Kondomy contex tornado

Zažíváte nepříjemné pocity při používání kondomů? Možná jste úzce nebo velmi nepříjemní. Takže byste měli jistě zkusit kontextové tornádo.

Co je vlastnost anatomických kondomů tornádo? Je to celá cesta ve formě samotného produktu: Na konci se rozšiřuje. Pokud je plně rozšířen, pak ve formě se opravdu podobá tornádu. To přispívá k tomu, že muž prakticky necítí tyto kondomy během sexu, t.na. Výrobek nekomprimuje hlavu penisu.

Anatomický Conttex Tornado

POZORNOST! Tyto kondomy jsou vhodné pro muže s necrcumcized extrémní maso.

Popis Kontext Tornado

Více o konečném kontextu

Kde může koupit?

Uvedení kontextu AnatomicalConttex Tornado si můžete zakoupit v lékárně a na osvědčených specializovaných místech, stejně jako v osvědčených sexuálních obchodech.

Cena závisí na místě nákupu. Malý balíček 3 ks. Náklady od 110 do 190 rublů. Velké balení 12 ks bude stát 450-700 rublů.

Recenze o kontextu Tornado

Je třeba mít na paměti, že výběr kondomů - případ je čistě individuální. Proto je lepší se ujistit, že Conttex Tornado je pro vás vhodný nebo ne.Obalový kontext 12 ks

"Samozřejmě je pocit svobody, je přítomen. Toto je plus. A moje dívka poznamenala, že na ně prakticky necítí a maziva. Obecně jsme rádi.

"Posaďte se dobře, nezemřete. Během používání se nikdy nerozbil. Tloušťka stěny zcela obyčejná. Stručně řečeno, jsme si nevšimli minusy. ".

"To jsou nejlepší kontexty, které jsme někdy pokusili! Neexistuje vůbec žádný zápach. Cítí se, že jsou velmi příjemné. Dokonce bych řekl "sametová". MCH také poznamenal sám o sobě nepochybné výhody: Neuskutečňujte, nevýhodou, to říká, že volně na konci. Doporučujeme jednoznačně. ".

Co jiného můžete doporučit?

Pokud jste stále nepřišli s těmito anatomickými kondomy, pak firma kontext také produkuje produkt nazvaný Imperial (více v článku).

Kromě toho doporučujeme seznámit se s článkem Velké kondomy: Problémy s odstraňováním problémů