Pokyny a recenze pro antikoncepční (antikoncepční) omítka eura

PLIGHT EVPA

Dosud existuje mnoho způsobů, jak chránit před nechtěným těhotenstvím. Nedávno ženy jsou stále více upřednostňovány antikoncepční omítkou (EVRA).

Vizuálně se podobá malému kusu obyčejné omítky. Vzhledem k jedinečné složení změní práci vaječníků. Hormony, které pronikají kůži do ovulace krve bloku a zabraňují hnojení.

Pokud se domníváte, že úřední pokyny pro lék, spolehlivost od nežádoucího těhotenství je asi 99,4%. Tento agent se objevil na farmakologickém trhu relativně nedávno, i když se mu podařilo dobýt důvěru v lékaři i ženy.

Struktura

6 mg norrelgestranity a 600 μg ethinyl estradiolu jsou obsaženy v jednom antikoncepci. Sádra má malé velikosti (5x5) nezpůsobuje nepohodlí a trochu patrné na kůži kvůli tělesné barvě.

Výhody použití

Na rozdíl od jiných antikoncepce má antikoncepce sádra několik výhod:

  • Použití tohoto fondu nevyžaduje mnoho času, jednoduchého a pohodlného použití.
  • Vzhledem k hormonům, které obsahují omítku, několikrát snižuje riziko vývoje maligních nádorů dělohy a vaječníků.
  • Pro porovnání s hormonálními pilulkami, které musí být denně odebrány ve stejnou dobu - použití sádry pouze jednou za 7 dní.
  • Pokud žena podstoupila otravu, porucha židle nebo zvracení - akce antikoncepce se nesnižuje.
  • Vznik neživých účinků vzniká mnohem méně často, na rozdíl od orálních antikoncepce.
  • Pokud z nějakého důvodu žena nezměnila omítku v čase - antikoncepční akce je aktivně dva dny.
  • Menstruace přichází bez bolesti, krvácení začíná a skončí v čase.

Nevýhody, může být zaznamenáno pouze vysokými náklady ve srovnání s jinými antikoncepčními léky. Cena antikoncepční omítky se pohybuje od 910 do 1000 rublů v závislosti na regionu. Cena je balíček, který je určen po dobu 1 měsíce. V jednom balení je 3 náplast.

Kontraindikace pro použití

Pokyny pro drogy uvádí, že omítka je zakázána používat následující faktory:

  • Období mít dítě nebo podezřelý těhotenstvím.
  • Během laktace, stejně jako první měsíc po narození dítěte
  • Individuální nesnášenlivost k složkám drogových komponent.
  • Juvenilní dívky.
  • Selhání ledvin.
  • Pravidelný nárůst krevního tlaku.
  • Ven. Trombóza.
  • Dostupné maligní vzdělávání nebo podezření.
  • Více než 40 let.
  • Krvácení z pochvy.
  • Vážné onemocnění kardiakového vaskulárního systému.

Vedlejší efekty

Na rozdíl od jiných antikoncepčních prostředků při použití omítky jsou vedlejší účinky pozorovány velmi vzácně. Někdy je pozorováno: závratě, bolesti hlavy, tachykardie, střevní porucha, průjem, nevolnost a zvracení, dušnost, menstruační selhání, podráždění kůže, alergická vyrážka, poškození, spojivek, bolest žaludku nebo břicho, zvýšení arteriálního tlaku, ztráta chuti k jídlu.

Indikace pro použití

Antikoncepční účinek, ochrana proti nežádoucím těhotenství

Návod k použití

Hormonální kombinované omítky na kůži jednou za 7 dní. Začněte používat je nutný první den menstruace. Každý týden je nutné vyměnit antikoncepci na nové. V balení jsou 3 omítky, které jsou určeny na měsíc, resp. Po třech týdnech je nutné provést přestávku při použití náplasti. Obvykle se během této doby vyskytuje menstruace.

lepidlo na kůži

Mnoho žen se diví, jak používat antikoncepční omítku, na které části jeho těla je lepen? Ve skutečnosti existuje spousta možností, můžete rukavice na rameni, na lopatě, na bocích nebo hýždě. Umístění omítky nehraje zvláštní roli, ale měli byste věnovat pozornost některým tipům:

  1. Použití náplasti je přísně zakázáno zóně s výstřihem a na mléčné žlázy.
  2. Kůže by měla být bez explicitního poškození, alergická vyrážka nebo podráždění.
  3. V zóně omítky by neměly být žádné záhyby.
  4. Sádra musí být umístěna tak, aby byl kontakt oblečení minimální.

Analogy

Tento prostředek nemá podobné léky nebo aktivní látky.

Recenze lékařů

Antikoncepční omítka (EVRA) je bezpečná pro rozbité ženy. Při plánování dítěte je nutné opustit používání náplasti. V případě vedlejších účinků je nutné přestat používat patch a konzultovat gynekologa, aby jmenoval další antikoncepci.

Recenze lékařů

S výhradou pravidel, která nejsou vyžadována dodatečná ochranná zařízení. Pokud není sádra pokryta první den, doporučuje se během dvora chránit během styku. Před použitím hormonálního činidla musíte konzultovat s navštěvujícím lékařem.

Hodnocení žen

Ženy, které využívaly sádry, dovolují výjimečně pozitivní zpětnou vazbu. Poznamenali si, že použití sádry nezpůsobuje nepohodlí v každodenním životě. Díky tělesné barvě antikoncepce je omítka na těle prakticky nepatrné. Ženy věří, že antikoncepční omítka je mnohem pohodlnější než perorální antikoncepce. Nevýhody je možné poznamenat pouze vysoké náklady na omítky.