Transdermální omítka

Antikoncepční trh stále stojí. Nyní se ženy mohou samostatně chránit před nechtěným těhotenstvím.

Dosud existuje obrovský výběr finančních prostředků: spolu s perorálními (ústními) antikoncepce se objevilo omítka pro antikoncepci. A musím říct, dokonale se objeví s jeho úkolem.

Hormonální omítka

Jak sádrová práce?

Je nutné pravidelně držet se jednou týdně, s výjimkou menstruačního období. Můžete lepit na břiše, rameno, lopatu, boky nebo hýždě.

Sádra byla vynalezena v roce 2002.

Jako součást omítkových umělých analogů hormonů hormonů - ethinylestradiolu a norelgestrominu, které přicházejí do těla přes kůži. Blokují proces ovulace a nedávají vajíčko do vejce, brání oplodnění. Také činit krční hlen velmi viskózní, což zabraňuje pohybu spermií. Kromě toho utlačují implantaci, takže i když dojde k hnojení, embryo nebude moci připojit k děložní stěně, t.Endometrium je zbaveno citlivosti na blastocyty.

POZORNOST! Plock zabrání pouze těhotenství. Nepřehrává proti STD (Stis).

Antikoncepční omítkaPrvní omítka musí být nalepena první den cyklu (první den menstruace). Pouze s takovým podmínkem nebude potřebovat další antikoncepce. Pokud se novějete později, budete muset počkat 7 dní před omítkou začne jednat.

Musíte znát přesné datum a den v týdnu, když je tkaný, t.na. Další omítka bude muset držet přesně po sedmi dnech.

Po potratu nebo potratu o časném období (až 20 týdnů.), pak můžete začít používat transdermální antikoncepci bezprostředně po propuštění z nemocnice bez dalších antikoncepce. Pokud byl potrat nebo potrat v období více než 20 týdnů., Že lepidlo Sádra může být zahájena 21 dnů po, s prvních sedmi dnů použití sádry potřebuje další prostředky antikoncepce.

Pastýř antikoncepceTak, že neexistuje žádný odmělec náplasti, je nutné jej lepit, aby se čistí suchou pokožku a vyhněte se používání krémů na tomto místě.

Pokud je omítka stále vykopána, pak je těžké jej tlačit na kůži a držet 20 sekund. Pokud nepomůže, měli byste nahradit omítku.

Pokud jste zapomněli změnit

Pokud jste zapomněli změnit omítku po prvním týdnu používání a zadržet ho, aby se posunul více než jeden den, pak jej změníte a začnete počítat z nového dne použití. Současně během týdne používáte další antikoncepci.

Pokud jste zapomněli změnit omítku ve druhém nebo třetího týdne a zpoždění posunu nebylo více než dva dny, pak jen přilepit nový. A pak ji změňte do obvyklého dne.

Výhody a nevýhody

+ Můžete používat pravidelně

+ Jednoduché použití

+ Každý den není třeba dodržovat dobu příjmu tablet, stačí změnit omítku včas každý týden

+ Účinnost až 99%

+ Snižuje menstruační bolest

+ Odstraňuje příznaky PMS

+ Zachází s akné

+ Můžete si s nimi umýt, plavat a vést obvyklý způsob života

- nehrává proti onemocněním (infekce) přenášené sexuálními

- vedlejší účinky: nevolnost, zvracení, ospalost, nespavost, podráždění kůže na místě lepení náplasti, závodění na koni, výkyvy nálady, depresivní stavy, zácpa, průjem, otok, tep

Evra omítkaKontraindikace

  • Kouření
  • Období laktace
  • Nadváha více než 90 kg
  • Nádory
  • Trombosose

POZORNOST! Před použitím hormonální omítky konzultujte s vaším gynekologem!

Patch "eura"

To je nejběžnější omítka všech.

Výrobce: Janssen-Cilag.

Země Země: Belgie.

Každá transdermální omítka "EVRA" obsahuje:

  • Norelgestomin (ng) 6mg
  • Ethinyl estradiol (EE) 600 μg

Každá omítka po dobu 24 hodin přiděluje 203 ug ng a 33,9 μg EE.

Pomocné látky:

  • Adhezivní směs polyisobutylenu a polybutylenu - 221,4 mg
  • Laurillaktat - 12 mg
  • Crospovidon - 60 mg
  • Ne-tkaný materiál z polyesteru - 34 mg
  • Podpůrný film - 110,70 mg
  • Ochranný film - 208,95 mg

Velikost délky a šířky sádry (spolu s ochrannou fólií) je (51,0 + 1,0) mm × (51,0 + 1,0) mm.

Každý balíček obsahuje podrobné pokyny pro použití, ve kterých jsou předepsány pravidla, kontraindikace a vedlejší účinky.

Cena, kde koupit

Prodej antikoncepční omítky v lékárnách. Průměrná cena - od 1100 do 1500 rublů na balení (v balení tří kusů). Cena závisí na regionu a místo nákupu.

Můžete si koupit opravu eura v lékárnách, ale není to ve všech.

Recenze

Patch, jako způsob antikoncepce, shromáždil spoustu pozitivní zpětné vazby.

"Jera je dobrá antikoncepce, nezpůsobil jsem strany. Jediný mínus není příliš odolný vůči vodě. Po dvou dnech použití začalo vypadat velmi neeteticky. Moje rada - nedržte se tam, kde se bude ohnout ".

"Používám omítku po dobu tří měsíců. Měsíční jít jako po celý den, i když tam byly neúspěchy. Antikoncepční práce, vše je v pořádku. Ze strany prvních dvou týdnů byla malá nevolnost. Už je to v pořádku. Vyhovuje mi to ".

"Po hrozných vedlejších účincích KUCHAŘ, Jsem jen šťastný, že jsem šel do omítky Jera. Vlasy přestaly vypadávat ven, akné prošel a měsíční restaurovaný ".

"Používám eurovou omítku na rok, přešel jsem k němu Lindinet 30. Sádra se nenahrazuje játra a gastrointestinální trakt a je to obrovské plus. Minusů - drahé! A je velmi obtížné najít ".