Postinor přerušit těhotenství v časném vyjádření

Postinor odkazuje na léky určené pro nouzovou antikoncepci. Doporučují se trvat po pohlavním styku bez ochrany. Informace o tom, jak správně pít tablety obsahují pokyny pro použití postiner pro přerušení těhotenství.

Postinor pomůže těhotenství

Postinor je navržen tak, aby zabránil koncepci nebo přerušení těhotenství v případech, kdy byl hnojivo vejce oplodeno, ale stále neměl čas připojit v děloze. Přesný mechanismus jeho akce není znám. Předpokládá se, že účinná látka ovulace bloků léků. Pokud pijete lék, když oplodněné vejce již začalo vkládat do stěny dělohy, pak výsledek nebude.

Podle klinické studie v 85% případu je možné zabránit těhotenství. V souladu s pokyny pro aplikaci pro dosažení požadovaného efektu potřebujete užívat 2 tablety. Čím delší doba trvá od pohlavního styku před použitím léků, tím nižší bude jeho účinnost.

Podle informací uvedených v pokynech pro použití, příjem Postiner v prvních 24 hodinách pomáhá předcházet koncepci v 95% případů. Při použití léků po dobu 24-48 hodin se účinnost snižuje na 85%. Při užívání prostředků podle schématu po 48-72 hodinách se přerušení vyskytuje pouze u 58% případů. Rozdíly v počtu těhotenství u žen, které vzali postinor pro přerušení za 3 a 4 dny po sexuálním kontaktu bez prevence, ne.

Složení a forma uvolnění

Postinor se vyrábí ve formě plochých bílých tablet s reflektorem uprostřed. Průměr každého z nich je asi 6 mm, na jedné straně by měl být označen.

Hlavní účinná látka v postinorových tabletách určených k předčasnému přerušení těhotenství je levonorgestrel. Každý z nich obsahuje 0,75 mg specifikovaného syntetického progestogenu. LevonorgestRel má výrazný antikoncepční účinek, má anti-estrogenní a gestagne akci.

Postinor přerušit těhotenství v časném vyjádření

Jako Postinor Acts

Při použití léčiv založených na Levonorestrelu je takový účinek na tělo pozorován v přednastavené fázi:

  • Ovulace je potlačena;
  • Pravděpodobnost hnojení je snížena (zralé oocyty nemůže vstoupit do děložní trubky);
  • Struktura endometria se liší v důsledku toho, je možné snížit pravděpodobnost připevnění oplodněného vejce;
  • Viskozita tajemství v krční kanálku se zvyšuje, spermosozoam se stává obtížnější proniknout do dělohy.

V pokynech pro použití se tyto studie podávají v souladu s nimiž po obdržení 1,5 mg levonorgestrelu je maximální koncentrace této látky v krvi již pozorována po 2 hodinách. Postupně se sníží její částka. Poloviční život je 26 hodin.

Hlavní látka léčiva je syntetický analog hlavního hormonu těhotenství. Po jídle prostředky, koncentrace progesteronu prudce zvyšuje a pak se snižuje. Proto jednorázový příjem uvedeného postupu v množství 1,5 mg vyvolává vzhled storna krvácení.

Použijte Postinor pro přerušení těhotenství, který již přijde, bezvýznamný. Může jen vyvolat otvor hojného krvácení, oddělení ovocného vejce. Pokusy o přerušení těhotenství Postinor v týdnu 13 mohou vést k tomu, že žena bude muset vštípit.

Komentář! Náprava pro vývoj plodu neovlivňuje, mění hormonální pozadí a může vyvolat děložní krvácení a potrat.

Indikace pro použití postiner pro přerušení těhotenství

V souladu s pokyny pro použití může být tablet s levonorgestrelem považována za nouzovou antikoncepční léčivo. Doporučují se pít po sexuálním kontaktu bez prevence nebo v případech, kdy byla zvolená metoda antikoncepce nespolehlivá.

Jak užívat příspěvek pro přerušení těhotenství

Tablety na bázi levonorgestrelu jsou navrženy tak, aby se zabránilo těhotenství. Ačkoli, o čemž solí recenze, Postinor se používá k přerušení těhotenství. Podle výrobce, který je uveden v návodu k použití, když je potvrzeno těhotenství, je bezvýznamný.

Pro přerušení je nutné pít 2 Postiner tablety co nejdříve. V ideálním případě musí být užívány do 12 hodin po nebezpečném sexuálním kontaktu. Maximální přípustný časový interval - 72 hodin. Pokud po dobu 3 hodin po použití léku byl zvracení, měl by okamžitě vypít 2 další tablety.

Použijte prostředky k přerušení těhotenství je povoleno v jakékoli fázi cyklu, pokud neexistuje latence menstruace. Po přijetí léky a před nástupem příštího měsíce, podle pokynů pro použití, je žádoucí používat bariérovou antikoncepci - kondomy, krční čepice, membrány.

Pokud žena dostala fermentační činidla po dobu 4 týdnů před nechráněným pohlavím, pak pro přerušení těhotenství by měla být dávka levonoretrová k přerušení - 4 Postiner tablety.

Kontraindikace

Nemůže používat postinor pro přerušení pacientů, kteří byli odhaleni přecitlivělostí na levonorgestrel nebo jiné složky léčiva. Nedoporučujeme dělat potratové postiner dívky do 16 let.

Vzhledem k přítomnosti laktózy nemůže být pije pacientům, kteří mají svou nesnášenlivost, dědičné poruchy citlivosti na galaktózu nebo malabsorpce glukózy galaktózy.

