Léčba erythlace cervix

Erythlace Cervixu je modifikace jeho epiteliální vrstvy, vyjádřená v atrofii neznámého původu. Erythlace v gynekologické praxi je vzácný, tedy v mnoha ohledech zůstává choroba špatně studována.

Eritoroplakia je tvořena na vaginálním segmentu děložního čípku, který umožňuje vizualizaci změn v lokálním epitelu během gynekologické inspekce.

Důvody

Erythlace děložního čípku má zakryté příčiny vývoje, ale lékaři byli zřízeni skupinami žen nejzranitelnějším pro tuto patologii.

Velmi často se Erythlace vyvíjí na pozadí takových patologií jako:

  • infekční zánětlivý proces;
  • Cervicitis (cervikální zánět);
  • dysplazie;
  • Různé formy Colpitova.

Poruchy ve struktuře epiteliální vrstvy mohou být provokovány různými zraněními děložního čípku. Takové lze získat během:

  • potrat;
  • poškození děložního čípku během dodací lhůty;
  • Exkomoterové služby epiteliální poranění při provádění diagnostického nebo terapeutického škrábání;
  • Aplikace chemicky agresivních metod antikoncepce.

Vývoj Erythlace přispívá k porušení regeneračních procesů v poškozeném epitelu.

Stav tkáně děložního čípku do značné míry závisí na současném hormonálním pozadí. Výrazná hormonální nerovnováha a endokrinní poruchy mohou také jednat podle faktorů vyvolávajících vývoj Erythlace.

Zvláštní nebezpečí představuje nedostatek estrogenů, což způsobuje porušení procesů tvorby epiteliálních buněk.

Erythlace děložního čípku, podle lékařů, může být přenášen geneticky. Riziko vzniku patologie v poněkud stoupá od těch pacientů, v jehož rodině na ženské linii je podobná onemocnění.

Příznaky a značky

Léčba erythlace CervixErythlace cervikální čípek probíhá téměř asymptomatický. V některých případech si ženy mohou všimnout malého krvácení mimo období menstruace, což je způsobeno poškozením zředěné vrstvy cervikálního epitelu.

Pokud místní infekce způsobila vývoj erinthlace, pak onemocnění probíhá s typickými symptomy zánětu. To může být:

  • hojný serous-purulentní výtok;
  • nepohodlí a bolest v pochvě.

V gynekologickém vyšetření na povrchu děložního čípku jsou jasně viditelné jasně červené části sliznice. Spoty mají nerovnoměrný obrys a jsou dobře odlišeny na pozadí světle růžové zdravé kryty.

Zarudnutí sliznice v erinthlace je způsobena významným ředením epitelu, díky které se krevní cévy stávají viditelná a struktura níže.

Vizuálně, ohniska zánětu vypadají lesklé a začít krvácet z sebemenšího poškození - prsty nebo nářadí.

Diagnostika

Diagnóza erythlace Cervix může zahrnovat následující instrumentální a laboratorní testy:

  • gynekologické vyšetření se zrcadly;
  • kolposkopie;
  • studium vaginálního rozmazání;
  • Krevní test na oncomarkers;
  • Infekce pro pohlavně přenosné;
  • Histologie cervikálních tkání;
  • Krevní výzkum na HIV a syfilis.

Často je erinthlace diagnostikován pouze na základě standardní inspekce na židli. Jiné analýzy jsou nezbytné pro vyloučení souvisejících nemocí, včetně onkopatologie.

Léčba

Eritrekia zajišťuje konzervativní a chirurgickou léčbu zahrnující zničení patologického místa. Před volbou typu léčby se lékař domnívá, že současné symptomy a příčiny onemocnění.

Ošetřete erythlace Cervix následujícími způsoby:

  • hormony;
  • migrací elektrickým proudem;
  • zpracování kapalného dusíku;
  • s pomocí lékařského laseru;
  • Radiovolná.
Je-li to nutné, je prováděna svorka čípku. Postup lze provést pomocí laseru, nože nebo smyčky.

Spoléhající se na výsledky získané během diagnostiky, navštěvující gynekolog vybere způsob léčby onemocnění.

