Kondomy contex dlouhá láska

Contex dlouhá láska

Contex Dlouhá láska s hladkou strukturou a speciálním mazivem-antiseptika nebude předložena nejodpovědnějšímu okamžiku. Potěšení jednoty s milovaným bude trvat déle.

Výrobce

Contex Dlouhá láska je vyrobena v několika zemích podle pořadí Pls Production Ltd., Spojené království. Ve stejném Thajsku z Enterprise Reserve Factors. Ale všude tam, kde byly vytvořeny produkty, je charakterizován vysokou kvalitou. To přispívá k moderní technologii a vybavení dopravníku.

Struktura

Materiál - spolehlivý a odolný latex, impregnovaný antiseptikou. Na úkor benzokainu snižuje citlivost receptorů penisu, zatímco touha zůstává stejná, potěšení z procesu samotného je prodlouženo. Vzhledem k tomu, že se jedná o chemickou látku, je třeba vzít v úvahu, zda má alergická odpověď partnera.

Pečlivá kontrola se provádí ve všech fázích výroby. Contex Long Love slouží nejen pro zábavu, ale také je prostředek ochrany proti pohlavním onemocněním, zabraňuje nežádoucímu těhotenství. Každý kondom je zkontrolován elektronikou. Pokud poskytneme správné podmínky skladování, pak činnost je až pět let. Každý obalový výrobek je určen pro jednorázové.

CONTEX Dlouhá láska Individuální balení
Individuální balení

Vzhled

  • Textura - Smooth.
  • Forma - standard.
  • Barva - transparentní.
  • Vůně chybí.

Rozměry

Standardní rozměry, takže ne náklady na velkou pozornost.

  • Délka - 180 mm;
  • Šířka - 52 mm;
  • Tloušťka latexu - 0,06 mm.

průměrná cena

Náklady přímo závisí na regionu, městě a lékárně, kde byly zakoupeny kondomy. V průměru bude balení 12 kusů stát 600-700 rublů, od 3 kusů - 100-150 rublů. Tato značka je populární, navzdory vysokým nákladům ve srovnání s jinými analogy.

Recenze

Spotřebitelé ocenili pevnost, hladký povrch produktu. Vzhledem k použití antiseptik, sexuální styk je výrazně prodloužena v čase, který chytí mnoho párů.

Recenze Conttex Long Love - Líbilo se mi
Zpětná vazba - líbí se (Vikulik_shi_, Irecommend.Ru)
Recenze Conttex Long Love - špatné zmrazené, srovnání s návštěvou
Zpětná vazba - špatné zmrazené, srovnání s návštěvou (Lokoorel, Irecommend.Ru)
Recenze o kontextu Long Love - příliš zmrazené
Zpětná vazba - příliš mnoho zmrazených (Wan4ik, Otzovik.Com)