Kondomy durex extra bezpečné

Durex Extra Beard

Kondomy Durex Extra bezpečné - dokonalá verze ochrany během pohlavního styku pro ty, kteří potřebují maximální důvěru, aniž by snižovaly pocit pohodlí.

Výrobce

County Výrobce Condoms Durex Extra trezor - Anglie. Britská společnost SSL International se zabývá rozvojem a propuštěním údajů o latexových výrobcích, jehož hlavním specializací je uvolňování bezpečného zboží pro produkty pohlaví a hygieny.

Vzhled a velikosti

Podmínky jsou vyrobeny z odolného přírodního latexu a jsou hojně impregnovány velkým počtem silikonového mazivového silikonového gelu.

  • Barva - transparentní.
  • Forma - Anatomical. Na konci produktu je speciální skladovací zařízení pro tekutinu semen.
  • Nepřítomný zápach kaučuku ve většině těchto výrobků chybí, protože unikátní značkové technologie pro výrobu přípravků latexu používaného výrobcem.
  • Množství mazání v kondomech se zvyšuje, pro větší pocit pohodlí během jejich použití.
Durex Extra bezpečná reverzní obalová strana
Foto: Reverzní balení

Rozměry

  • Jmenovitá délka gumového produktu je 20 cm.
  • Šířka - 56 mm.
  • Tloušťka latexu - 0,08 mm.

Díky ředění struktury gumových výrobků, pomocí Durex Extra Bezpečné, můžete konečně relaxovat a užívat si bezpečného, ​​pohodlného pohlaví, aniž by se obával, že kondom je nevhodné.

průměrná cena

Uvedená hodnota na této řadě kondomů značky DUREX se může lišit mezi sebou v různých obchodech, tento ukazatel závisí na značení obchodníka a údajného prodeje regionu.

Průměrná cena za balení se třemi produkty je však od 153 do 470 rublů, a pro balení s dvanácti kondomy - od 624 rublů na 1200.

Recenze

Podle mnoha recenzí a komentářů zanechal těmi, kteří se již podařilo testovat unikátní produkty od Durex, na internetu, lze poznamenat, že extra bezpečný vládce podařilo rychle dobýt sympatie od většiny z nich.

Spotřebitelé oslavují svou spolehlivost a vysokou kvalitu, a co je nejdůležitější, v okamžiku, kdy kondomy nemají v lásce nudné pocity. A někteří dokonce zmínit, že Durex Extra Bezpečnost rozšiřuje dobu pohlavního styku s partnerem.

Nevýhody, většina lidí byla uvedena pouze cenu, ale kvalifikační kvalita stojí za to peníze, není?

Recenze Durex Extra trezor - Spolehlivé kondomy
Recenze: Spolehlivé kondomy (Autor: Elena Vander Zdroj: Irecommend.Ru)
Recenze Durex Extra trezor - pro ty, kteří se bojí, že se zlomí
Zpětná vazba: Vhodné ty strach, že kondom bude rozpadnout (autor: AI-Good-Ur Zdroj: Irecommend.Ru)
Přehled Durex Extra trezor - odolný a spolehlivý
Recenze: Odolný a spolehlivý (Autor: Delena86 Zdroj: Irecommend.Ru)