Léky

Léčba erythlace CervixDoktor ve většině případů jmenuje lékařskou ošetření ženy tím, že užívají antivirové a imunostimulační drogy - acyklovir, Panavir, famvir, imunální, polyoxidonium, interferony a jiné. Doba trvání užívání drog je určena lékařem. V případě potřeby lze použít krémy a vaginální čípky.

Odstranění stávajícího zánětu - hlavní úkol při léčbě erythlace cervixu. Terapii můžete začít pouze po odstranění zánětlivého procesu - zapálení se provádí pouze podmíněně zdravými tkáněmi.

Po zákroku pacient nutně přiřazuje fondy s antiseptickými a ranními léčivými vlastnostmi. Ty mohou být svíčky Deepsalentol, Galavit, Supubin a další.

Hormony

Pokud se příčina patologie stala hormonální selhání, léčba předpokládá úpravu pozadí. Odstranění atrofované oblasti je možné pouze po normalizaci menstruačního cyklu.

Nejčastěji jsou pro tento účel předepisováno následující léky:

  • Uremines;
  • Triziston;
  • Anteovin;
  • Lindinet a další.
Účelem hormonálních prostředků se provádí pouze po stanovení úrovně hormonů v krvi.

Electrotok Migrace

Diathermokoagulace - jedna z nejstarších způsobů léčby. V průběhu procedury se v zóně poškození provádí vysokofrekvenční úraz elektrickým proudem.

Doba trvání postupu je asi půl hodiny. Účinnost je přibližně 70%. Pro úplnou obnovu krku může vyžadovat 2 - 4 měsíce.

Léčba je doprovázena různými komplikacemi. Zejména jizvy mohou být vytvořeny na čípku, který se stává příčinou zúžení krčního kanálu.

Zapalování Erythlace Electric Proud je předepsán pouze těm, kteří mají narození žen, které neplánují nové těhotenství.

Kryodestrukce

Během postupu pro atrofické tkáně je kapalný dusík vystaven. Zároveň zmrazení zdravých tkání a úplné zničení poškozených oblastí.

Léčení po kryodestrukci může zabírat 8 - 12 týdnů.

Kapalný dusík se nepoužívá, pokud velikost erytrémie přesahuje 5 mm.

Výhody léčby kapalným dusíkem by měly zahrnovat absenci bolesti a jizev. Po dokončení relace může žena jít domů: nepotřebuje hospitalizaci.

V nepřítomnosti dostatečných praktiků ze specialisty, poranění stěn vaginální trubice a opakování patologie. Příčina posledně uvedeného se stává neúplným odstraněním patologických tkání.

Laserové a rádiové vlny

Léčba erythlace CervixLaserová léčba se provádí mezi 5 a 7 dní od začátku dalšího měsíce. Postup je bolestivý, a proto potřebuje anestezii.

Pro obnovení poškozeného epitelu bude vyžadováno maximálně 1,5 měsíce. Během této doby může být ve spodní části břicha přítomna malá bolestivost a lehká krvácení (jemné proudy krve v vypouštění). To je přípustná norma.

Komplikace může být nakažena ošetřenou zónou a vývojem zánětu, ale pouze nedodržení doporučení zúčastněného lékaře ji může vyvolat.

Radionomus používaný od 4 do 9 dnů od začátku měsíčního cyklu, protože je v tomto období krvácení nepravděpodobné. Tkaniny jsou také obnoveny mnohem rychleji. Doba trvání postupu není delší než 15 minut. Pro léčivý krk vyžadoval 1 měsíc.

Efekty

V nepřítomnosti léčby erythlace je možné znovuzrození postižené oblasti v maligním neoplazmě. V tomto případě bude léčba trvat mnohem delší dobu a nemusí být vždy úspěšná.

Erythlace krčníku děložního čípku se týká předsudkům a vyžaduje povinné léčbu. Vzhledem k tomu, že onemocnění probíhá téměř bez příznaků, ženy jsou povzbuzovány, aby podstoupily pravidelné gynekologické vyšetření.