Antikoncepční aerosoly: jak používat?

Antikoncepční aerosoly: Jak používat?

Antikoncepce Aerosoly se používají bezprostředně před sexuálním aktem. Jejich čas: až jedna hodina. Nedoporučuje se tento typ antikoncepce aplikovat průběžně.

Když si vyberou antikoncepční aerosoly

Existují situace, jako když lidé nehodí perorální antikoncepce nebo jiné, všechny obvyklé způsoby ochrany proti nechtěnému těhotenství. V tomto případě může do záchrany přijmout speciální vaginální antikonální antikoncepci - aerosoly. Mimochodem, mimochodem, nejsou používány nejen pro přímý účel (jako antikoncepci), ale na ochranu před různými infekcemi, které jsou přenášeny sexuální cestou. Zásada těchto fondů je velmi jednoduchý: zničí spermie. Proto spermie nepronikne dělohy a nedochází k hnojení. Aerosoly jsou známy v tom, že mají výhradně místní dopad na tělo.

Jak používat antikoncepční aerosoly

Antikoncepční aerosoly představují jeden z typů chemické antikoncepce. Takové aerosoly nahradily staré metody antikoncepce: místo douching roztok s roztokem octa nebo s pomocí plátků citronu. Aerosol je založen na působení spermicidu, který je schopen proniknout hluboko do spermií membrány, a pak ho zničit. Tyto vlastnosti mají hlavní složku aerosolu - non-oxilon-9. Mimochodem, je povoleno použití žen absolutně jakýkoliv věk, včetně dokonce i období porodu, krmení a období po potratu.

Antikoncepční aerosoly: Jak používat?

Jak používat takové antikoncepční aerosoly? V zásadě zde není nic složitého. Použijte je bezprostředně před sexuálním zákonem. Před použitím je nutné aktivně třást antikoncepční kontejner asi 20-30 krát. Poté je nutné jej umístit svisle a dát na speciální aplikátor na ventilu. Aplikátor se pak vypustí, aby se zajistilo, že obsah je dokončen. Pak je aplikátor zaveden do pochvy (v lhaní pozici). To se provádí až do konce se dotýkají čípku. Poté byste měli kliknout na sestup Aerosolu, který uvolní speciální antikoncepční pěnu. Antikoncepční aerosoly jednat okamžitě. Proto není třeba čekat na začátek aktivace komponent.

Po použití tohoto aerosolu je tvořen velmi tenký obálkový film. Snadno se umyla ve sprše nebo po koupeli. Proto by se zavedení aerosolu mělo vždy vyskytnout po hygienických postupech (před sexu, takže aerosol není v duši pravý). Jinak se akce antikoncepčních aerosolů stává absolutně bezvýznamnou. Po použití musí být aplikátor omýt mýdlovou vodou (nejprve ve smontovaném, pak v rozebraném stavu). Sleduje to, aby opláchla a sucha. Je také velmi důležité dodržovat hygienu a nikdy nikomu, aby používal svůj aplikátor.

Obecně platí, antikoncepční aerosoly mají velký antikoncepční účinek než například smetana. Kromě toho, jejich akce začíná ihned po zavedení. Tato akce pokračuje přibližně jednu hodinu. Pro pohodlné použití a skladování aerosolů musíte mít speciální kontejner.

Je třeba mít na paměti, že se stále nedoporučuje aplikovat tento typ antikoncepce. Aerosoly mají spoustu svých výhod, ale jejich dlouhodobé užívání může vést k vážným porušováním vaginální mikroflóry, stejně jako chronické dysbakteriózy. Pak to určitě nebude až do pohlaví.

