupinami.

Kromě imunomodulačního účinku má lék výrazný protizánětlivý účinek. Tato funkce umožňuje ji aplikovat v mnoha chorobách.

Aktivně účinná látka léčiva aktivuje činnost makrofágů, které zničí patogenní flóru, tráví ji. Galavit zvyšuje odolnost těla tím, že zvyšuje syntézu interferonu a specifických protilátek, které selektivně působí na konkrétním typu patogenu. Jejich přímý dopad na cytokiny, které regulují mezibuněčnou interakci, stimulují růst a aktivitu buněk imunitních, nervových a endokrinních systémů.

Makrofagi

Díky antioxidační účinnosti lék neutralizuje volné radikály, podporuje regeneraci epitelizace a tkáně. Hepatoprotektivní akce chrání jaterní buňky na pravděpodobném intoxikaci způsobené zánětlivými procesy v těle.

Galavit je vyroben tabletovou formou ve formě řešení pro injekce a svíčky. Místní léčba s Galavitem je nejčastěji používána v gynekologické praxi. Svíčky galavitu v gynekologii se používají v komplexu s antibakteriálním, antivirovým a antifungálním prostředkem systému.

Indikace na předpis léku jsou následující okolnosti:

  1. Infekční zánětlivé procesy v malé pánvi. Infikování reprodukčních orgánů patogenní a podmíněně patogenní flóry je přímým indikací pro předpis léků.
  2. LavomaxInfekce virovými infekcemi. Největším nebezpečím je AIDS. V tomto případě se Galavit používá ke zvýšení odolnosti proti pozadí celkové snížení imunity. Při infikovaném virem herpes nebo lidským papilomem (16, 18 typem) jsou svíčky zahrnuty v komplexní antivirové terapii ve spojení s drogami, které zničí patogeny onemocnění (Lavomax, interferon, lacenobion).
  3. EndometriózaOnemocnění endometria (endometritida, salpingooforitida). Galavit účinně eliminuje zánět v kombinaci s antibakteriálními léky.
  4. cervikální eroziCervikální onemocnění a cervikální kanál (eroze, dysplazie, polypy). Léčivo je kombinováno s antivirovými činidly po provozní léčbě děložního čípku. Terapie se provádí střídajícími kurzy.
  5. Po odstranění dělohy a přívěsek Svíčky Galavit urychlete zotavení.
  6. Preventivní recepce Svíčky jsou zobrazeny v plánovaném provozním intervenci v reprodukčních orgánech, jakož i po manipulaci se provádí v rehabilitaci.
  7. Léčba nemocí močového systému. Galavit se používá jako součást integrované terapie s uretritidou, cystitidou, pyelonefritidou.
  8. Onkologické onemocnění Poskytněte použití léků ke zlepšení imunitního stavu. Svíčky se používají v komplexu protinádorové terapie nebo po provozním odstranění neoplazmy, aby se snížilo riziko hnisavých komplikací.
  9. Snížená fyzická aktivita, Depresivní stav, stresující situace jsou také důvodem pro jmenování drogy. Imunomodulační účinek přispívá k obnově psycho-emocionální rovnováhy.

Způsob aplikace

Svíčky GalavitSvíčky Galavit Vaginally neplatí. Používají se pouze rektálně. Průběh léčby závisí na povaze onemocnění, stupně závažnosti zánětlivého procesu a reaktivity těla.

Balení drog Galavit (svíčky) obsahuje podrobné pokyny pro použití, včetně gynekologie. I přes veřejně dostupné léky v oblasti lékárenského prostředí byste se neměli zapojit do vlastních léků. Kurz a aplikační schéma svíčky se lékař vyvíjí individuálně, upravující dávku v průběhu léčby. Standardní schéma stanoví použití léčiva po dobu 5-10 dnů. Ve složitých případech, delší použití léčiva.

Před použitím Galavitu se ujistěte, že není alergická reakce na komponenty obsažené v přípravku. Pokud se při prvním použití objevila svíčku svědění, spalování v oblasti řiť, stejně jako jiné nepříjemné příznaky, je otázka dalšího použití léčiva koordinována s navštěvujícím lékařem.

Lék se vyrábí v dávce 50 mg a 100 mg 10 kusů v plastovém bleru. Racionálnější k nákupu balení s velkým obsahem svíčky, který bude použit přes terapii.

Před zavedením svíček do konečníku musíte předběhnout toaletu intimní zóny pomocí kosmetických produktů péče o tělo. Užívání pohodlné polohy, svíčka je zavedena do konečníku přes anální sfinkter, bez stlačení svalů. Po podání potřebuje čípek po dobu 20 minut horizontální polohu. Pokud se postup provádí v dopoledních hodinách, je nutné poskytnout hygienickou ochranu. Dost, aby měly těsnění pro každodenní použití.

Svíčky Galavit se skládají z komplexní terapie v mnoha gynekologických onemocněních. S profylaktickými účely, mohou být aplikovány individuálně. V přítomnosti výrazného zánětlivého procesu se však považují za složku léčebného režimu. Komplexní přístup a adekvátní terapie přispívají k maximální účinnosti léčiva.