Léčba cysty ovariální medikace

Pod vyléčení vaječníka chápe benigní vzdělání, ke kterým dochází v tkáních a s obsahem kapaliny. Léčba vaječních cyst bez chirurgie může být prováděna pouze s některými druhy. Terapie předpokládá léky léky.

Léčba cysty ovariální medikace

Jak vyléčit ovariální cysty bez chirurgie

Formování cysty je často oslavována u žen v reprodukčním věku. Neoplazmy jsou obvykle diagnostické nálezy, stejně jako nakloněné k asymptomatickém progresi. Při dosažení velkých velikostí se bolesti mohou být lokalizovány v dolní části břicha, porušení fungování sousedních orgánů. V odložených případech můžete potřebovat operaci.

Gynekologové volání porušení hormonálního pozadí Hlavním důvodem vzhledu formací. Klasifikace zahrnuje následující odrůdy Cystu:

  • jeden a více;
  • jednostranná a oboustranná;
  • nekomplikované a komplikované;
  • Folikulární, žluté tělo, ráj, dermoid, endometrioid.

Léčba cysty ovariální medikace

Ve vzácných případech může být cyst komplikován flipem nohy, mezerou kapsle a suppurace, která vyžaduje operaci.

Léčba ovariální cysty může být konzervativní i chirurgická. Lékařská léčba znamená recepci předepsaných léků. Léčba je doplněna fyzioterapií. Dobrý efekt má prostředky lidové léčby. Při absenci účinnosti léčby léčiv se doporučuje operace.

Léčba léčby vaječníku cysty bez chirurgie je možná pouze po založení jeho odrůdy. Není nezbytná absence rychlého růstu tvorby, výrazné příznaky a riziko komplikací.

Léčba cysty ovariální medikace

Fyzioterapeutické metody

Léčba příloh zahrnuje použití operací, léků a fyzioterapie. Fyzioterapeutické účinky jsou zpravidla používány s dlouhými progresivními, opakujícími se formacemi. Fyzioterapie pro ovariální cystu se vyznačuje resinkingem a protizánětlivým účinkem, přispívá k obnově odpovídajícího krevního oběhu.

Balneoterapie

Postup je zavlažování vagíny různými léky. Metoda balneoterapie také znamená použití terapeutických lázní.

Magnetoterapie

Technika je zobrazena v benigních nádorech vnitřních genitálních orgánů. Magnety vytvářejí protizánětlivý účinek, který pomáhá snižovat bolest.

Ultrafonoforóza

V procesu fyzioterapeutické relace na kůži v projekci postiženého těla, specialista způsobuje léčivo léčivo, aby se prováděly ultrazvukové ozáření.

Elektroforéza

Postup se často používá v oblasti gynekologie. Elektroforéza s ovariální cystem znamená zavádění léků přes pokožku přes nízkofrekvenční proud.

Léčba cysty ovariální medikace

Fyzioterapie obsahuje několik technik, z nichž některé nemohou být jmenovány v přítomnosti benigních neoplazmů. Nástroje fyzioterapeutických účinků jsou kombinovány s léčbou léčbou a provozem.

Degrační nástroje

Způsob léčení patologie je nejen v chirurgickém odstranění neoplazmů. V některých případech je možné léčit cysty bez chirurgie, to znamená lék.

Gynekologové předepisují tablety z ovariální cystu:

