Kondomy contex tornado

Kontext Tornado

Kondomy Conttex Tornado nedostaly takový neobvyklý název. Jejich anatomická forma rozšiřující se vzhůru se opravdu podobá obrysy atmosférického víru. A je to z tohoto důvodu, že neprovozňují hlavu penisu pevně, což umožňuje člověku téměř necítil produkt na sobě během pohlavního styku.

Výrobce

Výrobce kondomů je Contex, který je velmi populární po celém světě. Značka má hlavní továrnu v Thajsku a několik rezervních továren v Japonsku, Indii a Koreji. Roční produkce na hlavních výrobních rozmanitých rozmezích v oblasti 1 miliardy produktů.

Struktura

Podmínky jsou vyrobeny z vysoce kvalitního pryžového materiálu. Mazání produktu představuje dermatologický neutrální mazivo na bázi silikonového oleje.

Vzhled a velikosti

CONTEX TORNADO Individuální balení
Individuální balení

Kontext Tornado - ideální volba pro ty, kteří nehodí klasické kondomy kvůli blízkosti nebo nekonzistentnosti anatomických rysů.

Liší se od standardních možností se zvláštním rozšířením v oblasti hlavy penisu, což umožňuje dosáhnout nejvyšší možné kvality pohlavního styku v důsledku absence rušivých faktorů.

Barva produktu - transparentní, mazání - dostatečná. Nepříjemné latexové pachové pryžové výrobky nemají.

Rozměry

CONTEX TORNADO Vzhled
Vzhled
  • Délka produktu - 18 mm a šířka - 5,2 mm. Tyto parametry jsou standardní pro podobné výrobky a jsou vhodné pro většinu zástupců silné podlahy, aniž by způsobily nepříjemné nepohodlí.
  • Tloušťka latexu - 0,065 mm.

průměrná cena

Cena těchto produktů se liší v závislosti na regionu a místě prodeje. Malý balení kondomů Conttex Tornado ve výši tří kusů bude stát spotřebitele ve výši 110 až 180 rublů, velký, kde 12 kondomů je v jednom balení - od 450 do 700 rublů.

Porovnejte ceny v obchodě
názevCenaInternetový obchod
  • Contex Tornado # 3

130 rublů

Koupit
Růžový králík

250 rublů

Koupit
Kondový obchod

259 rublů

Koupit
Sex shop
  • Contex Tornado # 12

750 rublů

Koupit
Kondový obchod

Recenze

Většina spotřebitelů, kteří vyzkoušeli Contex Torenado v podnikání, se nazývá hlavní funkce, pokud jde o tyto kondomy, jejich volný formulář. Stejně jako mezi výhodami, kupující poznamenávají přítomnost hojného množství silikonového mazání a nedostatek nepříjemného zápachu pryže, která je v mnoha podobných produktech.

Tyto latexové produkty nepřidávají během lásky ukryty od sexuálního těla a spolehlivě chrání svého uživatele před nechtěnými možnými incidenty.

Zpětná vazba na Conttex Tornado - 5 hvězdiček
Recenze - 5 hvězdiček (EVELINEGRACE SOURCE: IRECOMMEND.Ru)
Recenze Conttex Tornado - prostě neskutečné
Zpětná vazba - prostě neskutečná (autor: Brusžený zdroj: Irecommend.Ru)
Zpětná vazba na Conttex Tornado - přesunuta s mazáním
Zpětná vazba - přesunuta s mazivem (Autor: Levistticum Zdroj: IrecomMend.Ru)
CONTEX TORNADO - RV
Zpětná vazba - RVS (Autor: Nasty452 Zdroj: IrecomMend.Ru)