Co jsou antikoncepční aerosoly

Pokud byly starší antikoncepční aerosoly velmi obtížné najít v lékárnách, nyní farmaceutický trh má široký výběr těchto fondů. Mezi nimi jsou velmi populární jako: Patenttex, Koromek, DELPHIN, EMKO jiný. Hlavní účinnou složkou je non-oxylon-9, která poskytuje průměrnou účinnost. Podle statistik, 3-21 žen těhotné mezi 100 subjekty používanými antikoncepčními aerosoly. Posílit účinek prezentovaných kontraceptionů může následovat konkrétní rady. Za prvé, můžete použít antikoncepční aerosoly ve spojení s víčemi, membránami, kondomy. To mírně zvýší účinnost ochrany těhotenství, stejně jako infekce, které jsou sexuálně přenosné. Za druhé, měli byste přesně dodržovat pokyny, použijte přesnou dávku léku a správně zadejte jej. Za třetí, musíte upřesnit láhev před použitím.

Nedoporučuje se používat antikoncepční aerosoly v případě detekce alergií na účinnou látku non-oxylon-9, jakož i další aktivní složky aerosolu. Je také důležité vědět, že po uplatňování této antikoncepce (již po pohlavním styku), není dovoleno osmnat osm hodin.

Antikoncepční aerosoly: Jak používat?

Výhody a nevýhody antikoncepčních aerosolů

V antikoncepčních aerosolech, stejně jako v jiných antikoncepci, jsou k dispozici profesionálové, tak I minusy. Zvažte je podrobněji. Nejdůležitější plus Antikoncepční antikoncepce jsou přesně jejich místní dopad na tělo. Mnoho párů upřednostňují aerosaly, protože nemusí neustále přemýšlet o potřebě přijímat další tablet (koneckonců, často zapomnětlivost ženy chybí příjem potřebné antikoncepční tablety). Také aerosoly jsou vynikající verzí antikoncepce pro ty, kteří nemají rádi spirály a věří, že se jedná o cizí předmět v těle. Také aerosoly, mnoho párů jako více kvůli skutečnosti, že citlivost během sexu není ztracena (na rozdíl od sexu v kondomech).

Tento typ antikoncepce absolutně neovlivňuje přirozenou mikroflóru. To také nemá vliv na vývoj různých bakteriálních onemocnění. Aerosoly nemění menstruační cyklus. Jedná se o vynikající prostředek antikoncepce pro kojící matky, stejně jako po přerušení těhotenství. Aerosoly - dobrá volba antikoncepce na nepravidelných vztazích a v období Propeopausal. Tento typ antikoncepce je skvělou volbou pro kontraindikace na jiné metody antikoncepce.

Při použití antikoncepčních aerosolů a jejich vlastní minusy. Hlavní nepříjemnosti údajů aerosolů je, že je nemožné umýt, protože přijetí duše nebo lázně může umýt aktivní složku. Obecně platí, že všechny vaginální prostředky nelze použít v sauně, spolu s partnerem ve sprše nebo v koupelně, v bazénu. Kontraindikovaně aplikují aerosolová data, pokud má vagina dívčí normální, přírodní a zvýšenou vlhkost. Mnoho tohoto kontraindikace může ukázat zvláštní, ale je to pravda.

Další významnou nevýhodou antikoncepčních aerosolů je možnost alergie. Jak víte, pálení může být dokonce u žen, které nejsou vůbec náchylné k alergiím. Erozion, vaginóza, Colpits jsou také kontraindikace k použití speciálních aerosolů pro sex.

Antikoncepční aerosoly: Jak používat?

Významný mínus je také považován za skutečnost, že další balón nebude dokončen. Proto je vždy nutné mít náhradní válec této antikoncepce. Kategorie nejsou povoleny používat aerosolová data spolu s jinými vaginálními antikoncepci (krémy, pěna). Neexistují žádné aerosoly a ty páry, které praktikují dlouhodobé nebo vícenásobné sexuální činy, protože účinek tohoto vaginálního prostředku má své vlastní časové rámečky (ne více než jednu hodinu).

Obecně platí, že antikoncepční aerosoly jsou lepší jako pomocný V kombinaci s jinými způsoby antikoncepce. Takové aerosoly ve většině případů je nejvhodnější pro stabilní páry, které jsou ve stálých vztazích.