Kondomy contex opium

Kontext opium

Kondomy ContEx opium - klasické kondomy v silikonovém mazivu Surimcid s pohonem.

Výrobce

Značka Condoms Contex patří do mezinárodní korporace registrované ve Velké Británii téměř před 200 lety. V průběhu let se objevily nové značky, rozsah obchodního trhu a dnes, vysoce kvalitní intimní produkty péče o hygieny jsou k dispozici ruskému spotřebiteli.

Složení a vzhled

ContEx opium patří k klasickým druhům kondomu:

  • s hladkým povrchem;
  • bez zápachu;
  • Teplá pšeničná barva.

Funkce výrobků z vysoce kvalitního latexu se stala další spermicidní mazivo, aplikovaný na povrch kondomu, a má zvýšené ochranné vlastnosti. Kdo potvrzuje, že mazivo představuje bezpečnostní účinek v záchvatu výrobku, t.na. Látka okamžitě porušuje membránu patogenů infekcí a spermií, zatímco současně minimalizuje počet.

Kondomy Conttex Opium na ruském trhu jsou prezentovány standardní velikosti: 180 mm x 52 mm. Specifičnost formuláře - nedoporučujeme používat trvale, aby se zabránilo alergické reakci, poruch mikroflóry.

Důležité!
Kondomy ContEX Opium má malou životnost v důsledku specifického složení. Nelze použít na konci operace.

průměrná cena

V maloobchodní síti kondomie prodávaných sadami 3 a 12 kusů se cena liší od 100 rublů pro minimální balení. V původní verzi ContEx opia je každý kondom hermeticky zabalen v neprůhledné vakuové sáčku.

Recenze

Spermicid Grease přidává klid během pohlaví, zejména v špičkách ovulace. Dámy však upozorňují možnost alergií na složení a nepohodlí.

Mladí lidé, kteří nemají pravidelný partner, dávají přednost kondomům ContEx opium. Svládání dvojité obrany, produkty jsou spolehlivější, bezpečnější, i když se cítí těsnější a hustý.

Přehled kontextu opia - nedoporučuje se pro časté použití
Přehled kontextu Opium - ne pro časté použití (Autor: Oceanide Styx, Zdroj: Irecommend.Ru)
Přehled kontextu opia - velmi odolný
Recenze o kontextu opium - velmi odolný (autor: yelenka97, zdroj: Irecommend.Ru)
Přezkoumání kontextu opia - nepohodlné a úzké
Recenze o kontextu opium - nepohodlné a úzké (autor: Lokoorel, zdroj: Irecommend.Ru)