Pteplelock buněčný stroj ceing

Úvod vločkového mléka pohledu Cervic Cairk je obsazen asi 25% případů z celkového počtu maligních nádorů této lokalizace a formy. Má stejné základní charakteristiky jako jiné odrůdy rakoviny děložního hrdla. Na rozdíl od nekoordinačního tvaru rakoviny děložního hrdla děložního čípku však má iriet výhodnější prognózu.

Cervikální rakovina po dlouhou dobu zaujímá významné místo ve struktuře ženských onkologických onemocnění. Cervikální rakovina je poměrně běžná u žen reprodukce a věku a v období před nástupem menopauzy. To je způsobeno mechanismem vývoje z maligních změn v čípku. Nicméně změny, které se týkají kvalitní a kvantitativní strany ženského života, určují omlazení maligních nádorů děložního čípku.

Časté profylaktické inspekce vedou ke zvýšení počtu diagnostikovaných případů. Není možné vzít v úvahu úvod do gynekologické praxe moderních diagnostických metod, které vám umožní identifikovat IirNory vločkovou obchodníku Cervikální rakovinu v raných fázích. Samozřejmě, že časná detekce a léčba rakoviny IIRNal Flat Flower Cancer může významně zlepšit prognózu.

Vlastnosti struktury

Rakovina pro rovnolečnost se lokalizuje v vaginální části děložního čípku. Tato část dělohy může být reprezentována jako svalová trubka, která má délku několika centimetrů.

Ve struktuře děložního čípku můžete přidělit:

  • vaginální část;
  • Dodavatelské oddělení;
  • Cervikální kanál.

Celková část krku sousedí s dělohou. To je významná délka krku, který nemůže být stanoven při zkoumání gynekologa.

Vaginální část děložního čípku je určena gynekologové jako jeden z důležitých objektů studie, jak je možné posoudit zdraví reprodukčního systému. Tato oblast, která sousedí s vagínou a je přístupná vizuálním průzkumům.

Vaginální část čípku má některé znaky jejich vzhledu. Ve zrcadlech, které se používají pro vizualizaci sliznice, vaginální část je hladký hladký povrch mírně růžová barva. Důležitým kritériem je struktura homogenity a barva vaginální části děložního čípku.

Epitel, který pokrývá spiknutí přiléhající k vagíně, je ploché buňky, které jsou umístěny v několika řadách. Jsou to tyto buňky, které určují charakteristický vzhled sliznice.

Plochý epitel obsahuje:

  • Bazální vrstva s nezralými zaoblenými buňkami, v němž je umístěn jeden velký jádro;
  • mezivrstva s ravými plochými buňkami;
  • Povrchová vrstva s zralými plochými buňkami, které obsahují malé jádro.

Zralé buňky na povrchu plochého epitelu jsou staré. Jak se zalévali, epitel je aktualizován.

Cervikální kanál je uvnitř děložního čípku. Je to docela úzké a spojuje tělo dělohy s vagínou. Povrch cervikálního kanálu se vyznačuje načervenalou barvou a zvláštní sametou. Takový vzhled pro cervikální kanál poskytuje jednovrstvé válcové buňky obsažené v epitelu.

Důležitou součástí cervikálního kanálu je žlázy, funkce, která spočívá v kontinuální výrobě ochranného hlenu. Díky vyřízenému hlenu chrání úzký cervikální kanál chrániči děložní dutiny z pronikání infekčních činidel z vagíny.

Plochý hořák cervikální rakovina se často vyvíjí v transformační zóně. To je oblast sloučeniny ze dvou epitelů, která je umístěna v hlubinách vnějšího 13, tvořeného dnem krčního kanálu.

Patogeneze

Plochá osa, která není poháněná rakovina děložního hrdla je důsledkem dysplastických a maligních procesů. Pod dysplazií znamená proces předsudkování, který je porušením diferenciace buněk a zrání.

Je známo, že ploché vícevrstvé buňky fungují na povrchu děložního čípku, zatímco v bazálních prvcích se zaokrouhlují. Dysplazie začíná porazit v bazální vrstvě. Postupně se displejový proces pokrývá celé epiteliální vrstvy. Buňky se stanou beztvarými, jejich jádra jsou násobena a fyziologické rozdělení tří vrstev zmizí.

Atypické buňky nemohou adekvátně fungovat. Postupem času získávají známky ilustrativního, které jsou v jejich schopnosti sdílet a klíčit do okolních tkanin. Dysplazie tedy do několika stupňů tedy vede k sfoukané nepohyblivé rakovině děložního čípku.

