Krvácení s rakovinou děložního čípku

Poměrně často, žena, hledání hojného hnědého výběru nebo krvácení, je píše na hormonální nerovnováhu. Je třeba poznamenat, že tyto příznaky mohou hovořit o různých patologiích: ektopické těhotenství, startování potratu, endometrióza. Bohužel, krvácení může být docela alarmující, protože krvácení je také příznakem rakoviny děložního hrdla.

Cervikální rakovina je jednou z vážných patologií v onkologii, úžasné ženy téměř každý věk. Každý rok tento rakovina ovlivňuje 200 000 životů po celém světě.

Když se objeví rakovina děložního hrdla, neoplazma, která má maligní znak. Zpravidla v raných fázích rakoviny se žena prakticky neobtěžuje, a pokračuje v důsledku známého způsobu života. Existují však určité příznaky, ve kterých vývoj rakoviny a provádění průzkumu.

Příčiny krvácení

Krvácení je poněkud nebezpečná komplikace, která představuje hrozbu pro život, může způsobit vážnou ztrátu krve a s ním - nevratné následky.

Krvácení s rakovinným nádorem může začít ostře a být hojný. To je způsobeno růstem rakoviny. Postupem času se krvácení stává pravidelným, protože stěny krevních cév jsou zničeny.

Symptomy předcházející krvácení:

  • bolest v dolní části břicha, obvykle kreslení;
  • ostrá bolest břicha;
  • kožený bledý;
  • průjmu a nevolnost;
  • závratě, slabost;
  • Trhlina tělesné teploty, horečka.
Schopnost dostat nemocný rakovinu děložního hrdla se zvyšuje v případě počátku začátku intimního života, častého posunu sexuálních partnerů, přítomnosti stisu a po několika potratech. Hlavním důvodem výskytu rakoviny děložního hrdla je však spojeno s přítomností onkogenního HPV v HPV.

Charakter výběru, když Cervikální rakovina

Jestliže krvácení je obvykle projevem dalekozrakého stupně rakoviny, povaha výboje může být znepokojena počátkem onemocnění. Někdy je to jediný rušivý důvod pro kampaň k lékaři. Aby bylo možné přijmout vhodná opatření včas, musíte vědět, který propuštění může být s takovou těžkou patologií jako rakovinou děložního hrdla.

Mezi menstruačními cykly se často objevuje hlen, který má někdy zbarvení špinavé pichlavé. Takové zvýraznění se obvykle objevují po zvedání těžkých předmětů nebo pohlavního styku. To je způsobeno tím, že při poškození sliznice se Cervix stává citlivým. Sexuální pohlavní styk zraní vnější vrstvu orgánu, která se projevuje tzv. Kontaktním výbojem nebo krvácením.

S vývojem nádoru rakoviny může žena narušit nejen krvácení mezi menstruačními dny. Pro rakovinu, vzhled žlutého průhledného hlenu s nepříjemným zápachem. Bohužel to může mluvit nejen o infekci a vaginální dysbióze. Pokud jste našli takové sekce, a objeví se pravidelně - stojí za to navštívit gynekologa, aby se eliminovala vážnější onemocnění.

Když může být přítomen rakovina děložního hrdla. Tyto výboje, zpravidla bez zápachu a mají kapalnou konzistenci s možnými injekcemi krve. Bohaté břicho se může objevit v důsledku otvoru lymfatických mezer v těle, které jsou mezi lymfatickými uzly a tkání. Vývoj tohoto procesu vede nekrózu v tkáních, což způsobuje, že odvrátit, odmítnutí organismem nádorových částic. Když bílý klastr v pochvě a čípek stoupá riziko rozvíjení infekčních komplikací.

Hnisavý hlen docela často vyskytuje, když rakovina děložního hrdla v důsledku porušování lymfatických cév. Někdy může být doprovázena nepohodlím a nepříjemnými pocity, jako je svědění.

Příznaky

Během progrese onemocnění jsou spojeny různé příznaky, což ukazuje na nevýhodu v těle.

  • Bolest. Ve výskytu rakoviny se v bederní páteři objevují bolesti, stejně jako břišní. Během pohlavního styku se stává konstantní silnou bolestí, která postupně vede k popření sexuálního života.
  • Nohy a vagina. Pěkný obvykle v posledních fázích onemocnění kvůli vzhledu metastáz v okolních lymfatických uzlinách. Tak, velké krevní cévy v dolních končetinách jsou blokovány.
  • Fistula. Oni také se objevují s dalekosístem onkologické onemocnění a jsou malé otvory mezi malými pánevními orgány: střevo, vagíně, močový močový měchýř. Vytvořené fistuly narušují fungování všech malých pánevních orgánů.
  • Obtížnost při močení a defecation. Progresivní nádor rakoviny klade tlak na uretry, stejně jako lymfatické uzly. V důsledku toho je fungování ledvin rozbité a celý organismus otravuje se svými živobytí.

Hlavním způsobem prevence rakoviny je stále včasná diagnostika onemocnění a jeho následné léčby. Ženy starší než 21 let doporučeno každých šest měsíců, kteří navštíví gynekologa s povinnou diagnostikou stěr z atypických buněk (onkocytologie).

Když se rakovina děložního čípku nachází v časných fázích, predikce léčby je ve většině případů příznivé.

Stejně důležité pro použití bariérových prostředků antikoncepce (například kondomy), brání infekci STI. Tam je také vakcína proti onemocněním rakoviny HPV genitálních orgánů, které mohou být aplikovány na dívky od 11 let věku.