Kontext imperial

Mnoho lidí používajících bariérovou antikoncepci dávají přednost opovržení anatomické formy ContEx Imperial. Díky použití speciální výrobní technologie, antikoncepce pevně zapadá člen a opakujte všechny své anatomické ohyby. To vám umožní ušetřit citlivost a zvýšit závažnost pocitů.

Popis Kontext Imperial

Antikoncepce císařské značky CONTEX se liší od jiných produktů. Díky speciálně navrženému designu obrysu. Pevně ​​se hodí penis a přispívají k zachování závažnosti pocitů. Kontext anatomického tvaru je vyroben tak, aby minimalizoval pravděpodobnost lezení během pohlavního styku.

CONTEX IMPERIAL PROMOW LTD Produkty Ltd.

Charakteristika produkty Kontext Imperial:

  • Délka 180 mm;
  • šířka 52 mm;
  • tloušťka stěny - 0,06 mm;
  • Barva - bezbarvá;
  • Aroma - bez zápachu;
  • Textura - Smooth.

Podmínky čelí v balení 3 nebo 12 ks.

Contex Barier Antikoncepce jsou vyráběny na moderním high-tech vybavení. Umožňují vám zabránit infekci StD a ofenzívu těhotenství. Ale při použití kondomů je nutné pochopit, že žádné antikoncepční metody nezajistí 100% záruku.

Kvalita bariérových antikoncepce Imperial od CONTEX je potvrzena pečlivou kontrolou, která se provádí ve všech fázích výroby. Každý výrobek je kontrolován elektronikou.

Kontext Imperial

Struktura

ContEX Imperial je vyroben z vysoce kvalitního přírodního latexu. Silikonový gelový mazivo se používá jako mazivo.

Pozornost! Condoms Imperial Brand Contex nemůže být použit pro lidi s alergiemi na latexu a nesnášenlivost k mazivům.

Výhody anatomické formy

Mnoho párů zastaví jejich výběru na kontextu kontextu Imperial. To je způsobeno tím, že kondomy mají jedinečnou formu. Byl navržen speciálně pro zvýšení citlivosti.

Těsně přiléhající k produktu a anatomickou formu, aby se bariéra antikoncepce prakticky necítila během pohlaví. Takové výrobky doporučují mladí kluky, kteří mají zjevný rozdíl mezi průměrem hlavy a tělem člena. Díky hustému fitmu se Conttex Imperial nepřistoupí, neublíží. Muži si všimnou, že pocity v takových kondomech jasnější, cítí partnera.

Podmínky použití

Před prvním použitím kondomů je nutné řešit nuance jejich použití. Zabránit ofenzivu těhotenství a infekci onemocnění, které jsou přenášeny během sexuálních kontaktů, s výhradou těchto pravidel: t

  • Můžete otevřít pouze vlastní balení kondomu pouze ručně od strany zářezů na fólii, v místě, kde se nachází okraj převodovky, měli byste táhnout ve dvou rukou v různých směrech;
  • Po odstranění antikoncepce z balíčku musíte zkontrolovat, která strana je válcována: musí být otočena směrem ven, jinak ho nebude možné vrátit na penis;
  • Před tažením byste měli pohánět pohon, který se nachází na konci výrobku, takže nezůstane v něm;
  • Barrier Antikoncepce by měla být vložena na Eregular penis (může učinit některý z partnerů).

Při použití ostrých položek pro otevření jednotlivých balení fólií je možné poškodit integritu latexu. Péče musí být přijata při vybavení ContEX Imperial Partners s ostrými šperky nebo jinými dekoracemi. Je třeba mít na paměti, že poškozené výrobky nelze použít jako prostředek bariérové ​​antikoncepce.

Pokud je v procesu pohlavního styku, sklouzne, zkroucené, mělo by být okamžitě opraveno. V případech, kdy je kondom zcela sklouzen, nemůže být znovu použit. Je nutné použít jiný produkt bariérové ​​antikoncepce.

Důležité! Střílet kondom potřebu ihned po skončení sexuálního zákona. Používá se laskavým potřebou být hozen do popelnice, snažit se opláchnout v záchodě je přísně zakázáno.

Skladovatelnost

Použijte ContEx Imperial po dobu 5 let od data výroby. Zaměření na trvanlivost uvedené na obalu je povoleno pod podmínkou, že antikoncepce byly udržovány správně. Koupit je lépe v lékárnách, supermarketech nebo speciálních obchodech se sexem.

Můžete je uložit do míst, ve kterých rovné paprsky slunce nespadají, při teplotách až + 25 ° C.

Ceny za kondomy Contex Imperial

Contex Imperial cost závisí na cenové politice vybraného bodu prodeje a typu balení. Pro 12 ks. vzdát se asi 600 rublů., A pro balení 3 kondes - 150 rublů.

Kontext Imperial

Recenze o kontextu Imperial

Maria Polskaya, 27 let, Ufa
Po dlouhých vyhledávání s mým mladým mužem se zastavili na kontextu Imperial. Pomohl nám se dozvědět o kontextu Imperial mnoha recenzí. Ačkoli ne každý je s tímto modelem spokojen, přiblížil se k našemu ideálu - Konda jako druhá kůže. Nevylouhají, neublížíš, téměř necítím.
Natalia Abakumova, 21 let, Cheboksary
Contex Imperial koupil s chlapem náhodou. Líbilo se mi nápisy "těsné blikající", "anatomická forma" a chtěli zkusit to, co znamenají. Výsledek byl však spokojen, zaměňuje vůni gumy, ale je ve všech kontextech.
Alexandra Belous, 23 let, Petrozavodsk
Nějaký z důvodu zájmu studoval linii Cotexu a na popisu, který jsem měl zájem o Contex Imperial. Rozhodl se v případě testu a koupil malý balíček. Nemůžu říci, že tyto kondomy se liší od klasických možností, ale existují malé různé pocity. Pravidelně pro rozmanitost si můžete koupit.

Závěr

ContEx Imperial se liší od jiných kontextových produktů jedinečná anatomická forma. Tyto kondomy jsou pevně upevněny penis, když používají, citlivost se opakovaně zvyšuje. Ženy a muži oslavují, že pocity v kontextu říši jsou blízké přirozené.