  • 1 stupeň nebo cin i. Jednotlivé atypické buňky jsou pozorovány ve spodní vrstvě epitelu. Světelný stupeň zřídka jde do rakoviny s dostatečně funkčním imunitním systémem. Vývoj onkologie je možný v současné porušování v těle nebo vlivu nežádoucích faktorů. Vzhled rakoviny děložního čípku se očekává za pět let.
  • 2 stupeň nebo CIN II. Porážka zahrnuje dvě dolní vrstvy. S mírným závažností může Dysplazie rakoviny rozvíjet o tři roky později.
  • 3 stupeň nebo CIN III. Existuje zapojení do předsudků celé tloušťky epitelu. Rakovina rakoviny rakoviny rakoviny dochází v průběhu roku.

Dysplazie je zcela reverzibilní precancerózní patologie. Při identifikaci atypiků je první stupeň možná konzervativní léčba. Dysplazie třetího stupně je forma předinvisory rakoviny. Léčba zahrnuje použití chirurgické taktiky.

Důvody

Procesy prediodinu vznikají v důsledku různých důvodů. Moderní gynekologie nemá dostatečně studoval řadu faktorů, které vedou ke vzniku dysplastických a rakovinových změn.

95% onkobolů na stěrkách je odhaleno HPV vysoce alkoholických kmenů. Proto se papilloma virus objeví jako hlavní příčina buněčné mutace.

HPV po infekci proniká k kleci. Virus má jak produkovat, tak transformační účinky v závislosti na kmeni. S výrobou expozice, tvorba neoplazmů, například podle konju nebo papilomu.

Kmeny s vysokou úrovní onkogenicity způsobují znovuzrození buněk. Tento proces se však vyskytuje v menších množstvích případů a pouze v přítomnosti imunitního, hormonálního a jiných patologií. U žen se silnou imunitou je papilloma virus eliminován z těla několik měsíců po infekci.

Dlouhodobý zjištění v těle HPV označuje přítomnost patologií v těle. Takové ženy vstupují do rizikové skupiny pro rozvoj dysplazie a plochého karcinomu děložního čípku.

Následující faktory mohou přispět k rozvoji rakoviny děložního čípku:

  • Časný sexuální život a přítomnost infekcí;
  • Zánětlivé procesy gynekologické koule v chronické formě;
  • více traumatizace epitelu;
  • Karcinogenní dopad mužských stonek;
  • patologie pozadí, například ekredopion, leukoplakie, eroze;
  • kouření;
  • dědičnost;
  • zdůrazněný stres;
  • vadná výživa;
  • Špatné podmínky prostředí.

Kombinace několika nepříznivých faktorů zvyšuje riziko rakoviny s plochým zvoleným orogingem.

Klasifikace

Cervikální rakovina může pokrok v různých formách. Často určit příslušnost onkologie na jakýkoliv druh odrůdy může být pouze prostřednictvím histologického výzkumu.

Je důležité určit stupeň diferenciace buněk, které ovlivňují rychlost růstu, agresivitu nádoru.

  1. Vysoce diferencovaná rakovina. Tyto subjekty se vyznačují příznivou prognózou z důvodu pomalého růstu, negresivity a nedostatku metastáz.
  2. Středně diferencovaná rakovina. Gynekologové tvrdí, že se jedná o nejčastější stupeň, ve kterém se symptomy a metastázy mohou objevit ve druhé třetí etapě.
  3. Nízko-diferencovaná nebo nediferencovaná rakovina. Předpokládá se, že tato forma má známky agresivity, rychlého progrese a raného vzniku metastáz. Takové tumory jsou tedy nejvíce nepříznivější prognózy.

Ve směru jeho růstu jsou novotvary klasifikovány jako:

  • Exofický;
  • endofyte;
  • Smíšený.

Podle stupně deregulace se rozlišují následující odrůdy.

  1. Rakovina. To není nejběžnější forma, protože rakovina pro singlová chyba je zjištěna ne více než 25% případů. Rakovina je zralá forma, která se vyznačuje diferencovaným složením buněčných prvků. Struktura buněčných komplexů je podobná plochému epitelu. Nedostatek zralých buněk jsou na periferii. Vyznačují se jejich zaoblenou formou a obsahují jeden hyperchromický jádro, úzký cytoplazmatický ráfek. Ceratin se hromadí ve středu, který má formu jasných červených formací. Daňová data jsou označována jako "rakovinová perla".
  2. Non-poháněný rakovina. Tento formulář je častější než typ samostatně. Neoplazmus je reprezentován polymorfními buněčnými prvky, které neobsahují zralé jádra a jsou charakterizovány významným množstvím mitózy.
Prognóza úvodní formy s plochou-bulvonovou rakovinou je příznivější z důvodu neinvestičního růstu nádoru.

