Po tom, kolik drozd

Po tom, kolik drozd? Tato otázka nemůže odpovědět na žádný gynekolog bez diagnostiky onemocnění. Když budou počáteční příznaky potřebovat 5-10 dnů léčby. Ve spuštěném stavu nebo chronické budou muset být trpěliví a projít delším procesem léčby a zotavení. Onemocnění se projevuje pokaždé po porušení přirozené mikroflóry vagíny.

Po tom, kolik drozd

Jak pochopit, že to je drozd

Drush nebo Candidiasis je zánětlivým procesem ženských pohlavních orgánů, jehož příčinným činidlem je Candida houba, která se nachází v mikroflóře tlustého střeva a vagíny. Pro onemocnění jsou tyto příznaky zaznamenány:

  • Během drozury se objeví hojné výtokové výboje z genitálií;
  • Stává se svědění v rozkroku, spalování v oblasti uretry;
  • Ve více běžící fázi se bolest vyskytuje, když pohlavní styk.

Vývoj Candidias probíhá v sliznici membrány povrchových vrstev vaginy. V přirozené mikroflóře obsahuje vagina Lactobacillia, která drží růst houby Candida. Ale když je mikroflóra porušena, je vytvořeno příznivé prostředí pro šíření houby.

Příčiny výskytu

S faktory, jako je diabetes mellitus, urogenitální infekce, ve kterých může dojít ke snížení imunity, stejně jako premenstruační syndrom, hormonální změny, těhotenství, stres, žena se jeví jako predispozice na vzhled drozd.

Ve zdravém těle, ženy existují 30 druhů odrůd kandidových hub na stěnách sliznice, a to je norma. Pod vlivem nepříznivých faktorů se rychle rozvíjí přirozená mikroflóra varu vagina a škodlivé houby Candida.

Po tom, kolik drozd
Časná forma onemocnění je uzdravení za pár dní, ale často ženy nemají léčit první projevy drozd, které způsobují komplikace.

Inkubační doba

Všechny infekční onemocnění mají inkubační období. Inkubační doba drozu je stupeň od začátku infekce na následnou reprodukci. Nalezení na sliznici uretry, vulvy a vagina houby je vloženo o 6 mm, neproniknout tkáně.

Po projevování drozd? Inkubační období plísňového léze genitálie se může pohybovat od několika dnů do 2 měsíců.

Jak dlouho trvá inkubace? Od okamžiku infekce, po týdnu, a někdy 2 měsíce, žena začíná cítit nepohodlí v oblasti genitálií, to znamená, že první příznaky drozd.

Inkubační doba drozu je rozdělena do 4 stupních:

  • První etapa je připevnění houby ke stěnám genitálií.
  • Druhý stupeň - šíření houby rodu Candida v sliznicích membrán genitálií. S silným imunitem je šíření houby řízeno. Po oslabení ochranných funkcí těla začne houba růst.
  • Třetí etapa - pronikání houby Candida hluboko do sliznic.
  • Čtvrtá stupeň - kontakt mikroorganismů do oběhového systému přes krevní oběh, jiné vnitřní orgány jsou postiženy.

Trvání léčby

Jak dlouho je drozdové stromy? Doba trvání Cure je přímo závislá na závažnosti onemocnění:

  • Světelný tvar drozd: Pro úplné zotavení dost 5-7 dnů;
  • Zahájená forma onemocnění: dlouhodobá léčba bude vyžadována až do 10-14 dnů;
  • Chronic drozdový kurz: léčba může trvat několik měsíců.

Sexuální partnerDůvodem vzhledu drozd může být narušen imunitním systémem, který nepříznivě působí na mikroflóru vagíny.

Vzhledem k nesprávnému léčbě, infekce přesahuje genitální orgány, což způsobuje zánět sliznic membrán uretry, močového měchýře a děložního čípku. I když nepříjemné pocity přestaly rušit, přerušit léčbu jmenovanou lékařem, je kategoricky nemožné, protože ohrožuje vývoj léčebnosti a přechodu onemocnění v chronické formě.

Kolik je ošetřeno? Trvání léčby je způsobeno stavem ženského těla.

Jak je drozd zpracován u žen

Když se objeví první známky drozd (svědění v perineum, spalování v oblasti uretry, bolestivého pohlavního styku), musíte navštívit gynekolog, který bude zkoumat historii onemocnění, stížnosti pacientů, bude provést primární genitální inspekci.

Posouzení stavu sliznic membrán uretry a vagíny jsou odebrány smear a bakteriologické setí. Podle výsledků těchto analýz se stanoví druh houby a jeho citlivost na léky proti uchycení, po kterém je léčba přiřazena (nejen antifungální, ale také zlepšení imunity).

Existují také některá infekční onemocnění, která často chodí spolu s drozd. to chlamydia, genitální opar, kapavka. V tomto případě se antibiotika přidávají do léčby, s přihlédnutím k identifikovaným patogenům onemocnění.

Metody léčby drozd:

  • Místní metoda je svíčky, vaginální tablety, protizánětlivé roztoky;
  • Systémová metoda - tablety, které jsou přijaty orálně.

Po ukončení léčby je nutné znovu provést radu o gynekologu a předat znovu přezkoumání tím, že projíždí tahy a nezbytnými testy.

Léčba sexuálního partnera z drozd

Sexuální partnerMuž je také citlivý na onemocnění, ale klinické projevy nejsou tak jasné jako žena. Candidiasis může způsobit takovou nemoc jako balantostitida.

  • Jak dlouho to bude trvat člověka k vyléčení z drozd? Drush teče ve formě zánětu hlavy penisu a extrémní maso, v důsledku toho zarudnutí, svědění a spalování. Primární symptomy lze rychle odstranit za 1-2 dny, ale to neznamená, že ten muž zcela vyléčil. Problém nezmizel a kurz by měl být nejméně 5 dní. Chcete-li provést diagnózu, musíte projít šmouhy a projít bakteriologickým vyšetřením.
  • Po jaké době mohou sexuální partneři komunikovat? Můžete vstoupit do sexuálního vztahu až po úplném využití obou partnerů.

Drush se nevztahuje na STI. Léčba děrování není nutná. Mužská terapie je předepsána pouze v případě, že existují jasné příznaky onemocnění.

Prevence

Pro prevenci drozd, potřebujete:

  • Nepoužívejte mýdlo, které mění rovnováhu alkalických kyselin, vytváří alkalické prostředí, příznivější pro reprodukci hub. Potřebují použít prostředky pro intimní hygienu, což není příliš sušená kůže.
  • Nepoužívejte denní pásy.
  • Posílit místní a obecnou imunitu.

Doporučení pro výběr hygieny a spodního prádla:

  • Spodní prádlo musí zajistit komfort a neomezený přívod vzduchu na genitálii.
  • Pro každodenní ponožky vyzvednutí spodního prádla potřebují bavlnu. Spodní prádlo ze syntetické tkáně snižuje odpařování vlhkosti z povrchu kůže a vytváří podmínky pro chovné houby.