Maligní neoplazmy na sexu rtech

Nová formace na sexuálních rtech

Rakovina vulva se řadí na 4. mezi všemi onkologickými onemocněním sexuálního systému (po rakovině dělohy, Cervixu, vagina). Je to dost vzácné, asi 3% žen. Nejčastěji zaregistrováni u starších pacientů, přibližně po 70 letech. Nedávno však existuje tendence detekovat zhoubné neoplazmy na sexuální rty u mladých žen.

Včasná diagnóza je velmi důležitá při léčbě onkologických onemocnění. Ženy, které dosáhly období postmenopause, velmi zřídka se obracejí na gynekologové. V tomto ohledu je sexuální rakovina diagnostikována již v pozdní fázi, která komplikuje jeho léčbu a znemožňuje úplné využití. S rozvojem onemocnění je spuštěn proces metastáz v jiných orgánech, protože v oblasti vulvy je velmi rozvinutý lymfy a průtok krve a rakovinné buňky mají schopnost aplikovat v celém těle.

Herpestvirus infekce

Příčiny a rizikové faktory

Existuje několik hypotéz o důvodech, které vedou k rozvoji rakoviny vulvy:

  • Největší distribuce má virovou hypotézu. Některé druhy papilomavirů a herpesvirových infekcí jsou oficiálně považovány za karcinogenní faktory schopné vyvíjet maligní neoplazmy.
  • Rizikové faktory zahrnují změny burzy endokrinní formy snižování hladin estrogenů a porušování metabolismu tuků a sacharidů. Oni vedou k věkové dystrofii sliznice membrány vulvy, hypoplastické změny v tkáních v období menopauzy a postmenopauzy.

Pozadí (predrate) stav je taková nemoc jako vulva. Tento termín se nazývá typy dystrofických změn v kůži a sliznicích membrán. Oni se projevují ztenčení a suchost tkání vulvy, což vede k vrásky a křehkosti kůže v této oblasti, vzhled bílých skvrn na sliznici. Dystrofické procesy způsobují pocit nesnesitelného svědění v perineum, který je zvláště zesílen v noci.

Výše uvedené rizikové faktory nesmí vést k výskytu rakoviny, pokud, když nepohodlí v oblasti vulvy, okamžitě kontaktujte specialisty, který předepisuje příslušnou terapii.

Léčba dystrofických změn zahrnuje soubor opatření:

  1. Strava. Je nutné odstranit racionální, slané, sladké jídlo, tj. Ty výrobky, které vyvolávají výskyt svědění.
  2. Desenzibilizační terapie. Antialergická činidla jsou předepsána v kombinaci s prášky na spaní a uklidňující.
  3. Hormonální terapie. Kortikosteroidy, estrogen krátký kurz.
  4. S vývojem dystrofie tkáně na pozadí Klimaků je předpokladem jmenování substituční terapie s kombinovanými hormonálními léky.
  5. Radikální metody: laserová koagulace, kryodestrukce, plastová operace.
  6. V přítomnosti HPV a herpes se používají antivirové léky.

Výskyt rakoviny

Onkologické onemocnění sexuálního systému Dlouhý tok dystrofických procesů, žádný účinek z konzervativní terapie, přítomnost otěru, trhlin v důsledku trvalého česání výsledků v tomto bolestivém stavu. V tomto ohledu vzhled malých nádorových formací nezpůsobuje speciální podezření u pacienta, i když tyto uzliny vyskytují okamžitě na několika místech a rychle se vředí.

Nejčastěji se rakovina vyvíjí v oblasti velkých sexuálních rtů a klitoris, získává velmi rychle, agresivní tok. To je způsobeno zvláštností dodávek krve a lymflíku. V této zóně je mnoho krevních cév, což přispívá k rychlému růstu nádoru na sexuální ret a šíření procesu do vagíny, rozkrokové oblasti, urethra. Méně často vzniká a klidněji a dlouhá a dlouhá rakovina v oblasti malých sexuálních rtů, protože krevní oběh v nich je výrazně slabší.

Diagnostika a léčba

Vulvestektomie Klinicky vývoj nádoru na sexuální břit se může projevit s posilováním bolesti, svědění, zhoršení celkového stavu, vzhledu slabosti, únavy, hubnutí. Během palpace je zjištěna bezbolestná těsnění s jasnými hranicemi. S průběhem procesu se zvyšuje vzdělávání, změkčené, objeví se krvácení vředy. Pro stanovení diagnózy "rakoviny rakoviny rakoviny" je nutné vyrábět biopsii a histologické vyšetření nádorové tkáně a potvrdit přítomnost metastáz, potřebuji světelnou punkci.

V závislosti na tvaru, jevišti a faktorech rakoviny, výběr způsobu léčby klesne na chirurgickou intervenci (vulvectomy), radiační terapii nebo chemoterapii. Prognóza závisí na věku pacienta. Nejvýhodnějším výsledkem je oslavován u žen do 50 let. U pacientů seniorů a senilu je prognóza mnohem horší, protože frekvence lymfogenních metastáz je velmi vysoká.