Fázi

Ve vývoji plochého erchive rakoviny děložního čípku se rozlišuje několik fází odpovídajících stupňů.

  1. Lokalizace nádoru v čípku. A1 - Invaze Nová tvorba do 3 mm. A2 - klíčení do 5 mm. B1 - Zapojení do 4 cm. B2 - Distribuce nad 4 cm.
  2. Pronikání neoplazmy v těle dělohy. A - bez klíčení v parametru. B - porážka serózního skořepiny.
  3. Klíčení vzdělávání v pánevní zdi. A - Zapojení spodní části vaginy. B - Šíření nádoru na plochu pánevní stěny.
  4. Porazit různé orgány, včetně mimo malé pánve. A - klíčení rakoviny v močovém měchýři a střevech. In - vzdálená metastáza.

Nulový stupeň znamená rakovinu krčníku krčníku. V tomto případě nádor nepronikne nervy, svaly a nádobami, které jsou reprezentovány stromaty. Při identifikaci a léčbě onkoprocession v této fázi, kompletní lék se konzerváním reprodukční funkce.

Podstavec A1 je Microenvasive rakovina určena. Pravděpodobnost vyléčení v této fázi může dosáhnout 100%. Proto ženy po úspěšné léčbě neoplazmů mohou provádět funkci dítěte.

Invazivní rakovina děložního hrdla pokrývá etapy A2 - 4b. Prognóza vytvrzování závisí na šíření maligních prvků a správnosti léčby.

Symptomatics

Obvykle je karcinom s plochým zvonovým hořákem doprovázen klinickými projevy ve druhé třetině. Základní část času nebezpečné onemocnění postupuje asymptomatický. Při absenci symptomů je možné detekovat onkoprocess s pravidelnými preventivními vyšetřeními.

Vzhled znaků je spojen se zvyšujícím se nádorem a otravou těla s produkty svého života. Gynekologové volají následující příznaky roviny bakelochetického karcinomu děložního hrdla.

  1. Syndrom bolesti. Vzhled tohoto symptomu je způsoben porozuměním neoplazmy okolních tkání a orgánů zahrnujících nervové zakončení. Bolest může být lokalizována na dně břicha, konečníku a zpět. Pains doprovodné močení, defecation a sexuální kontakty.
  2. Vybít. Výběr může mít ve skutečnosti jiný znak. V reprodukčním cyklu v reprodukčním cyklu jsou vložené vypouštění a krvácení. Někdy je během období zvýšení sekrecí. S rozkladem výtokového nádoru je konzistence a typ masových lézí doprovázeno rotační vůní. V případě injekční infekce může mít hnilentní. Pokud jsou lymfatické kapilární kapiláry ohromeny, žena označuje výskyt hojné bílé.
  3. Porušení fungování orgánů v malé pánvi. Tento jev se vyskytuje v důsledku stlačení rostoucího nádoru. Často může být močení a zácpa oslavována, stejně jako vzhled krve v moči a výkvě.
  4. Otki. Obvykle je lidstvo spojeno s lézí lymfatických uzlin, ve kterém Metastasis začíná brzy.
  5. Obecné známky malátnosti. Žena může narušit slabost, teplotu subfebrilní, hubnutí a chuť k jídlu. Často vyvíjí anémii a související důsledky ve formě bledosti, luxusu vlasů a nehtů.

Známky chickeningové dělené rakoviny děložního hrdla děložního čípku je téměř nemožné rozlišovat od projevů jiných onemocnění. Chcete-li potvrdit nebo vyvrátit diagnózu, měli byste se poradit s lékařem, který jmenuje potřebný průzkum.

Diagnostické metody

Identifikace chyby šejkru čípku děložního čípku se provádí v procesu komplexu diagnostického výzkumu. V raných fázích může být diagnóza obtížná z důvodu neexprese klinického obrazu a patologických změn. Průzkum zahrnuje několik základního výzkumu.

Gynekologické vyšetření

Studium děložního hrdla je nezbytnou součástí jakéhokoliv průzkumu. V procesu vizuální diagnostiky je však možné pouze podezření na precancerózní a maligní proces na nerovném barvě epitelu, přítomnosti těsnění a výšek, patologických výbojů.

Stěr na oncocytologii

Cytologický výzkum se doporučuje provádět každou půl roku pro identifikaci atypických buněk a precancerózního procesu. Poštovní plot se provádí speciální citací z různých částí krku. Materiál se pak aplikuje na posuvné sklo, které v laboratoři se obarví, vysuší a studuje pod mikroskopem.

