Condoms contex extra velký (xxl)

Contex xxl extra velkýPokud jste nebo váš sexuální partner je skutečným sexuálním obrem v doslovném smyslu slova, jste nepochybně šťastný. Ale se všemi výhodami velké důstojnosti existuje jeden malý nedostatek: Výrobci jsou zaměřeni pod průměrnou velikost člena, respektive, celá řada a všechny různé různé kondomy k nim patří.

Proč by měla být strana ve velikosti?

Contex XXL (extra velké) jsou navrženy pro penis více. Tak deklaruje výrobce. Ale pojďme to v této problematice.

Popis

Kondomy CONTEX Extra Large XXL - Podmínky zvýšené velikosti pro zvýšení pohodlí. S správným použitím antikoncepce, kontexty poskytují vysoký stupeň ochrany proti nechtěným těhotenstvím a pohlavně přenosným onemocněním.

Kontextové produkty jsou vyrobeny a testovány na vysoce kvalitní vybavení.

Jakou velikost z extra velké (xxl)?

Délka: 220 mm

Šířka: 57 mm

Tloušťka stěny: 0.065 mm

Materiál: latex

Mazání: silikonové mazivo

Forma: Standard

Textura: Bez výkresu, hladké

Vůně: bez vůně

Rozdíl ve velikosti XXL?

Online internetové různé zdroje poskytují různé informace o velikosti kontextu kontextu kondomů xxl. Možná si myslíte, že je to jen dezinformace, ale ne všechno je tak jednoduché. Níže je fotka s baleními samotných kondomů. Takže různé zdroje, s potvrzením fotografií z balení z Kondoes, dávají nám 2 velikosti:

1) 185-190 / 54mm

2) 220 / 57mm

Podle naší hypotézy se v roce 2015 standardu společnosti změnila na "velké" velikosti kontextu. Do roku 2015 - Rozměry 190/54 mm.

Standardní klasické kontexty mají velikost 180 mm na délku a 52 mm na šířku. Kontextové uvolnění XXL do roku 2015 má délku 10 mm větší a tloušťku 54 mm, která v zásadě není významně odlišná od standardních velikostí.

Navíc, pokud zcela ponoříte do jiných značek, stane se jasné, že Conttex XXL (extra velký) z "minulé generace" pro většinu z nich - marketingový tah. Ano, jsou klasičtější, ale pokud budete mít, například standardní DPSEX, jejich rozměry jsou zcela totožné se zvýšeným kontextem. Co se týče jiných značek, takové firmy jsou jako Masculan, Okamotto, Vizit, sico a t.D. mají také identickou šířku kondomu (54 mm). Současná verze velkých kontextů je totožná s DUREX XXL.

Kontext Extra Large - největší kontextový vládce. Ale to není všechno.

Stojí za to zvážit politiku klientského souboru společností kondomových výrobců. Evropské, asijské a ruské standardní velikosti se od sebe liší. Můžete se dozvědět více o kondomech zvětšené velikosti v článku: Největší kondomy.

* Na videu není regulační slovní zásoba

Uživatelská zkušenost

Contex Couvence Extra Large XXL recenze pro uživatele je velmi dobrý. Existuje malé množství silikonového mazání, což negativně ovlivňuje dobu sexuálního zákona.

A věděli jste, jak často musíte změnit kondom? Antikoncepce by měla být změněna 1 čas za 30 minut. Více informací v příslušném případě článek.

"Můj manžel má velký ... používáme tyto kondomy, vše obleky, neporušují, docela pohodlné a manžel nestěžuje. Hlavní věc je, že tam neudělá. "

"Kontext XXL konvenční podmínky, jen o něco více. Dokonale provést jejich funkci - chránit před nechtěnými následky, a to je hlavní. Používáme pouze nimi. "

"Mám standardní člen, rozhodl jsem se vyzkoušet z důvodu zájmu XXL. Na internetu je napsán, že šířka je 54 mm namísto standardu 52, s výpočtem koupil. Věnuji pozornost k balení a je napsána šířka 57mm, délka je celá 220 mm. Vzhledem k tomu, že kondom se ukázalo mnohem více očekávaný, v procesu zákona, záhyby a prázdnota byly vytvořeny při přípravě, zejména když to všechno vyschne, začal doručit nepohodlí ".

O prevalenci

CONTEKS - některé z nejčastějších gumových antikoncepce v lékárnách. Koupit Contex XXL může být téměř kdekoli. Kromě toho jsou kvůli jejich slabé poptávce, protože větší, mohou být často prodávány na akcie a slevách. Cena kontextů všude je stejná: málo balení (3ks) od 120 rublů.