Ženský kondom (žena) a pravidla pro jeho použití

Dívka drží ženskou kondom

Pokud žádáte každou osobu, aby zavolala nejčastějším způsobem antikoncepce, většina zavolá kondom. V podstatě každý zná tradiční mužský kondom, nosil na postaveném penisu. Ne mnoho vědí, že existují ženské kondomy. Je to dnes o nich a budou diskutovány v našem článku, kde budeme diskutovat o oblastí jejich použití, důstojnosti a nevýhod.

Ženský kondom byl vynalezen v roce 1990 a byl pojmenován výrobci žen. Toto jméno se stalo ze slova ženy - "Žena" a tradiční - kondom nebo kondom.

Žena je trubicová struktura, průměr asi 7-8 cm a délku 18-20 cm, vyrobené z latexu, polyuretan, nitrilu a dalších pružných elastických materiálů. Na obou koncích trubky jsou kroužky.

Exteriér ženského kondomu
Foto: Ženský kondom (může být zvětšeno)

Vnitřní kroužek je navržen tak, aby upevnil kondom kolem čípku nebo v pochvě. To se děje asi stejně jako u vaginálních membrány nebo Cervic Caps - kroužek, jako je lepení na stěny vagíny. Vnější kroužek zůstává volně viset kolem vchodu do pochvy.

Tak vypadal klasickou ženu. Moderní průmysl se snažil produkt co nejvíce minimalizovat. Nejprve se výrobci snažili skrýt vnější prstence, kteří byli tak v rozpacích ženy a jejich sexuální partneři. Kondomy se staly jemnějším, ale zároveň silným. Moderní ženské krmiva jsou nutně vybavena mazáním na bázi vody.

Existuje zkušenosti při výrobě speciálních ženských kondomů na ochranu před násilím
Na vnitřním povrchu byly špičky a ostré "jar" traumatizující sexuální člena při pokusu o jeho násilnou injekci do vagíny.

Takové kondomy byly populární v zemích v Africe a Asii, kde jsou sexuální práva žen něco mýtického.

Zahájeny zkušební verze kondomu - kapalný ženský kondom, který se rozpouští v mokrém vaginálním prostředí, obklopující jeho stěny v druhu filmu. Stručně řečeno, tato antikoncepce se stále rozvíjí a zlepšuje.

Jaký je rozdíl v ženské kondomi od muže?

Profesionální screenshot o femidoma
Negativní zpětná vazba pro dívku na používání femidom (lakriza, zdroj: Irecommend.Ru)

Obecným principem těchto dvou produktů je jedna: bariérová ochrana proti pronikání spermií v čípku, stejně jako mechanická ochrana proti bakteriím a virům.

Jinak mají ženy a mužské kondomy řadu rozdílů:

  1. Hlavním rozdílem je, že ŽEK může být zavedena do vaginy několik hodin před pohlavním stykem a je tam až 8 hodin.
  2. Použití femomitomu neznamená povinnou erekci u člověka.
  3. Samozřejmě, ženská žena nebo zavádí sama.
  4. Kondom není nutný extraktovat ihned po sexuálním kontaktu, může být ve vagíně 6 hodin. Navíc, na rozdíl od mužských kondomů jsou navrženy pro opakované pohlaví kontakty, to znamená, že můžete nechat na chvíli v pochvě.
  5. Kroužky na dámách kondom dva a jsou mírně tvrdší než na samci.
  6. Ženský byt je fyziologičtější - vzhledem k velkému průměru, ochranný nátěr opakuje všechny záhyby vagíny.

Jak efektivní je ženský kondom?

Účinnost jakékoli antikoncepce je obvyklá hodnotit statisticky. Pro toto bylo vynalezeno speciální indikátory nebo perlový index. Tento index ukazuje počet žen od sto, těhotné v jednorázovém použití tohoto nebo takových prostředků antikoncepce.

Pro mužské kondomy Tento ukazatel je 7-25. Taková velká disperze v ukazatelích je extrémně závislá na správnosti použití produktu. Například při kombinování kondomů s lubrikanty na vazelínu nebo mastném základě může účinnost snížit. Také s nesprávným výběrem velikosti kondomů může spěchat.

Perlový index Pro ženské kondomy Přibližně podobný muži, i když některé nedávné studie vykazují i ​​vyšší účinnost fessome.

S řádným použitím tedy může účinnost femomoth dosáhnout 97%.

Jak používat ženský kondom?

Hlavní problémy s omezením používání smíšených žen jsou spojeny s některými technickými obtížemi. Někteří pacienti to ztěžují a bojí se nezávisle vstoupit do vnitřního kruhu kondomu v pochvě.

S opakovaným použitím ženského kondomu nebo zkušeností s využitím vaginálních membrány a čepic se postup stává jednoduchým a známým.

Jak nosit

Každý kondom je balen v jednotlivých obalech, které musí být pečlivě přerušeno ve zvláštním místě. Je nutné se vyhnout použití zubů nebo akutních předmětů pro otevření obalu, protože je možné poškodit kondom sám. Čisté ruce musí odstranit prostředky balení.

