Kontext kondomů

Mnoho párů zvolí způsob bariérové ​​metody antikoncepce, zejména kondomy, přes snadnost použití a vysokou spolehlivost. Podmínky chrání nejen z nežádoucího těhotenství, ale také z infekcí genitálií. Někteří partneři ignorují metodu prevence z důvodu možného snížení citlivosti. Kondomy kontextových světel byly speciálně vytvořeny pro zachování závažnosti pocitů během intimní blízkosti.

Kontext kondomů

POPIS KONTEX LIGHT

Kondomy CONTEX Světla jsou ultrazvukové výrobky z latexu. Při výrobě kondomů byl důraz kladen na udržování maximální citlivosti během pohlaví. Zároveň je však bezpečnost koitus na vysoké úrovni.

Kontextové světlo kontextu mají tenké stěny. Produkt se prakticky necítí partneři, když sexuální kontakt, který vám umožní zaměřit se na potěšení.

Contects Světla CONTEX jsou uvolněna v následujících zemích:

  • Korea (hlavní továrna);
  • Thajsko (rezerva);
  • Indie;
  • Vietnam.
Pozornost! Všechny rostliny produkují vysoce kvalitní antikoncepce. Odborníci však doporučují získat korejské korejské.

Je pozoruhodné, že zvláštní základ je také zodpovědný za rozvoj a následnou výrobu výrobků. Instituce se zabývá vědeckým výzkumem. Tato skutečnost významně rozlišuje Contex od jiných výrobců.

Contex světla velikost

Antikoncepci nemá významné rozdíly od jiných produktů odrůdy bariér, pokud mluvíme o formě. Kondomy se vyznačují hladkou texturou.

Kontext Ultra-tenký provedený ve standardní barvě. Specifický zápach chybí. Na špičce produktu existuje úložný přístroj pro spermie.

Kontext obzvláště tenký má následující parametry:

  • 18 mm (délka);
  • 52 mm (šířka).

Funkce je tloušťka světel Contex. Stavové stěny mají tloušťku 0,05 mm. Odborníci věnují pozornost, že tenká záležitost je považována za výsledek uplatňování inovačního vývoje. V moderních kondomech se kombinuje minimální tloušťka a zvýšená pevnost.

Složení materiálu

ContEx Ultra-tenké produkty z přírodního materiálu latexu, který je charakterizován vysokou kvalitou. Podmínky obsahují dostatek maziv ve formě mazání. Gel-mazivo necítí a je hypoalergenní. Vývoj alergických reakcí je pozorován ve výjimečných případech.

Pozornost! S bezvýznamnou vlhkostí pochvy, kondom může třít v procesu použití.

Kontext kondomů

Podmínky použití ultra-tenké kondomové kondomy

Kontextové kondomy tenké jsou všechny potřebné testy:

  • Dermatologický;
  • technologický;
  • Klinický.

Tyto testy poskytují maximální bezpečnost v průběhu použití podmínek. Použití přípravků Latexu však vyžaduje dodržování některých pravidel, která vám umožní zachovat spolehlivost a bezpečnost antikoncepce.

Navzdory skutečnosti, že kondom je nejúčinnější antikoncepce sexuálních infekcí, ochrana zajišťuje své řádné použití. Infekce se může vyskytnout s nesprávným použitím kondomu, nedodržení jeho skladovací teploty. Před nákupem světel Contex musíte také vyhodnotit jejich vypršení platnosti.

Následující pravidla pro použití kondomů CONTEX jsou zvláště tenká:

  • Příprava. Kondom by měl být v přímé dostupnosti před začátkem sexuálního kontaktu. Neotevírejte v obalu Advance. Jinak je možné sušit mazání gelu, což způsobí, že je třeba použít další mazivo.
  • aplikace. Kontexová světla by měla být uvedena na plnou erekci. Použití kondomu s nedostatečnou erekcí může vést k porušení integrity produktu. Otevřete balení, které potřebujete s prsty bez otřepů a předem oříznutým nehty. Nelze použít řezné položky. Před uvedením světel Contex musíte mít kondom pro bradavky, aby se odstranil vzduch. Po umístění výrobku na hlavu je nutné převrátit celou délku po celé délce.

Odstranění člena bezprostředně po intimní blízkosti. To je způsobeno poklesem erekce a rizika vlivu obsahu kondomu v pochvě. Před vyjmutím penisu musíte držet kondom pro prsten. Pak můžete jemně vytáhnout antikoncepci.

Pozornost! Není možné se dotknout nahého členu partnerům genitálií. Vnější strana výrobku se také nemusí dotknout penisu. Tato pravidla pomohou zabránit možné infekci.

Někdy za účelem zvýšení účinnosti antikoncepce, partneři používají 2 kondomy současně. Kondomy však byly původně vyvinuty pro použití tímto způsobem. Nadměrné tření může způsobit přestávku latexu.

Je třeba mít na paměti, že světla Contex není určena pro anální sex. Pro takový typ intimní blízkosti byly vyvinuty speciální konstrukce, vyznačující se zvýšenou pevností v důsledku hustých stěn.

Skladovatelnost

Doba použitelnosti kontextu jemné závisí na souladu s požadovanými podmínkami skladování. Odborníci doporučují vzít s nimi prostředky bariéry antikoncepce v plné důvěře v jejich potřebě. V opačném případě budou latexové produkty zažít rozdíl ve vlhkosti a teplotách. Chcete-li je uložit, vyberte samostatnou kapsu bez přítomnosti cizích předmětů. Tato opatření umožňují zachránit balení.

Příznivá teplota pro skladování výrobků je považována za 0-25 ° C. Nelze ukládat Contemes Contex Světla v oddílu rukavic nebo na balkóně. Nesprávné skladovací podmínky vedou ke změně struktury latexu.

Doba použitelnosti je obvykle 3-5 let. Konkrétní kontrolka CONTEX jsou vhodná pro použití po dobu 5 let.

Cena v lékárnách na Contex Světla

Cena kontextového světla se rozlišuje demokratickou. Cena se liší a závisí na počtu produktů v každém balení. Balení může obsahovat 3 i 12 kondomů.

Cena na ContEx Svítidla 3 ks

Nákup Contemes Contex Světla ve výši 3 kusů můžete za nejnižší cenu 169 ruských rublů.

Contex světla 12

Náklady na velké balení, které zahrnují 12 produktů, je od 449 ruských rublů.

Kontext kondomů

Recenze ContExlights

Recenze o kontextu Světlo převážně pozitivní.

Irina Viktorovna Makarenko, 25 let, Bataysk
Rozhodl se zkusit se svým manželem, aby vytvořil různé intimní život. Koupeno ContEx světla. Pochyboval o pevnosti kondomů v důsledku výplně latexového materiálu. Nicméně, oni prošli šekem. Opravdu se cítíte ostřejší.
Martha Aleksandrovna Zagolety, 31 let, Zarechny
Slyšel jsem dobré recenze o kontextu obzvláště tenké. Nicméně, při použití zvláštního rozdílu a nevšiml si. Stejný latex jako obvykle. Proto nemám rád bariérovou antikoncepci.
Victoria Vasilyevna Sychev, 38 let, Tambov
Contex světla používáme poměrně dlouhou dobu. Podmínky nás nikdy nenechávejte dolů. Cítí se, že je to mnohem lepší než produkty ze stejné linie.

Závěr

Světla CONTEX jsou populární kondomy určené pro bariérovou antikoncepci. Latexové výrobky mají menší tloušťku stěny, anatomický tvar a dostatečný mazivo. Významnou výhodou je spolehlivost a uchování pocitů v procesu intimní blízkosti.