Kondomy dyerex skutečný phil

Jednou z nejčastějších metod bariéry antikoncepce je použití kondomů. Moderní prostředek antikoncepčních durex skutečný pocit splňuje všechny požadavky sexuálních partnerů a pomůže chránit ženu před nežádoucím těhotenstvím. Popis antikoncepce, jeho funkce a nuance použití vám umožní správně připravit se na sexuální akt.

Popis Dyerex Real Phil

Hlavním rysem DUREX skutečného cítit je v jejich popisu: Výrobce označuje, že při použití této metody antikoncepce pomohou pocítit účinek "kůže na kůži". To znamená, že v době pohlavního styku, žena nebude mít pocit podráždění nebo jiného nepohodlí, a naopak - zdá se, že sex se stane bez ochrany.

Kondomy DyereX Skutečný Phil

Pro dosažení takového účinku je Durex neustále zlepšuje svůj vývoj. V této sérii je skutečný pocit, že tato vlastnost je dosažena v důsledku kompozice, kde se prvky maziva, které se hromadí na materiál. Chcete-li se dozvědět více o tomto efektu, doporučuje se zvážit charakteristiky DUREX skutečného pocitu.

Durex skutečné cítit tloušťku

Účinek přirozenosti a přítomného kontaktu s těmito kondomy zajišťuje jejich tloušťku. Podle deklarovaných charakteristik má antikoncepce tloušťku 0,06 mm. Zdá se, že všechny moderní antikoncepce z latexu jsou vybaveny takovou tloušťkou, ale nároky výrobce DRS - existují aditiva, která v kombinaci s malou tloušťkou jsou schopni poskytnout necitlivý potěšení od pohlavního styku.

Kondomy DyereX Skutečný Phil

Chcete-li získat vliv přirozenosti, společnost používá tyto vlastnosti:

  • Malá tloušťka;
  • forma blízko přírodní formy penisu;
  • hladká struktura;
  • nedostatek aroma;
  • Dostupnost mazání a maziv.

Díky těmto parametrům, několik let, kondomy z Velké Británie z značky Durex jsou v poptávce od obyvatelstva.

Ve videu je vidět malý přehled o nich:

Velikost durexu

Předpokládá se, že průměrná délka prostředků z nežádoucího těhotenství je 18 cm, ale výrobci DRS se postarali o jinou částku. Balení antikoncepce uvádí, že skutečný pocit, že Durex má takové ukazatele:

  • Délka - 19,5 cm;
  • Šířka - 56 mm.

Skutečný pocit z Durexu je vyroben speciální technologií "Easyon" - opakuje přírodní tvar penisu. Díky tomu je uvedení kondomu jednodušší a rychlejší.

Kondomy DyereX Skutečný Phil

Komentář! Šířka je určující parametr po délce a tloušťce. Proto při výběru požadované velikosti musíte věnovat pozornost šířce - bude poskytovat pohodlí během pohlavního styku.

Dyerex skutečný pocit má šířku 56 mm, která odpovídá velikosti l. Pokud používáte takové prostředky, aniž byste sledovali parametry šířky a délky, sexuální styk bude nepříjemný a bude existovat riziko ochrany absencí.

Složení kondomů skutečného pocitu

Podle popisu na obalu, skutečný pocit Durex antikoncepce jsou vyrobeny z přírodního latexu. To je technicky lepší syntetický latex, který během styku dává pocit přirozenosti. Kondomy jsou vyrobeny v průhledné barvě, jsou také vybaveny speciálním přídavným lubrikantem a pohonem.

Kondomy DyereX Skutečný Phil

Přírodní latex má takové vlastnosti:

  1. Limit pevnosti - více než 30 MPa.
  2. Limit protahování - až 800% na plnou přestávku.
Důležité! DUREX Skutečný pocit je testován pro propíchnutí s elektrickým proudem, stejně jako testy plnění vody.

V tomto případě je tento materiál splňuje všechny požadavky norem pro výrobu ochranných výrobků z něj. Stojí za zmínku, že přírodní latex nepřijímá další použití olejové mazání - přispívá k jeho nespojitosti a ztrátě pružnosti.

Pravidla pro použití kondomů Dyusk Real Phil

V návodu k použití kondomů skutečný Phil obsahuje podrobný akční algoritmus, jak správně používat antikoncepci. Skládá se z těchto fází:

  1. Výjimečné fondy z jednotlivých obalů.
  2. Mačkání nasekaného pohonu na špičce, aby vyšel vzduch.
  3. Pomocí antikoncepce pro vzrušený sex péče.
  4. Gumička na ráfku by měla zůstat venku.

Kondomy DyereX Skutečný Phil

Během pohlavního styku se doporučuje zajistit, aby kondom Durex skutečného pocitu je na místě. Po vyskytnutí ejakulace je nutné přesně extrahovat antikoncepci. Vyjměte latexový produkt se doporučuje pouze poté, co je člen z pochvy zcela extrahován.

Skladovatelnost

Standardní doba použitelnosti všech bariérových kontraiktiv - 3 roky. Výrobce musí tyto informace uvést na obalu. Po uplynutí expirace nelze použít Durex skutečný pocit. Množství doby použitelnosti výrazně zvyšuje riziko těhotenství, stejně jako přenos sexuálních infekcí.

Kondomy DyereX Skutečný Phil

Při nákupu antikoncepce se musíte ujistit, že integrita balení a zkontrolovat životnost. Oprava, musíte zkontrolovat, zda všechny produkty obsahují integrální individuální balení. Pokud je balení roztrhané, nemělo by se používat.

Cena durex skutečný pocit

Náklady na výrobky Dyers Fil budou záviset na místě prodeje antikoncepce. Mohou být zakoupeny jako v lékárně, tedy v supermarketech a zdravotnických obchodech. Je lepší nákup nákupu v lékárnách - to je, jak je pravděpodobnost prodeje falešných produktů snížena.

Průměrná hodnota zboží bude následující:

  • 3 kusy - 250 rublů;
  • 12 ks - 950 rublů.

Kondomy DyereX Skutečný Phil

Spuštění obalu, je důležité nezapomenout na něj a dokončit aplikaci na konci expiračního času. Po otevření může být balení vyhozen, protože doba použitelnosti naznačuje dodatečně na jednotlivém obalu.

Recenze Durex Real Evest

Konysheva Anastasia, 27 let, g. Evpatoria
Proč se výrobce Duskin nemyslel předtím? Minulé kondomy, které jsme si koupili mladého muže, měl nechutnou vůni gumy, a pocity během sexu nemohli být voláni. Náhodně jsem viděl reklamu Dusky Skutečného Phili - recenze o kontraceptives této společnosti byly vždy ve výšce. Vzal balíček 3 kusů - opravdu se mi líbilo. Teď užívejte okamžitě velké balení - tak výhodnější.
Kazakov Anton, 34 let, g. Permian
Používám tyto antikoncepce se svou přítelkyní na 3 roky. Řeknu upřímně - je nemožné je rozbít, dokonce jsem se pokusil v vtipu. Opravdu udržují pevnost v tahu. Kondomy Dyerex Real Phil jsou velmi vhodné použít, snadno nosit a dávat smysl pro pohodlí během pohlavního styku.

Závěr

Durex Real Evest je moderní kondomy, které uspokojí požadavky žen a pánů. S takovým prostředkem antikoncepce by se neměly bát nežádoucího těhotenství a náhodných pohlavně přenosných onemocnění.