Kondomy durex invisible: nejtenčí kondomy

Velký svazek kondomů 12ksNeviditelné kondomy (přeloženo z angličtiny "Invisible") - jeden z nejnovějšího vývoje Společnosti Dyras. Invivless jsou znatelně přiděleny mezi zbytkem kondomů značky: ve velikosti, tloušťce, balení, náklady.

Popis Kondomov

Proč Dareex odešel od svých tradic, aby produkoval více "prostorných" kondomů, otázka zůstává otevřená ... Existují dvě verze toho, co se děje: 1. Orientace na velké publikum 2. Nemožnost dělat zničnice během bývalých velikostí, pro kvalitu trpí výrazně.

V reklamě, výrobce prohlašuje, že se jedná o nejtenčí kondomy (tloušťka stěny 0,04 mm). Ve skutečnosti existují kondomy mnohem tenčí: okamotto, sagamy a t.D. (Top 10 nejtenčí kondomy). Neviditelný - nejtentest mezi Durex.

Přehled Kondomov Invisibal. Jazyk znát volitelné, hlavní věc je vidět.

Porovnání ultrathinu neviditelné s jinými kondomy modelového rozsahu

Elita

Srovnání Kondomov Invisibal a Elit"Senior Brother" v Dyerex Invisibal - Durex Elite (195/56/0.065 mm). Elite (vpravo) více ve všech parametrech, obecně, data kategorií jsou identické.

Co si vybrat? Durex skutečný pocit nebo neviditelný

Vlastnosti Skutečný phil - relativně k jiným kondomům je syntetický latex, který nezpůsobuje alergie a má dobrou tepelnou odolnost. Data kondomů jsou jako více "Invisibal" a mají standardní rozměry (195/56 / 0,07 mm).

Co si vybrat? Rozhodnete se! Pokud jsou rozměry 180/52 mm - nejste přeplněni, doporučujeme vyzkoušet novinku od slavné značky, dále udělat svůj vlastní verdikt.

V jakých případech se doporučují používat dyualizovatelné dyumible?

* Touha velkých pocitů

* Vhodná standardní velikost (180/52 mm)

* Hledání nejlepších antikoncepce

Výhody a nevýhody

+ Tenký

+ Dostatečná dávka silikonové mazání

+ Za prvních minut se akt kondomu prakticky necítí

+ Světlé a znatelné balení

+ Neexistuje vůně

- přes chur inzerovaný, ne ten nejtenčí, jak prohlásí v reklamě

- více než jiné dysenx asi 20%

- menší velikost

- méně trvanlivé

Co myslíš?

Prevalence a cena

  • Cena na malém balení 3ks. Začíná od 200 rublů.
  • Cena za Big Pack 12 ks. Začíná od 700 rublů.

Ultra-tenký kondos Dyerex Invisibal v souvislosti s Active PR může být zakoupen všude a v tuto chvíli má velkou poptávku. Mějte na paměti, že nákup bariérových antikoncepce je lepší a levnější v lékárnách.

"No, utopili je, nemohl jsem odolat, koupil. Poprvé 3ks, podruhé je velký svazek. Líbilo se mi to, s pohodlnou velikostí, nic nepřekračuje ".

"Upřímně jsem nebyl potěšen, když jsem koupil, pak otočil balíček a viděl malé velikosti. Jako výsledek, jedna strana porno, a obecně jsem nebyl pohodlný. Persted zpátky ELITA".

"Pro mě, s velkým penisem hlavou, pohodlným kondomem s anatomickou formou a tyto obyčejné, rovné. Navzdory tomuto nepohodlí v procesu zákona jsem se opravdu líbil. Ano, stejně jako všechny okraje Durex. Jediný mínus je vysoká cena "

Inzerční válečky neviditelné

- hudba z reklamy byla napsána konkrétně. Základem složení Madonna - ospravedlnit mou lásku

Výběr indonéských válců