Muzzin (pseuditomotický) ovariální cyst

Pružné ovariální cysty jsou jedním z druhů benigních expandmentů přídavek. Nádor nemůže zasahovat s pacientem. Vzhledem k možnosti spenování, zkroucené, přebytku, porozumění důležitým strukturám, musí být vypuštěno vzdělání. Aby se zabránilo rozvoji komplikací a včasné diagnózy neoplazmů vaječníků, jsou ženy dost na kontrolu gynekologa jednou ročně.

Muzzin (pseuditomotický) ovariální cyst

Vlastnosti a důvody pro vzhled nemoci

Pseudo-General Cystadenomes - nejčastější patologické struktury příloh. Cysty u pacientů dosáhne zejména velkých velikostí vedoucích k znatelnému zvýšení břišní. Nádory se vyznačují akumulací tekuté sliznice tajemství uvnitř. Častěji než formulační vaječníky u žen mají několik kamer. Podle histologické struktury se přiděluje: Sterling, proliferaci, zlověstné typy cyst. V tomto případě je vzhled proliferačních cystu považován za prekannoschopný stát a malignita je rakovina.

Pseudo-molh ovariální cysty se liší od skutečného mřetného obsahu. Muzin, když je vystaven kyselině octové změny malby, zatímco Pseudoomycin zůstává nezměněn.

Muzzin (pseuditomotický) ovariální cyst

Přesná příčina výskytu cysty ovariánu není známa. Nejlevnějším spojením vzhledu nádorů je vysledováno v přítomnosti endokrinních poruch. Neoplazmy se s větší pravděpodobností vyskytují v předběžné době, během těhotenství, kdy přirozená hormonální nasycení estrogenů. Multifunkční teorie tvorby rakoviny je považována za obecně přijímána. Border Music CystaStAudoma Overiare vzniká na pozadí následujících procesů:

  • hypoxie, porušení průtoku krve v ovariální tepně;
  • Hormonální nerovnováha (rané menarche, mastopatie, nedostatek menopauzy po 56 letech);
  • dědičnost, přítomnost sexuální rakoviny v blízkosti nejbližších příbuzných;
  • chronický zánět přídavek;
  • Opakované intervence v děloze (více potraty, potratů, ektopické těhotenství);
  • zneužití nouzových antikoncepčních léků;
  • Pozdní první porod;
  • Imunologické změny;
  • stres;
  • Autoimunitní onemocnění.
Hudební cysty jsou častěji nacházejí v premenopauzálním období 40-45 let. Po výskytu Klimaků je poznamenán pokles výskytu vaječníků.

Muzzin (pseuditomotický) ovariální cyst

Příznaky

Pseudo-umělý vaječníkař cystom, stejně jako většina nádorových procesů, pokračuje bez stížností. V přítomnosti kolejových vzdělávání se příznaky patologie vyskytují pozdě. V souvislosti se schopností přizpůsobit nádor se pohybuje do dutiny malé pánve a nezpůsobuje nepohodlí. S omezeným pohybem karcroidů se objeví vaječníková kapsle, která vede k vzhledu nepříjemných pocitů.

Nejčastějším projevem cyst zahrnují:

  • Bolest v dolní části zad, na dně břicha;
  • nepohodlí a bolest v vaječníku z porážky;
  • pocit cizího těla uvnitř;
  • malátnost, pokles chuti k jídlu;
  • Bolest se sexuálním kontaktem;
  • Porucha cyklu (zvýšení výnosu výběru, úplné zastavení menstruace);
  • zvýšení břicha v důsledku ascites (shluky tekutiny v abdominální dutině);
  • Připraveno, postižení močení (při stlačení ureterálů s rostoucí tkáně cystadenomů);
  • zácpa, ponos.

Muzzin (pseuditomotický) ovariální cyst

Pseudo-General cysty jsou schopny dosáhnout gigantických velikostí. Někteří pacienti přicházejí do kontroly myšlenek, které těhotné.

Cystadenomes se obvykle vyvíjí na "noze". Nebezpečí této benigní expanze vaječníku je zkroucení, suppurace, nádobí cysty, následované krvácením, peritonitidou. Plus nádor se zvýšenými proliferativními vlastnostmi může být transformován na rakovinu.

Když se žena objeví u ženy, tam je krvavý výtok, akutní bolest býpadla na dně břicha, horečka, ztráta vědomí, pokles tlaku na pozadí stávajícího ovariální cystu je třeba okamžitě hledat pomoc. V tomto provedení existuje komplikace.

Muzzin (pseuditomotický) ovariální cyst

Diagnostika

Když je detekován proces nádoru, je nesmírně důležité maximalizovat anamnérázku pacienta jako plně. Bimanální vaginální výzkum umožňuje určit přítomnost onemocnění přípojek. Hudební cysty levého vaječník během palpace je detekován ve formě zvýšení velikosti varhany.

Pro přesnou diagnózu povahy porušování se provádí ultrazvuk malé pánve. Studie vizealizuje velikost, obrysy, strukturu patologického neoplary vaječníku. S pomocí duplexního skenování se nachází charakter průtoku krve v zaostření. Navíc s podezřelou maligní transformací cystin pro detekci metastáz, stanovení stupně léze a klíčení k sousedním strukturám:

  • CT;
  • Mri;
  • Radiografie břišních a hrudních dutin;
  • Zaměření biopsie onemocnění krepení, regionální ovariální lymfatické uzliny během laparoskopie;
  • Určete Monackaer SA-125.

Muzzin (pseuditomotický) ovariální cyst

Léčba

Vzhledem k pravděpodobnosti přechodu cysty V maligním nádoru, nedostatek výsledku z jakékoli konzervativní léčby, je obvyklé odstranit onemocnění krbů. Objem zásahu, provozní příspěvek je vybrán přísně individuálně po průchodu diagnostických testů pro určení stupně léze. Zvláště důležitý jsou výsledky histologie, věku pacienta, realizace funkce pro děti. Se zjevným maligním ohniskem v vaječníku se provádí celková hysterektomie. S benigními nádory jsou možné varianty:

  1. Využití nádorové tkáně s maximálním uchováním ovariální tkaniny je znázorněno na koncepci plánování žen.
  2. Jednostranná ovaredektomie je používána nervovými pacienty, pokud neexistuje možnost zachovat postižené vaječníky.
  3. Bilaterální adhesumektomie se vztahuje na ženy v menopauze. Přívěsky již nevykonávají svou funkci, zcela extrakci, což snižuje pravděpodobnost malignizace.

Léčba vaječníku mucinose cystadene po operaci zahrnuje léčbu antibiotik a dodržování preventivních opatření, aby se zabránilo spupení, nesrovnalosti švů. Po chirurgickém intervenci zůstává pacient pod dohledem z okrsku gynekologa s benigními nádory, v autě - při rakovině.

Muzzin (pseuditomotický) ovariální cyst

Závěr

Mulginic ovariální cysty, i když jsou považovány za benigní nádory, nezapomeňte být odstraněni. Existují různé typy histologické struktury nádorů, z nichž některé jsou precancer. S včasným odstraněním patologického zaměření v vaječníku je prognóza příznivá.