Postinor přerušit těhotenství v časném vyjádření

Podle pokynů pro použití je účinná látka zvýrazněna mateřským mlékem. Ale lékaři nezakazují postinor, aby přerušili těhotenství, doporučují jen dát mateřské mléko k dětem po dobu 8 hodin po pití pilulek. Během této doby se musíte připojit.

Upozornění by měla být pozorována u pacientů, kteří:

  • zánětlivá onemocnění reprodukčních orgánů;
  • Ektopické těhotenství v historii;
  • Získaná nebo dědičná predispozice k trombóze;
  • Nemoci žlučového traktu a jater, včetně žloutenky v historii;
  • Crohnova nemoc.

V těchto případech vezměte přípravky na přerušení těhotenství, vyrobené na základě levonorgestrelu nežádoucího.

Vedlejší efekty

Po přerušení těhotenství Postinor si mnoho žen stěžuje na vzhled nevolnosti. To je nejčastější vedlejší účinek.

Pokyny pro použití ukazují, že stížnosti často přicházejí k takovým negativním důsledkům:

  • bolest hlavy;
  • nevolnost;
  • závrať;
  • nižší bolest břicha;
  • acyklický krvácení;
  • průjem;
  • zvracení;
  • Měsíční zpoždění po dobu 7 nebo více dnů;
  • bolestivost nemoci;
  • Zvýšit únavu.

Tyto vedlejší účinky se nacházejí více než 1% žen. Na bolesti hlavy, nevolnost a obecné zhoršení dobrých gynekologů si stěžují více než 10% pacientů.

Důležité! Pokud zpoždění trvá více než 5 dnů, musíte se ujistit, že pracovní pilulky pracovaly, a těhotenství nepřijde.

Existují také další negativní důsledky přijetí postiner:

  • porušení pravidelnosti menstruace;
  • vyrážka;
  • kopřivka;
  • svědění.

Podle výrobce se nacházejí méně než 0,01% pacientů.

Důsledky postiner během včasného těhotenství

Hlavním účelem postiner je zabránit vzniku těhotenství. Při užívání LevonOrgorgestrelu se koncentrace hormonů v těle dramaticky mění. Může vyvolat děložní krvácení a vést k úplnému nebo částečnému potružení. Pokud ovocné vejce nepřijde úplně, pak bude žena potřebovat čištění a antibakteriální terapii. Ale je téměř nemožné přerušit těhotenství po dobu 4 týdnů. Koneckonců, krvácení je vedlejší účinek na recepci léku - nemusí začít.

Negativní vliv na ovocné prostředky nemá. Proto není nutné užívat potrat pouze proto, že postinor nebude potřebovat v časném těhotenství. Pokud se na pozadí používání léku s levonorestreterem přišel těhotenství a vyvíjí se a to znamená, že neměl správný účinek.

Použijte nástroj namísto kontaktů. Někteří lékaři doporučují používat nejvýše více než 1 čas měsíčně, jiní trvají na tom, že je možné pít pouze jednou za šest měsíců.

Postinor přerušit těhotenství v časném vyjádření

Podle názoru Dokáže

Saksaganskaya Victoria Pavlovna, gynekolog, Omsk
Jako drogová nouzová antikoncepce doporučuji pacientům přijímat postinor. Jako praxe ukazuje, pomáhá téměř v 90% případů. Ale některé těhotenství stále přichází.
Timiryazev Viktor Gennadievich, Acoucher-gynekolog, Moskva
Aby se neobjevil nechtěné dítě po nechráněných sexuálních kontaktech, doporučuji postinor nebo jiné léky založené na levonorgestrelu. Pokud žena neplánuje děti, navrhuji, že ji přemýšlí o hormonální kontaminaci. To je nejspolehlivější způsob, jak chránit.
Lisovets Larisa Aleksandrovna, gynekolog, Rostov-on-don
Před doporučením Postinor je nutné zkontrolovat, sbírat anamnéráz. Pokud žena měla ektopické těhotenství nebo existují známky zánětlivých onemocnění reprodukčních orgánů, pak bude tento lék více škod. Pokud nejsou kontraindikace, je možná jednorázová recepce.

Závěr

Za účelem použití tablet by každá žena měla studovat pokyny pro použití postiner pro přerušení těhotenství. To pomůže včas odmítnout nástroje, pokud existují kontraindikace nebo onemocnění, v nichž by měla být provedena opatrnost. Také v pokynech naleznete diagram a doporučené lhůty pro podávání žádostí o přerušení těhotenství.

Postinor recenze během včasného těhotenství

Tarkovskaya inna, 32 let, perm
Postinární musel po dlouhou dobu pít. Žádné vedlejší účinky popsané v návodu k použití, po tabletách nebyly. Měsíčně v cyklů, kdy byly pořízeny tablety, přišel včas.
Bondarenko Svetlana, 27 let, Izhevsk
2 hodiny po použití tablet, objevila nevolnost a zvracení začalo. Opakované tablety se rozhodly nepít. Jako výsledek, po 2 týdnech jsem viděl pozitivní těhotenský test. Dítě se narodilo včas, nebylo žádné problémy se zdravím.
Vinokurova marina, 38 let, vologda
Chtěl jsem začít děti po 35 letech, ale test ukázal 2 proužky. Rozhodl jsem se přerušit těhotenství přijímat postinor. Z tabletů nebyl žádný účinek, trochu vířivý břicho příští den a všechno, těhotenství bylo zachováno. Proto jsem musel učinit obyčejný potrat.