  • Pravidelný. Lék je součástí skupiny KOK. Regylon s ovariální cysty je přiřazen od prvního dne cyklu. Drogový nástroj má vysokou účinnost v hormonálních poruchách doprovázených polycystikem. Regular se doporučuje pro příjem, jehož trvání je od 3 měsíců. Lék snižuje produkci gonadotropinů hypofýzy mozku, což vede k normalizaci cyklu. Na pozadí použití droga Plilonu u ovariální cysty recenze žen převážně pozitivní.
  • Norcut. Lék se doporučuje pro léčbu funkčního množství vzdělávání. Nigolut s vaječníkem Cysty eliminuje současné poruchy cyklu, projevy endometriózy.
  • Yarina. Tento s nízkým objemem obsahujícím estrogen a gestagen. Yarina s ovariální cysty platí jako antikoncepce s terapeutickou akcí. Léčebná droga eliminuje bolest v dně břicha, krvácení, varuje riziko anémie.
  • Zhanina. Ústní antikoncepce blokuje výrobu FSH, což vede k absenci ovulace. Zhanin s vaječnými cysty použitý pro normalizaci menstruační funkce.
  • Jes. Lék obsahuje deboinirenon a je považován za jeden z nejúčinnějších kok.
  • Marvelon. Hormonální činidlo zahrnuje desogestrel. Marvelon může být předepsán v folikulární povaze neoplazmy.
  • Riguevidon. Základní aktivní složky - Tinilestradiol, levonorgestrel.
  • Uremines. Jedná se o přirozený analogový hormon progesteronu. Uroprustan s ovariální cysty přijímá 200-400 mg dávkování (dvakrát denně).
  • Duphaston. Příprava léku je syntetický analogový vyrobený žlutým tělem progesteronu.
  • Cyklodinon. Tablety cyklodinon s ovariální cyst normalizovat hladinu prolaktinu v těle. Fytopreparation se používá po dobu 3 měsíců.
  • Vobenzym. Medicína má protizánětlivý, imunostimulační účinek. Wobenzym má širokou škálu indikací a je často předepisován v nádorech benigní etiologie, po operacích.

Léčba cysty ovariální medikace

Hormonální terapie ovariální cysty se používá k normalizaci cyklu, eliminace syndromu bolesti. Léčba přípravku Medicase se někdy používá před operací.

Svíčky z ovariálních cyst u žen zahrnují:

  • Longidase. Lék má resinking účinek a slouží k odstranění cystických formací a adheze spojených se zánětlivým řízením. Svíčky lze použít po operaci.
  • Ichtiol čípky. Tento lék se vyznačuje antiseptickými a léky proti bolesti, přispívá k normalizaci krevního oběhu.
  • Torzhin. Lékařský nástroj platí v komplexním léčbě.
  • Diklofenak. Rektální čípky snižují syndrom bolesti a zánětu, včetně po operacích.
  • Indomethacin. Lék se používá v terapii zánětlivých procesů.

Léčba cysty ovariální medikace

Drogové fondy používané při léčbě bez chirurgie jmenuje lékař po průzkumu.

Závěr

Léčba vaječních cyst bez chirurgie, s využitím léků a lidových agentů. Patologie je považována za důsledek hormonální nerovnováhy a zánětlivých procesů. Tablety a svíčky jmenují lékaře s přihlédnutím k výsledkům průzkumu a klinického obrazu. Pro zvýšení účinnosti léčby, eliminace syndromu bolesti se doporučuje používat fyzioterapie metody.

Recenze

Victoria Sergeevna Martynyuk, 24 let, Syktyvkar

Se obrátil k lékaři o nedostatku těhotenství v průběhu roku. Během plnění ultrazvukového výzkumu se ukázalo, že na pravém vaječníku byl vytvořen malý cysto. Po jmenování hormonální studie. Dlouho se rozhodl začít tablety pití. Nicméně, recenze byly většinou dobré. O několik měsíců později se konal kontrolní ultrazvuk, což ukázalo, že se vzdělání snížilo.

Anastasia Aleksandrovna Gribova, 29 let, St. Petersburg

Lékař předepsal svíčku longidázy o rozsáhlé přilnavosti a cystách v pravém vaječníku. Nechtěl jsem utratit peníze na neefektivní medicínu, tím více je nemožné být nazýván rozpočet. Soud, Longidase je dobře tolerováno, ovlivňující ohnisko zánětu v malé pánvi a hroty. Po léčbě byl zkontrolován gynekolog. Stát se zlepšil, bolest na straně se stala méně výraznou.

Svetlana Ivanovna Gorodetskaya, 31 let, vladivostok

Indomethacin svíčky předepsaly gynekologa po detekci ovariální polycystic. Čípky eliminují syndrom bolesti a zánětu. Bolesti byly tak silné, že byly zpět a stranou. Medicína používá 7 dní. Vedlejší účinky nevšimlo.