Kondomy.velikost

Kondomy my.size

Jedinečné kondomy MŮJ.Velikost - Rozměrová řada vyvinutá s podporou různých mezinárodních institucí s přihlédnutím k anatomickým vlastnostem lidského těla.

Tyto kondomy zabírají výklenku elitní třídy.

High-tech přístup k výrobě umožnilo učinit nejlepší kondomy pro každého člověka. MŮJ.Velikost - ideálně hodí k penisu člověka (účinek druhé pokožky) není cítil na těle, dává pocit úplné svobody, maximální pohodlí a bezpečnost. Nejlepší latex a Lubrikant, poskytují nejsmyslnější sex, pro milovníky pozlátků. Bez chuti (neexistuje žádná latexová a gumová chuť), neexistuje žádný nepříjemný zápach.

Během průzkumu mužů žijících v různých zemích světa je obvod člověka nepřiměřené. Držák 47 velikosti má například téměř stejnou délku jako velikost 69. Není měřená délka, ale obvod penisu, po kterém je velikost přiřazena. Co je pozoruhodné, velikost neindikuje délku, ale pouze na anatomickém rysu struktury penisu. To je důvod, proč kondomy mé.Velikost ideální pro muže jakékoli fyziky. Když se strouhal jen jednou, muž se stává majitelem mé velikosti.Velikost pro celou dobu.

Kondomy.Velikost je německé kondomy, které jsou jedinečné v jejich různorodém vládci.

Analogy těchto kondomů na světě ne. Funkce této značky je, že rozmanitost není ve směru různých textur, maziv a vlastnostech, ale ve směru velikostí. Tyto kondomy jsou vhodné pro ty, kteří mají člena méně, než je to považováno za "standard" a ti, kteří mají člena více. Existuje 7 velikostí.

Co říkáš o mých kondomech.Rozměrové uživatele:

"Kondomy.Velikost s takovým uvolněním opotřebení. Nemohl jsem si představit, že to bylo tak snadné, bez velkého úsilí."

"Pocity: super, síla, síla! Ve srovnání S "Standard" kondomy, ve kterých se cítíte upněl, můj.Velikost zcela ostatní. Dávají velmi tlustý."

Výrobce: R & S Spotřební zboží GmbH (Mnichov.Německo)

Přečtěte si více Kondomy.Velikost:

  • MY.SIZE 47 * 160MŮJ.Velikost 47 * 160
  • MY.SIZE 49 * 163MŮJ.Velikost 49 * 163
  • MY.SIZE 53 * 178MŮJ.Velikost 53 * 178
  • MY.SIZE 57 * 178MŮJ.Velikost 57 * 178
  • MY.SIZE 60 * 193MŮJ.Velikost 60 * 193
  • MY.SIZE 64 * 223MŮJ.Velikost 64 * 223
  • MY.SIZE 69 * 223MŮJ.Velikost 69 * 223