Pokyny Jak nosit ženské kondom
Jak nosit ženské kondom
  1. Je nutné nasadit kondom a najít uzavřenou část. Je to tato část, že prsten sousedící s tím bude zaveden do vaginy.
  2. Pro pohodlnější a rychlou správu kondomu musíte udělat pohodlný držení těla: squatting, ležící, ležící na zádech nebo stojí s zvednutou nohou.
  3. Dva prsty potřebují zabírat vnitřní prsten a lehce ji mačkám, představte hluboko do vaginálního oblouku. Ideální, pokud vnitřní kroužek pokrývá čípku.

Kondom může být podáván k vagíně několik hodin před sexuálním kontaktem. Samozřejmě byste neměli udržovat Kond v pochvě více než 8 hodin - to může vést k rozvoji zánětlivých onemocnění vagina a děložního čípku.

Je důležité, aby žena řídila sexuálního člena partnera neúmyslně neproniknuta mezi stěnou kondomů a stěnou vagíny.

Jak vytáhnout

Kondom může být odstraněn z pochvy bezprostředně po pohlavním styku. Nicméně, ženské kondomy jsou určeny pro několik sexuálních kontaktů, takže po sexu může být kondom ponechán dalších 3-6 hodin v pochvě.

Chcete-li odstranit femidom, potřebujete pečlivě, popíjet a otočte v kruhu pro vnější kroužek, získejte kondom. Po odstranění musíte se ujistit, že v integritě kondomu. Po extrakci z pochvy se nepodléhá.

Je přísně zakázáno používat tukové lubrikanty, stejně jako zároveň používat ženské a mužské kondomy! To může poškodit strukturu struktur a jejich prasknutí.

Doporučujeme se navíc seznámit s pokyny, protože každá značka FEMES může být další nuance k použití.

Video: Co je to ženský byt a jak ji používat

Výhody a nevýhody femidom

Stejně jako jakékoli antikoncepce, femund není ideální. Seznam hlavních nevýhod:

  1. Estetické nuance Vnější kroužky jsou zaměňovány jak samotnými ženami a jejich sexuálními partnery.
  2. S pohlavním stykem ženské kondomy může posunout a "utéct" Hluboko v pochvě.
  3. Při použití Femidoma Sexuální pohlavní styk může být doprovázeno nepříjemným vrzáním, Co je spojeno s objemem a materiálem výrobku.
  4. Mnoho Ženy zažívají technické potíže Se zavedením kondomu v pochvě nebo následné odstranění.

Samozřejmě má femidom určité výhody:

  1. Nejdůležitější výhodou ženských kondomů je, že žena sama ovládá svou bezpečnost, aniž by se spoléhala na člověka.
  2. Feheme spolehlivě chrání nejen z nežádoucích těhotenství, ale také od sexuálně přenosných infekcí. Kromě toho, vzhledem k ženské kondomové "skryté" velké oblasti sliznice a vulvy, takže ochrana je spolehlivější.
  3. Kondom je určen pro několik sexuálních aktů.
  4. Kondom může být zaveden předem a ne v době erekce u člověka.
  5. Pokud je to žádoucí, je možné jej používat během menstruace.

Kde koupit ženský kondom

Značky femidomů a jejich vzhled
Foto: Různé značky a vzhled kondomy pro ženy

Za prvé, v této sekci stojí za zmínku o 2 nedostatky kondomů pro ženy:

  1. Na rozdíl od samce, jejich Nemůžete koupit v každé lékárně nebo supermarketu. V zemích SNS to je docela nedostatečný produkt, často je nutné objednat v lékárně nebo online obchodech. Je většinou je možné najít v zahraničních obchodech: Evropa, USA nebo Čína.
  2. Poměrně vysoká cena. Náklady na takový výrobek v Evropě jsou cca 6-10 eur. Některé sexuální obchody prodávají levnější čínské ženské kondomy, ale často není to certifikovaný produkt.

Na populární stránce Amazon.com najdete femidomomy mnoha populárních značek. Cena 1 kondom bude asi 5 dolarů, při nákupu více bude levnější.

Některé ženské ženy na prodej na Amazon

Čínští výrobci Tato metoda prevence bariéra je také populární. Na AliExpress najdete velký počet ženských krmiv (nicméně, nikdo nemůže zaručit jejich kvalitu), včetně kapaliny. Průměrná cena bude asi 150 rublů.

Na AliExpress široký výběr bariérových prostředků antikoncepce
Podmínky žen na AliExpress

Recenze lékařů a pacientů

Lékaři se velmi pozitivně vztahují na ženské a mužské kondomy, protože tyto bariérové ​​prostředky antikoncepce jsou chráněny nejen z těhotenství, stejně jako z řady infekcí, AIDS a hepatitidy. Z nedostatků, gynekologové si všimnou technické potíže s úvodem a těžbou konderů, zejména "eliminované" hluboko do vagíny.

Pacienti jako nějaká rozmanitost a zajímavá zkušenost s použitím něčeho nového v sexuálním životě, také spolehlivou ochranu proti infekcím a nežádoucím těhotenství. Ženy, které používaly speciální kondomy, vždy oslavují rozpaky při jejich použití, protože vnější kroužek je nějaký venku.

Mnoho párů oslavuje nepříjemné vrzání, když pohlavní styk, stejně jako nepříjemný zápach samotných kondomů, zejména nitrilu. Jednoznačné nevýhody fememů v zemích SNS jsou jejich cena a vzácná.

Bez ohledu na výhody nebo minusy famandomů, aby je vyzkoušelo - náhle toto antikoncepce je perfektní.