Kolposkopie

Při zobrazení změn v procesu gynekologické inspekce se kontrola děložního čípku doporučuje kolposcopu, který se skládá z osvětlovacího a zvětšovacího systému. Pokud lékař podezívají předsudek nebo zhoubný proces, doporučuje se provádět rozšířený postup a biopsii.

Extended Colposkopy zajišťuje léčbu děložními slizničními roztoky kyseliny octové a Lugolu. Po použití Cerviffu s kyselinou octovou se mohou objevit bílé skvrny, indikující HPV. Pokud se po zpracování s lughamem zůstaly kontraktované pozemky v hnědé, můžete předpokládat Atiy.

Biopsie

Postup se provádí při podezření na předsudek a onkologický proces. Doktor dělá plotový kus epiteliální tkáně pro účely následného histologického vyšetření. Prostřednictvím histologie je možné určit rakovinu s plochou melulární orogingovou, její stupeň a stupeň diferenciace buněk.

V případě podezřelého rakoviny cervikálního kanálu se provádí. Posoudit stav děložního čípku a jiných vnitřních genitálních orgánů, ultrazvuk se koná. V některých případech stanovení oncomarker, které může znamenat účinnost vybrané terapeutické taktiky. Tato analýza není kritériem pro primární diagnostiku cervikálního karcinomu děložního hrdla rovinného buněk.

Při určování prevalence maligního procesu se používají četné studie, zejména MRI, CT, rentgenová, urografie, kostní scintigrafie, cystoskopie a remoskopie. V případě potřeby jsou konzultace drženy jinými specialisty.

Metody léčby

Volba způsobu léčby provádí lékař, vedený údaji výsledků průzkumu a individuálním charakteristikám pacienta. Léčba předpokládá provoz, radiační terapii a chemoterapii.

Je známo, že při nulu a první fázi rozzleněného karcinomu děložního čípku, kteří se mohou počítat s úplným využitím. Pokud je žena v reprodukčním věku a plánuje těhotenství, následný porod, pak kdykoliv je to možné provádět operace orgánů. Důvodem je skutečnost, že ozáření může mít nepříznivý vliv na reprodukční funkci a být příčinou předčasného nástupu menopauzy. U starších pacientů je léčba obvykle radikální.

Chirurgické techniky

Na nulově první fázi erodujících letadel, mladé ženy doporučují přetížení. Ohromený pozemek je vyříznut ve formě kužele. Ve vážnějších případech jsou odstraněny čípkové a regionální lymfatické uzliny. Je zachována reprodukční funkce v těchto intervencích.

Ve všech ostatních případech se v 0-2 stupňů doporučuje odstranění dělohy a krku. S rozsáhlou lézí jsou možné vaječníky, trubky, části pochvy, obklopující tkáně a lymfatické uzliny.

Při teplotě 3-4 stupních lopatplného karcinomu plochého buněkového děložního čípku je operace nepraktická. To je způsobeno vzhledem metastáz, včetně vzdálené přírody.

Radioterapie

Způsob ozařování byl široce používán při léčbě maligních nádorů. Radiační terapie ovlivňuje prvky rakoviny buněk zastavením růstu neoplazmy.

Radioterapie se aplikuje před nebo po intervenci a sleduje různé účely. Před operací může ozáření snížit objem vzdělávání a po intervenci - zničit zbývající prvky rakoviny.

Expozice se provádí dvěma technikami:

  • dálkový;
  • domácí.

Díky vzdálenému ozáření je náraz běžný. V procesu takového postupu jsou jak rakovina, tak zdravá tkanina zničena. Vnitřní radioterapie se provádí, když je trubka zavedena do děložního čípku, přes který je dodáván záření. Metoda funguje interně a nemá vliv na celé tělo.

Obvykle lékaři používají kombinaci dálkových a intra-dálničních technik. Někdy se místo provozu používá intenzivní radiační terapie.

Chemoterapie

To není hlavní, ale pomocný způsob léčby, což znamená přijímání léků, které zničí nádor. Kromě toho se chemoterapie používá k odstranění symptomů cizrnu a děložního čípku.

Chemoterapie se provádí pomocí léčiv v tabletu a vstřikovací formě. Léčba s plochým zvoleným neohroženým rakovinou může být provedena jedním a několika prostředky. Trvání a počet kurzů, jakož i interval mezi nimi stanoví lékař. Příjem léků může být prováděno ve stacionárních a ambulantních podmínkách.

Chemoterapie je často předepsána při 4 stupních plochého-prošívajícího neohroženého karcinomu děložního hrdla jako paliativní metoda.