Durex dual extase kondomy

DUREX DUAL Extase

Kondomy Durex Dual Extase jsou navrženy tak, aby synchronizoval orgasmus mužů a žen. Skutečností je, že většina partnerů je zároveň zřídka dosahující vrcholu. U žen je to mnohem delší než muži. Pouze 25% milenců se může pochlubit dokonalým sexem. Dual Extase Line je určena pro "zpomalení" mužů a pro "zrychlení" žen.

Výrobce

Hlavním výrobcem DUREX DUAL Extase je SSL Healthcare Manufacturing S.A., Nachází se ve Španělsku. Nicméně, dceřiná společnost se nachází ve Velké Británii. V obou odvětvích je velmi pečlivě sledující kvalitu - existuje několik etap jeho ověření.

Struktura

Kondomy jsou vyrobeny z přírodního latexu. Kromě standardního maziva v duálním extázu je benzokain (5%). Benzokain prodlužuje potěšení člověka a zabraňuje předčasnému orgasmu.

Se správným skladováním - v tmavém, chladném místě - kondomy lze použít po dlouhou dobu po zakoupení. Standardní termín jejich skladování nepřesahuje tři roky.

Vzhled a velikosti

DUREX DUAL Extase Individuální balení
Individuální balení

Mají anatomický tvar s pohonem a neobsahují aromatické přísady. Pro zvýšení účinku po celé vnější straně kondomu rovnoměrně rozložená žebra a vesty.

Rozměry

  • Standardní velikost - 19,5 cm;
  • Šířka kondomů - 56 mm;
  • Jeho tloušťka - 0,07 mm.

průměrná cena

Cena DuREX Dual Extase kolísá v poměrně širokém rozsahu. Balení u 12 kusů bude stát asi 900 rublů a tři věci budou stát 150-200 rublů.

Mimochodem, 12-dílčí balení může stát a levněji - vše závisí na oblasti nákupu a dodavatelů zboží.

Porovnejte ceny v obchodě
názevCenaInternetový obchod
  • Durex Dual Extase # 3

290 rublů

Koupit
Růžový králík

390 rublů

Koupit
Kondový obchod
  • Durex Dual Extase # 12

1080 rublů

Koupit
Růžový králík

1290 rublů

Koupit
Kondový obchod

Produkty z kategorie osobní hygieny (včetně kondomů) není doporučeno ne přes internet, ale přímo v lékárnách a specializovaných obchodech. Objednání produktů v internetových obchodech, riskujete, že získáte falešný a jako výsledek, nízko kvalitní produkty.

Recenze

Na internetu, zejména - na oblíbených recenzích, najdete diametrálně naproti názory na tuto linii kondomů. Někdo zcela usadil, někdo necítil rozdíl obecně, mnoho spotřebitelů kritizovalo náklady na kondomy, a kdo někdo měl první pěkný zážitek. V každém případě: Kolik lidí, tolik názorů.

Recenze Durex Dual Extase - žádný výrazný efekt
Zpětná vazba - žádný výrazný efekt (autor: dr.Yulenka Zdroj: Irecommend.Ru)
Recenze Durex Dual Extase - je lepší odstranit anestetikum
Zpětná vazba - lepší odstranit anestetikum (autor: Anastasia Volova zdroj: Irecommend.Ru)
Recenze Durex Dual Extase - příliš silný anestetikum
Zpětná vazba - příliš silná anestetika (autor: anastasisa zdroj: Irecommend.Ru)